Jump to content
BulForum.com

P_M_P

Members
 • Content Count

  212
 • Joined

 • Last visited

About P_M_P

 • Rank
  Напреднал Член
 • Birthday 11/17/1980

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Да не би да е "Чудесата в семейство Мелъп" ?
 2. Ще наруша тишината в темата с една рисунка.
 3. Майсторството на тези хора е впечатляващо! Резултатите са толкова атрактивни, че едновременно будят и удивление, завист и съмнения. Понеже рисувам и имам контакти със свои съмишленици, останал съм с впечатлението, че уменията на художника, далеч не са неограничени. Много майстори на портрета, срещат сериозни затруднения да рисуват да речем пейзажи, сгради, превозни средства или други неща. Тези, които са виртуози на боичките, имат трудности с моливите и ситните детайли. Други пък да кажем, могат всичко това, но ако го гледат от някъде. Ако трябва да го създадат от въображението си, няма да
 4. То, човек да вземе да си сипе едно, докато гледа. Иначе, страхотна работа на майстора. Много приятно гали окото.
 5. Няколко фази от процеса на работа.
 6. Аз искам да разбера мнението ти, когато ти я дам на лист.
 7. Спипам, спирам вече! MidexАз така и не успях да видя готовият вариант. Пък ме глождеше любопитство.
 8. То по-добре снимката с телефона да покажеш, че е по-отдалечена. Сканирана, ще цъфнат светлите петна на щрихата, дето трябва да е черно. Но това на мен ми е слабо място и все още тренирам да се ошлайфам в него.
 9. Много ми харесва да наблюдавам как някой рисува. Изглежда така лесно, така отпускащо. Не като при мен: Къде отиде гумата, какво стана с молива, защо е счупен, нали го острих преди малко?! Тази чернилка по четката от къде се взе? И още и още... Иначе от похвалата на RaptoR, приятно се изчервих. И понеже днес завърших нищо с червено, което не стана както го планирах, но въпреки това моделът си го хареса, ще го споделя с вас.
 10. То пред таланта на някои и аз се чувствам, като да не съм рисувал никога.
 11. Впечатляващо е наистина. Но защо да те е яд. Рисунките са за да се гледат, а ти можеш да гледаш на воля.
 12. Чака на светофара, а зад нея двама ученици, чоплят семки и коментират за земните полукълба, къде точно се падал екватора и колко било горещо там. А тя, студентка силна точно в тази наука, любопитно се обръща, за да види двамата бъдещи, свои колеги.
×
×
 • Create New...