Jump to content
BulForum.com

the unforgettable man

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

About the unforgettable man

 • Rank
  Новобранец
 1. Не колега,БМВ 745i бензин,разбира се. Все пак и мащабите са други колега,София е четири пъти по-голяма.Тук при нас е масов селския тарикатлък,да минеш направо от лента само за ляв завой,да не пускаш излизащите от малки улички и т.н.И като светне зеленото да си бъркаш в носа,вместо да изтеглиш здраво.В София поне се кара бързо,и винаги се пускат излизащите от малки улички.
 2. Специално за окачване,хубав стенд,майстор на майсторите е Людмил- Люсо.Сервиза му е до този на Найскар.
 3. Не знам за другите градове,но в Пловдив има остра нужда от възпитателни мерки за шофьорите-олигофрени.Минаването на червено за някои хорица е нещо съвсем нормално.Преди няколко години,един такъв селяк от село Брестник,ме размаза минавайки на суперузряло червено.Не го убих на момента,понеже гурлата жена му ми се моли циврейки.На всчко отгоре,когато му писаха акт на цървула,измънка,че едва ли не на жълто бил преминал.Нагъл вмирисан на тор селянин!Полицая го отряза,като му каза,че за него и жълтото е равносилно на червено.Вчера,на същото кръстовище(идвайки от Мебелна къща и правейки ляв завой към
 4. Днес се прибрах от нашето Лайноморие,както казва Иван Ласкин,и се накефих на едно нещо.Имам таблет Галакси таб,с андроид.Има приложение в маркета"Антирадар",българско,страхотно е.Постоянно си има ъпдейти за спийд камери,радари и т.н.Иначе в движение работи през гпс-а и сигнализира 300-400 метра преди камерите.Карам кола 333 коня и за мен е мъка да карам с 50 по тъпите села,но...така трябва.Да не ви казвам малко преди Карнобат каква катастрофа имаше.
×
×
 • Create New...