Jump to content
BulForum.com

tmfmedia

Members
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

About tmfmedia

 • Rank
  Напреднал Член

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv
 1. Кога най-сетне ще видим HD FOX и ID Extra ?!
 2. Здравейте , кога най-сетне ще пуснете ID Extra или CI network ???
 3. ще пуснете ли AMC филмовия канал?
 4. Моля Ви пуснете отново VIVA !!
 5. къде е бнт HD истинското >? няма ли да го пуснете за мачовете
 6. И все пак ако си купя ЛИНК: AB CryptoBox 500 HD Rev. 2.0 , по добре ли ще е отколкото НЕТАта на ентри?
 7. Пуснете новия ID X (Investigation Discovery Extra) преведен бил на български !!!
 8. хич не ме кефи качеството с HD приемник neta или може би е от hdmi камела им... до преди да го сложа бях с CAмодул , а сега забелязвам че с приeмник качеството е в посока надолу !! Чудя се кабела ли да сменя или е от приемника .... не е толкова crystal качетсвото и сякаш дори пикселизира в сравнение с модул , в кабела ли е , в NETAта ли е проблема ...? но определено не е като модул ??? идеи? все пак каналите така се сменят по-бързо , но иначе..?
 9. има ли шанс да се пусне BBC ONE , че да гледам The Voice UK
 10. Много съм доволен от Н3 откъм тв каналите: Viasat , MTV Hits, Dance, Nickelodeon, Reality ,TLC , ComedyCentral, Science - куп музикални и почти всички документални канали, които пазара предлага!! Огромен пакет от програми и толкова много HDs , които не са допълнително платени и пакетирани 5 по 5, както е при други оператори. Всичко е супер, като изкючим че вече 3 седмици чакам за HD приемник за другия ми тв !!
 11. Абе, много бавно се превключват каналите с тоя Ка модул , по 5 секунди черен екран и чакане, може ли дас е направи нещоооо
 12. оо ако е така хич да не пореподписвам с тея .. ту има ту няма
 13. живея в тракия в началото..до мебелна къща. Има ли някой,който да знае дали има включени абонати изобщо в тракия? ,защото от колцентъра не ми отказаха, а казаха че инженеринг отдела или от сорта ще ми се обадят за да ми кажат дали може да ме включат. Много странно, ако не включват в тракия защо ми казват че ще се свържат с нен....та явно има и тук включени,някой знае ли нещо?
 14. включват ли в тракия района на мебелна къща, казаха ми че може и даможело но...?
 15. защото не ми се даваха много пари , нито ми се изплащат супер скъпи неща, затова реших така за 550лв ...и не разбирам , много , но ако мина на coolbox някой ми каза че били върха!.. и понеже съм на безсрочен сега е момента да се почудя кой да е, искам да знам къде качеството на каналите е най - ок
×
×
 • Create New...