Jump to content
BulForum.com

TiratroN

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TiratroN

 1. Ако е атентат във влак, провери този филм Source Code (2011) То и аз не съм посещавал тоя форум няколко години, но когато се сетя идвам да проверя дали някой не ми е отговорил. За тези отговори няма време. Също така може друг да търси този филм и отговора ще му помогне. Нали точно това е предимството на форума пред сайтове като фейсбук, където пишеш нещо и после върви го намери. 9 години е нищо. Аз търся някои филми от 15 години, да не кажа 20. Гледал съм ги като малък и са ми харесали. Какво значение има времето ? И така, нека да обърна отново
 2. Вътре имаше жена с дете? По едно време решиха да изкарат детето като го прехвърлят през вратата (или прозореца) в една друга кола която караше до тях.А при цялата тая операция, за малко да го смачкат между колите. Беше заял педала за газта и не можеха да спрат колата. После с другата кола мисля че се мъчеха да удрят спирачки за да може да спрат авариралата ама не им се получи.Вярно ли го описвам или говоря за друг филм? За съжаление името не мога да се сетя-аз също съм от забраванковците дето само гледат и нищо не помнят Писал съм тука 5-6 филма че търся ама няма файда досега
 3. Много песимистично,много песимистично, BokoBoko7. Ти дойде да търсиш един филм .А аз като търся цели 5. И съм дал добри описания и засега никой не се е сетил вече доооста време. Тъй че... спокойствие-ако се сети някой -сети.А ти пробва ли да го издирваш?
 4. Я погледни за филма "Ланголиерите" "Ядат земята" и "избягват със самолет" Самолетът им премина през цепнатина в пространството и всички които бяха заспали преминаха а другите изчезнаха.
 5. Първо да кажа че доста от линковете на първия пост не се отварят. Интересуват ме две неща: 1-искам като отворя нов подпрозорец и той да зарежда определен сайт както се зарежда начален сайт при отваряне на браузъра. 2-когато търся с гугъл и той ми покаже примерно десет сайта, има ли начин да ги отворя в подпрозорци всичките без да се разхождам и да кликам на всеки един от тях.Това кликане е губене на време .Ако съм решил днес да проверя 200-300 сайта ,нямам време да разкликвам на всеки.
 6. Да не отварям нова тема, гледам че тук бая обща я обърнахте... Става дума за филма Mission To Mars. Филма дето отиват на Марс и влизат в един голям обект с форма на човешко лице.Там единият от тях остава а другите си тръгват обратно.После тоя дето остана влиза в една капсула и тя почва да се пълни с вода. Ето тук не разбирам какво се случи- за какво беше тая вода? За какво видя живота си ? Удави ли се ? Успя ли ? Да не беше объркано нещо с тая вода? Да не би съвременните хора да живеят под вода? Някой има ли идея?
 7. Принципно същото което си спомням се случва в този филм.Странно защо помня пушка от страна на жената , но... Иначе мъжа верно така държеше ножа И жената верно уцели възглавницата.Явно спомените се променят с времето. Благодаря за помощта!
 8. Преди незнайно колко време гледах един филм.Не помня точно какво се разказваше в него , но ясно си спомням една сцена: Мъжа лежи в леглото с отпусната встрани от него ръка в която държи нож.Жената влиза с табла в ръка и изведнъж вади една пушка и стреля към мъжа.За съжаление не уцелва и изстрела попада във възглавницата до главата му.В тоя момент мъжа хвърля ножа към жената и доста точно я уцелва в гърлото. Помагайте с името на филма .
 9. Търся няколко филма ще ги подредя по обширност на данните за тях почвайки от тоя дето знам всичко за него: 1. НАМЕРЕН . Die Bombe 1988 https://www.imdb.com/title/tt0092686/ Доста стар филм,дори не се сещам кога съм го гледал,може и преди 20 години да е било. Дават някакъв площад,идва някакъв с кола и почва да вади някакви джунджурии от вътре и да сглобява.Лека полека се събира народ и се чудят тоя какво ли прави.След известно време човека съобщава че това е бомба .Не помня дали искаше нещо.Съответно полицията се сбира веднага.Първо се съмняват дали говори истината и правят
×
×
 • Create New...