Jump to content
BulForum.com

nikijsw

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About nikijsw

 • Rank
  Новобранец
 1. Аз искам да питам има ли регистрирани за HBO GO защото аз лично не мога да се регистрирам. Имам всички пакети към абонамента и като въведа клиентски номер ми даваше нещо от типа на невалиден клиентски номер или нещо от рода. С клиентския номер от касовата бележка ли трябва да се регистрирам или трябва да ходя да взимам някакъв друг номер от каса?
 2. Здравейте днес цяла сутрин имам проблем с интернета. Прекъсва постоянно и ту го има ту го няма, намирам се на преспите и искам да ви питам проблема централен ли е или е нещо локално ?
 3. Провери hosts файла ако там не е зададено нещо за фейсбук например localhost като адрес, то най-вероятно имаш вирус Имах същия проблем обаче с още няколко сайта освен фейса
 4. Искам да попитам дали е възможно да се смени ИП-то на компютъра ми и ако е , каква е процедурата. Благодаря предварително.
 5. Здравейте имам следния проблем живея в Изгрев на Преспите и нещо в последно време най-вече след голямата буря в петъка ми се губи сигнала нещо на цифровата я насича или пък върви си нормално и по едно време "дупка в мисълта" Профилактика ли е кабелите ли са се намокрили или по принцип си е така ?
 6. Пробвах веднага след инсталацията. Windows-а няма как да е с вграден вирус защото преди съм влизал в тези сайтове със същия уин. Ако трябва да сканирам с някаква специална програма за spyware ли какви бяха онези гадини.
 7. Относно моя проблем пак да ви занимая сканирането за вируси не даде резултат. Сега съм с Avast защото като цяло е по-лекичка но съм с професионалната версия. Относно това което се говореше за преинсталацията и двата партишъна бяха изтрити така че всичко е чисто Други предложения ?
 8. Под преинстал имам предвид че форматирах всичко опитите за влизане в сайтовете бяха без инсталирано нищо а съответно пинг-овете бяха след инсталиран фотошоп което едва ли влияе толкова. Ще опитам хавата която каза pcworm и ще кажа какво е станало
 9. При ping и на двата ми излиза : Ping request could not find host ....... Please check the name and try again. При tracert и на двата излиза: Unable to resolve target system name ....... За тест пуснах към google.bg и всичко беше нормално
 10. Аз също имам проблем обаче моят е малко по различен , не мога да влизам във всички сайтове. Не знам на какво се дължи нямам вируси вече тъй като е преинсталиран компа тази вечер така че това отпада. За пример давам сайтовете avast.com , microsoft.com не мога да вляза в тях (през прокси няма проблем ама защо ?! ) .
 11. И как да го направя това с DNS-ите че не съм толкова навътре. EDIT: Това с DNS-ите го направих обаче пък като ги сменя спират пък други сайтове да ми се отварят който преди това отварям. Например като ги сменя impulse.bg не ми се отваря
 12. Ами да кажем не мога да си отворя множество от бъксчетата в който съм регистриран ето например http://www.neobux.com/ https://www.upbux.com/ онзи ден ми пратиха някакъв форум и него не мога да отворя http://bgpoints.info/
 13. Здравейте искам да попитам от месец два съм потребител на N3 и никакви проблеми обаче сега ми се появи някакъв много странен проблем с интернета не иска да ми отваря сайтове. Не всички но има определени сайтове които не иска да отвори а преди съм ги отварял в смисал преди преди 2 3 седмици и сега не знам какво става обаче просто не иска и с мозила и гугъл хром нищо а на други хора като ги пратя сайтовете ги отварят. Кажете какво да правя защото ми трябва да влизам в тях.
 14. Единственото което мога да кажа че въобще не е смешно и е вложена много логика в това , но все пак и на мен ми трябваше време да го разбера . Тъй като еврокомците развалиха от всякъде предлаганите услуги и си изгубиха клиентелата тотално. Когато отидеш ядосан в Еврокома след поредната буря и си нямал 4 дена нито нет нито кабелна и ги напсуваш и зплашваш че ще се отказваш от тях излизаш и веднага почваш да търсиш към кой доставчик да се вържеш тогава виждаш офиса на N3 влизаш предлагат ти по-хубава услуга на по-ниска цена (лично мнение) омайват те с приказки и айдеее докато се усетиш си тяхен абонат . Така го разбирам аз за останалите не знам.
 15. Аз пък искам да попитам тъй като вече гледам пуснахте кабели на преспите и ни оспамихте пощите можете ли да ползвате кабелите от еврокомците които са у нас защото не ми се иска да ми разпробиете цялата къща ?
×
×
 • Create New...