Jump to content
BulForum.com

Bat Gosho

Members
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

About Bat Gosho

 • Rank
  Напреднал Член
 1. Знаете ли дали работи Еко бара при Майкъл?
 2. Къде в Пловдив мога да си купя това?
 3. Къде в Пловдив дават най-добри пари за кг алуминий?Имам една стара цилиндрова глава,която ми пречи.Мерси.
 4. Препоръчайте закрит басейн в Пловдив по възможност със сауна.
 5. Привет,искам да попитам хора,които са дарявали кръв скоро дали дават някакъв документ след като дариш кръв и съдържа ли той кръвната група на дарителя?
 6. Мога ли да се откажа и да върна ваучер закупен от Грабо,който не е ползван и все още не е изтекъл?
 7. Някой запознат може ли да ми каже дали мога да гледам цифрова ефирна телевизия на този телевизор само с антена? http://zora.bg/dsm/led1901hd/21281
 8. Останаха ли места в Пловдив и региона където все още може да се мине технически преглед без квитанция за платен данък? Не става вече там колега,преди няколко дни бях.Искат го данъка вече.
 9. Останаха ли места в Пловдив и региона където все още може да се мине технически преглед без квитанция за платен данък?
 10. Може ли да ми издадат Свидетелство за съдимост в град,различен от този,на който се водя официално и по лична карта?
 11. ''Във всички случаи на ПТП,включително когато се попълва и настоящият протокол,задължително се уведомяват компетентните органи на МВР-КАТ'' Това пише в протокола и с това ми беше свързан въпроса.
 12. Днес се случи едно птп по моя вина,но само си разменихме телефоните и се разбрахме да се чуем пак.По-късно се сетих,че в такива случаи се попълва протокола,който го дават към застраховката.В него пише,че трябва да се уведомят органите на МВР.Въпосът ми е това уведомяване как трябва да стане: аз да ги извикам на местопроизшествието или да занеса протоколите в КАТ?
 13. Колеги кажете има ли стругар в Пловдив който да ми направи 4 втулки за джантите на сносна цена,да речем до 20лв,че ми обявиха на няколко места адските суми за 4 тенекийки.
 14. Някой знае ли от къде зареждат стоката на руския пазар,конкретно за авто аксесоарите се интересувам,или къде продават в Пловдив или региона авто аксесоари на едро,благодаря?
×
×
 • Create New...