Jump to content
BulForum.com

kokojoint

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

About kokojoint

 • Rank
  Новобранец

Recent Profile Visitors

383 profile views
 1. Продавам бебешка количка S-Max Retrus.Изключително запазен кош за новородено и повече употребяван летен.Има комарник и дъждобран.Цена 100 лв.
 2. Ами да се разберем за утре нещо?

 3. Запазен е до другия четвъртък.Ако не го вземат ще ти пиша 

 4. Продавам сателитна антена 150 см.Антената е с американски мотор Superjack и ръчен позиционер,а приемника е Pace.Цена 70 лв
 5. http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=rgh1507298119j.jpg Philips 42" плазмен монитор.Идеален за мониторинг на видеонаблюдение.Цена 99лв.
 6. Някой знае ли дали ще може да се гледа и на лаптоп по подобие на булсата?
 7. много добре си дал линка към сем за да се види кой аджеба има лиценз и кой не..я сега напиши там тв сат ком и виж че ще ти излезе че фирмата има лиценза необходим и даден от сем..докато срещу фантома атв сат стои едно голямо нищо,а няма как и да е другояче..
 8. за момента в северен са 2 офиса-ул Райна Княгиня 25-до френската гимназия се намира това и на пл.Антон Чехов 1 който е градинката след моста на герджика..на центъра офиса е срещу 4-то районно..
 9. Гарванов пак но номер 6..там е новия офис..
 10. ако си платиш на старите каси можеш да бъдеш сигурен че нета ще ти бъде спрян на 3-то число..просто защото те нямат нищо общо с станцията и подръжката на нета(както и на цифровата),но първо на интернета ще си покаже понеже той се спира автоматично...и последно в отговор нА някакво мнение понагоре..НИКОЙ ПЛАТИЛ НА НОВИТЕ(ИСТИНСКИ) КАСИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВА ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ЛИШЕН ОТ УСЛУГАТА КОЯТО ПОЛЗВА... от утре-най късно в петък отваря и новата каса за район център-намира се срещу 4-то районно полицейско управление до сградата на Ветко-няма как да не се види понеже е огромен офис..касите все още нямат лого но и това е въпрос на дни-все пак за 1 седмица да се вземат 7 каси,да се оборудват и да заработят не е лесно но става..и това ще е само началото..
 11. черпим с две ръце от извора инфото..иначе като си с оптика няма наистина какво повече да искаш..както и да е ще видиш че това което съм ти казал е вярно и всеки ще го разбере..а ти получи ли вече смс на номера който си дал?щото това е следващото нещо с което абонатите ще бъдат уведомени какво,къде и как..
 12. куцо магаре го раздавам в дсс-итата..устройва ли те е-pay ще тръгне до 5 дена а отделно вече и през easy-pay ще може да се плаща..и все пак сам си преценяш-дали да вярваш на листовки и платени съобщения наляво и надясно или на инфо канала и собствения канал на кабеларката на която си абонат..доколкото знам познаваш и макена и другите в ит отдела така че знай че в момента те се занимават с нета и последното инфо което ти стига да знаеш е че предстои вдигане на скоростите без вдигане на таксите..
 13. новата каса пич е на сто метра от старата..срещу пазарчето и служителката е една от малкото които не се хванаха на лъжите на гологанов..иначе инфоканала вече точно и ясно си показва..също и програмата тв сат...всеки сам да си преценя за себе си кой всъщност в момента се занимава с подръжката на цялата услуга и къде би трябвало да си плати ако иска да ползва услугите..
×
×
 • Create New...