Jump to content
BulForum.com

torbalan

Members
 • Content Count

  414
 • Joined

 • Last visited

About torbalan

 • Rank
  Pro

Contact Methods

 • Website URL
  https://cloud.degoo.com/drive-bzjbc4oh3feo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  European Union

Recent Profile Visitors

1019 profile views
 1. Трябва ми сериал за тази игра - Draft Day Sports: Pro Football 2020 ? Знам , че има кракната версия, но при мен излиза съобщение за проблем и играта излита.
 2. Разбира се, че все още се продава. Само трябва да го извадя пак от мазето...
 3. Става дума за ретро заглавия и любителите на такава тематика ще са доволни. Въпреки някои недостатъци, богатата колекция от велики класики може да бъде играна безплатно директно в браузъра ви. Internet Archive е онлайн хранилище за всичко ценно от световната интернет мрежа и софтуер от миналото, което си заслужава да бъде съхранено и за бъдещите поколения. Архивът, с който разполага, наистина е впечатляващ и много ценен, а сега беше обявена чудесната новина, че са добавени над 2000 заглавия на класически игри от 90-те години на миналия век. Игрите са били за платформи като MS-DOS, PlayStation, PSP, PS Vita, SEGA и др. В списъка влизат и емблематични заглавия повлияли на развитието на гейм индустрията. Най-хубавото е, че ще можете да се забавлявате и играете всяка от тези игри директно в браузъра си и то напълно безплатно. Все пак трябва да имате предвид няколко евентуални затруднения. Емулациите на някои игри може да вървят по-бавно от очакваното дори на мощни, съвременни компютри. Освен това по-големите като обем игри може да зареждат по-бавно и да се наложи да почакате. Все пак Internet Archive няма мощните сървъри на Google и други гиганти. За някои игри няма приложено ръководство, защото или е изгубено отдавна или такова не е било издадено. И все пак заповядайте на https://archive.org/details/softwarelibrary_msdos_games и може да се забавлявате с часове.
 4. Търся разклонител със защита срещу пренапрежения и токови удари. Някъде ги водят арестери. Ако нямате, но знаете къде продават подобни, също би ми свършило работа...
 5. Ще пробвам утре да направя... Този пост ти го смятам за еднократен ъп!
 6. Аман от компютърни геймъри... Затова държавата ни е на тоя хал... ☻
 7. Продавам въпросния тунер, който поддръжа MPEG2 & MPEG4 H264 декодиране. Освен това: - запис върху усб флаш памет; - възможност за запис при изключен ТВ; - поддръжка на ел. справочник, телетекст и субтитри; Екипиран с : - 1 бр. USB port - 1 бр. TV Scart - 1 бр. RF In - 1 бр. RF Loop - 1 бр. HDMI Output - 1 бр. Coaxial Digital Audio Забравих да спомена маркта - NOT. Моделът е - LV6TBOXHDA2_2 Купуван е за 50лв., работил е изключително малко, защото бе заменен с нов телевизор. Цената, която му търся е 30 лв. Като бонус давам : - оригинално дистанционно (въпреки че може да работи и без него); - 1 бр. TV Scart кабел.
 8. Благодаря на колегата за съдействието! Темата е за архива.
 9. Трябва ми лан-карта за pci слот , стандартна 10/100 мбит ще свърши работа...
 10. Снощи в града случайно да е имало токов удар ? Някой има ли наблюдение...
 11. И аз да използвам темата за въпрос. Сервиз за поправка на таблети, марката е All View i10G. Проблемът е постоянен буутлууп при стартиране. В нета няма съвети за поправка на този модел, затова питам тук...
 12. Щях и аз да напиша, че имам интерес към умния часовник, но...в интернет се предлага за...15$... А ти го пускаш с първоначална цена от 30лв.... Всъщност все още имам интерес и затова ти предлагам 15лв. за джиджавката.
×
×
 • Create New...