Jump to content
BulForum.com

torbalan

Members
 • Content Count

  401
 • Joined

 • Last visited

About torbalan

 • Rank
  Novice

Contact Methods

 • Website URL
  https://cloud.degoo.com/drive-bzjbc4oh3feo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  European Union

Recent Profile Visitors

780 profile views
 1. И аз да използвам темата за въпрос. Сервиз за поправка на таблети, марката е All View i10G. Проблемът е постоянен буутлууп при стартиране. В нета няма съвети за поправка на този модел, затова питам тук...
 2. Щях и аз да напиша, че имам интерес към умния часовник, но...в интернет се предлага за...15$... А ти го пускаш с първоначална цена от 30лв.... Всъщност все още имам интерес и затова ти предлагам 15лв. за джиджавката.
 3. Започнаха жегите, вентилаторът може да Ви бъде много полезен в това време!
 4. Ще използвам темата, понеже не виждам по-подходяща. Кажете, моля, аналог на Ексел за Виндовс, който да може да отваря и редактира хлс файлове. Програмката трябва да е малка и семпла , но да върши работа. Търся нещо подобно на Атлантис за Word.
 5. Последна цена на тунерчето - 30лв!
 6. Ако някой случайно има някъде записан на диск BackBox Linux 4.3. Нужна ми е точно тази версия. Няма я вече никъде в нета, мисля че е от 2015год. Ако можете да помогнете, ще бъде идеално!
 7. И ква е разликата м/у това зарядно, правено във Виетнам и кухите китайски зарядни ? Освен че му е сложена лепенка, на която пише Самсунг....
 8. Тунерът е отново в продажба, понеже кандидат-купувачът се оказа адски несериозен ! Аман от такива...
 9. Не разбрах само едно нещо. Защо в корпоративна мрежа е разрешен само ХТТП протокола ?
 10. Понеже не искам да отварям нова тема, да попитам един прост въпрос за умни хора. Каква е разликата между ТСП и ХТТП тунелинг ?
 11. Продавам малък магнитен шах, без табла...ако някой има интерес... Съвсем запазен.
 12. В Details към MDAC Utility: Component Checker пише следното: Since MDAC in Windows XP SP2 or later is newer than the version (MDAC 2.8 SP1) in the last MDAC redistribution program, mdac_typ.exe no longer installs MDAC on Windows XP SP2 and later version. Което е и отговорът на моя въпрос...Явно проблемът не е там. Благодаря на отзовалите се!
 13. Ae, нали във форума има програмисти ? Нека ударят едно рамо. Трябва да инсталирам MDAC. За тези, които не знаят, това е Microsoft Data Access Components. Тегля от сайта на Микрософт последната версия, която излиза. Води се 2.8 SP1. При опит за инсталиране ми излиза съобщение, че сетъп-ът не поддържал инсталация върху тази ОС (в случая - моята, която е Вин ХР). Чудя се какво да правя ? МДАК-а ми трябва за една програма за достъп на база данни през интернет и е важно да се инсталира без грешки. Пробвах да го инстална под съвместимост за Вин 2000, уж се инсталира успешно, но въпросната програмка не тръгва после... Не мога да разбера логиката - сетъп-ът не иска да се инсталира върху по-новата ОС - Вин ХР, а при съвместимост за Вин 2000 не дава съобшения за грешка...?
 14. Евтин магазин за гсм-и в Пловдив ?
×
×
 • Create New...