Jump to content
BulForum.com

torbalan

Members
 • Content Count

  445
 • Joined

 • Last visited

About torbalan

 • Rank
  Pro

Contact Methods

 • Website URL
  https://cloud.degoo.com/drive-bzjbc4oh3feo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  European Union

Recent Profile Visitors

1404 profile views
 1. По случай настъпващите празници и Великден цената се актуализира в посока надолу. само 30 лв. Идеален подарък за офиса или дома!
 2. Намалям цената на 25 лв. (5лв. ↓) Идеална като подарък за идващите празници и/или Великден !
 3. torbalan

  PayPal

  Понеже Пайпал-а съм го занемарил тотално от много време вече, да попитам как е положението със зареждане на сметката ? Последно можеше само директно с превод от банковата карта... Преди години помня, че зареждах чрез посредник, нещо от сорта на този ITrust, който уж предлагат в момента, но естествено за страни от ранга на България не важи...
 4. torbalan

  Coinbase

  Не е по темата, но да питам. С какво койнбейс е по-добра платформа от бинанс ? Осигуряват ли гарантирано възстановяване на койни при да го наречем... авария ?
 5. Размери: от лъч до лъч - около 9-10 см; на вътрешната пирамида - 2/2 см; Тегло под 24 грама. Реална снимка на артикула: Идва с оригинална листовка към нея. Цитат: Действа балансиращо на всички чакри. Произход - Бразилия. Цена: 30 лв.
 6. Си-вирусът отново настъпва. Няма да се изхвърлям и да твърдя, че апаратчето може да спаси нечий живот, но все пак е научно доказано, че озонът унищожава значителен брой бактерии и вируси в помещението, в което се излъчва... Надявам се някой да прояви интерес към него... Този пост ти го смятам еднократен UP.
 7. Огромна благодарност на юзера хуху. Много полезна информация сподели...мерси
 8. Знам, че на някои обявата може да им се стори смешна, но наистина търся презаписваем двд диск. Проверих поне на 10-на места и никъде нямат, освен в един магазин, където цената е нереалистично висока. Оказва се вече, че повечето фирми въобще не предлагат такива, а при малко други липсват наличности към момента. Ясно ми е, че скапаният стрийминг уби записването на данни върху оптични носители и като резултат производството на такива сериозно намаля. Като последствие на всичко това явно не останаха и хора, които да се занимават със записи върху оптични медии, ...освен мен
 9. Продавам въпросното апаратче, чиито функции са да дезинфекцира и освежава въздуха в помещението. Излъчва комбиниран поток от озон и отрицателно заредени йони (аниони). Някъде го наричат и озонатор за въздух, но този модел е комбиниран - както казах - и с излъчване на аниони. Има 4 различни режима на работа в зависимост от големината на стаята (от помещения по-малки от 5 м2 до такива над 30 м2). Рекламират го, че убива до 99 % от бактериите и вирусите в помещението. Пускан е само 2 пъти, но миризмата на озона ми идва доста неприятна и затова реших, че няма да
 10. Харесах си го... давам ти 10лв. за тва недоносче...
 11. Денчев ме вдъхнови да открия тази тема... Бих могъл да кажа, че книгата е перфектна за пътешественици и туристи - хора, които обичат да обикалят страната и да разглеждат забележителности. Включени са описания на 23 уникални музея в България... Издание 2010г., с лъскави гланцирани страници. Състояние 99/100. Корична цена - 8 лв. Аз искам 4.
 12. Сентинел-ът показа 1 лош сектор, но 99% здраве. Така че се насочвам към проца или паметта. Между другото в Биос-а има опция за latency на Рам паметта с две опции 2 или 2.5. Предполагам, че по-ниската стойност е по-добрия вариант. Нали не бъркам ?
 13. Появи се много неприятен проблем с компютъра. След 4-5 часа работа, или с други думи казано след като загрее повечко, започват едни микро-насичания или микро-забивания. Както движа курсора на мишката и за 3-4 сек. изведнъж спира на място и това започва да се повтаря на всеки 3-4 минути. От къде може да е проблема ?
 14. Само 6 лв., в магазина вървят двойно.
×
×
 • Create New...