Jump to content
BulForum.com

torbalan

Members
 • Content Count

  452
 • Joined

 • Last visited

About torbalan

 • Rank
  Pro

Contact Methods

 • Website URL
  https://cloud.degoo.com/drive-bzjbc4oh3feo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  European Union

Recent Profile Visitors

1513 profile views
 1. Идват празници. Идеална е като по-нестандартен подарък, така че закръглям цената на 20 лв.
 2. Дискът се продаде още края на миналта година, само дето купувачът още не го е платил ! Иначе темата може да се изтрие...
 3. Понеже виждам, че няма интерес, намалям цените: позиция №1 - 14 лв. позиция №2 - всяка по 14 лв. (в комплект вървят за 25 лв.)
 4. Нова цена за озонатора - само 28 лв.! Вероятно може да осигури добра защита срещу си-вируса в закрити помещения.
 5. Значи от едната страна трябва да е широкият АТА интерфейс, от другата сата интерфейс за връзка към HDD. Говорим за кабел за пренос на данни, не захранващ такъв. Надявам се да съм бил достатъчно ясен...
 6. По случай настъпващите празници и Великден цената се актуализира в посока надолу. само 30 лв. Идеален подарък за офиса или дома!
 7. Намалям цената на 25 лв. (5лв. ↓) Идеална като подарък за идващите празници и/или Великден !
 8. torbalan

  PayPal

  Понеже Пайпал-а съм го занемарил тотално от много време вече, да попитам как е положението със зареждане на сметката ? Последно можеше само директно с превод от банковата карта... Преди години помня, че зареждах чрез посредник, нещо от сорта на този ITrust, който уж предлагат в момента, но естествено за страни от ранга на България не важи...
 9. torbalan

  Coinbase

  Не е по темата, но да питам. С какво койнбейс е по-добра платформа от бинанс ? Осигуряват ли гарантирано възстановяване на койни при да го наречем... авария ?
 10. Размери: от лъч до лъч - около 9-10 см; на вътрешната пирамида - 2/2 см; Тегло под 24 грама. Реална снимка на артикула: Идва с оригинална листовка към нея. Цитат: Действа балансиращо на всички чакри. Произход - Бразилия. Цена: 30 лв.
 11. Си-вирусът отново настъпва. Няма да се изхвърлям и да твърдя, че апаратчето може да спаси нечий живот, но все пак е научно доказано, че озонът унищожава значителен брой бактерии и вируси в помещението, в което се излъчва... Надявам се някой да прояви интерес към него... Този пост ти го смятам еднократен UP.
 12. Огромна благодарност на юзера хуху. Много полезна информация сподели...мерси
×
×
 • Create New...