Jump to content
BulForum.com

torbalan

Members
 • Content Count

  394
 • Joined

 • Last visited

About torbalan

 • Rank
  Novice

Contact Methods

 • Website URL
  https://cloud.degoo.com/drive-bzjbc4oh3feo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  European Union

Recent Profile Visitors

697 profile views
 1. И ква е разликата м/у това зарядно, правено във Виетнам и кухите китайски зарядни ? Освен че му е сложена лепенка, на която пише Самсунг....
 2. Тунерът е отново в продажба, понеже кандидат-купувачът се оказа адски несериозен ! Аман от такива...
 3. Не разбрах само едно нещо. Защо в корпоративна мрежа е разрешен само ХТТП протокола ?
 4. Понеже не искам да отварям нова тема, да попитам един прост въпрос за умни хора. Каква е разликата между ТСП и ХТТП тунелинг ?
 5. Продавам малък магнитен шах, без табла...ако някой има интерес... Съвсем запазен.
 6. В Details към MDAC Utility: Component Checker пише следното: Since MDAC in Windows XP SP2 or later is newer than the version (MDAC 2.8 SP1) in the last MDAC redistribution program, mdac_typ.exe no longer installs MDAC on Windows XP SP2 and later version. Което е и отговорът на моя въпрос...Явно проблемът не е там. Благодаря на отзовалите се!
 7. Ae, нали във форума има програмисти ? Нека ударят едно рамо. Трябва да инсталирам MDAC. За тези, които не знаят, това е Microsoft Data Access Components. Тегля от сайта на Микрософт последната версия, която излиза. Води се 2.8 SP1. При опит за инсталиране ми излиза съобщение, че сетъп-ът не поддържал инсталация върху тази ОС (в случая - моята, която е Вин ХР). Чудя се какво да правя ? МДАК-а ми трябва за една програма за достъп на база данни през интернет и е важно да се инсталира без грешки. Пробвах да го инстална под съвместимост за Вин 2000, уж се инсталира успешно, но въпросната програмка не тръгва после... Не мога да разбера логиката - сетъп-ът не иска да се инсталира върху по-новата ОС - Вин ХР, а при съвместимост за Вин 2000 не дава съобшения за грешка...?
 8. Евтин магазин за гсм-и в Пловдив ?
 9. torbalan

  BulForum

  Осрахте го и тоя форум! Поне да бяхте оставили старата форма като опция...
 10. Запазен за колега от форума до края на другата седмица!
 11. След като се оказа, че в Пловдив няма детективи, съм принуден да направя нов дъмпинг на цената с цели 50%! 4.50лв. само!
 12. Последно намаление на цените : всеки чифт обувки - по 30лв.! Ако някой се престраши и вземе и двата чифта, цената ще бъде само 50лв!
 13. Не искам да прозвучи като заяждане , но в момента тече промоция в Кауфланд - същият обем памет , същият клас 10, също с адаптер в комплекта, само че марка Филипс за 25.99 лв.! Тук ми продават втора ръка карта за 30лв.!
×
×
 • Create New...