Jump to content
BulForum.com

torbalan

Members
 • Content Count

  426
 • Joined

 • Last visited

About torbalan

 • Rank
  Pro

Contact Methods

 • Website URL
  https://cloud.degoo.com/drive-bzjbc4oh3feo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  European Union

Recent Profile Visitors

1106 profile views
 1. Още една невероятна изненада от Epic Games - Civilization VI е безплатна! Извън тази невероятна промоция, Civilization VI е на двойно по-висока цена от хита на миналата седмица GTA V. След като миналата седмица имаше промоция на GTA 5, днес популярният магазин за игри надскочи себе си, като пусна безплатно хитовата Civilization VI. Играта едва ли има нужда от представяне, но именно това е последното попълнение от епичната поредица стратегии. Създайте своя империя, подобрете културата си и се състезавайте срещу най-големите лидери в историята, за да изградите цивилизация, която ще издържи на изпитанието на времето. Побързайте, защото безплатна промоция е валидна до 28 май, но веднъж свалена играта остава ваша и занапред. Минимални системни изисквания: ОС: Windows 7, 8, 10 (64 бита) Процесор: 2.5 GHz RAM: 4 GB Видео: 1 GB+ (DX 11) Място на диска: 12 GB
 2. Понеже видях, че коментирате Револют, реших да го разгледам и попрочетох туй-онуй. Основният ми въпрос към момента е: задължително ли трябва да инсталирам приложението през гугул плей /дават някакъв линк/, за да получа безплатна първа карта ?
 3. Ако остана само с основната Paysera сметка, ще мога да извършвам плащания към онлайн търговци или да превеждам средства към Пайпал, така да разбирам ?
 4. Здравейте, продавам следните компоненти, свалени от дефектирал лаптоп НР 4720s: 1. Процесор Intel Core i3 CPU M330 @2.13 GHz, 3MB L3 cache - 20 лв. 2. 2 плочки памет Hynix - 2 GB всяка; DDR3, PC3-8500 dual channel , работна честота 1066 MHz; - всяка по 20лв. В комплект вървят за 35лв. двете.
 5. Поразгледах ги. Определено са доста по-добре от Икард. Доколкото видях, зареждането на картата може да стане и на каса в банката, не е задължително да е с превод по сметката. Като недостатък отчитам невъзможността за комунални разплащания, иначе за пазаруване в интернет става. Не разбрах добре каква е разликата между издавания IBAN и възможността за последващо издаване на VIsa с разплащателна сметка. Този IBAN не означава ли, че вече такава сметка е създадена ?
 6. Я, и това съм продавал, само ако знам къде е в момента, но за правилата цената се коригира на 6лв.
 7. Тоя артикул е още актуален. Качвам го нагоре в класацията...
 8. С оглед на създалата се ситуация предлага ли се в момента някъде опция за издаване на карта-виртуалка, която да се зареди със средства през каса в банката. Преди няколко години такава услуга предоставяше ЦКБ в сътрудничество с ЕаsyPay.bg - издаваха такава виртуална карта след попълване на заявление, без да е нужно да си (бил) техен клиент. Картата имаше валидност от 6 месеца. В момента има може би 2-3 банки, които предлагат нещо подобно, но с условието да си клиент на банката и да имаш електронно банкиране, защото зареждането на картата става единствено по електронен път.
 9. Един въпрос - каква е разликата между сайтовете алиекспрес и алибаба ?
 10. Трябва ми сериал за тази игра - Draft Day Sports: Pro Football 2020 ? Знам , че има кракната версия, но при мен излиза съобщение за проблем и играта излита.
 11. Разбира се, че все още се продава. Само трябва да го извадя пак от мазето...
 12. Става дума за ретро заглавия и любителите на такава тематика ще са доволни. Въпреки някои недостатъци, богатата колекция от велики класики може да бъде играна безплатно директно в браузъра ви. Internet Archive е онлайн хранилище за всичко ценно от световната интернет мрежа и софтуер от миналото, което си заслужава да бъде съхранено и за бъдещите поколения. Архивът, с който разполага, наистина е впечатляващ и много ценен, а сега беше обявена чудесната новина, че са добавени над 2000 заглавия на класически игри от 90-те години на миналия век. Игрите са били за платформи като MS-DOS, PlayStation, PSP, PS Vita, SEGA и др. В списъка влизат и емблематични заглавия повлияли на развитието на гейм индустрията. Най-хубавото е, че ще можете да се забавлявате и играете всяка от тези игри директно в браузъра си и то напълно безплатно. Все пак трябва да имате предвид няколко евентуални затруднения. Емулациите на някои игри може да вървят по-бавно от очакваното дори на мощни, съвременни компютри. Освен това по-големите като обем игри може да зареждат по-бавно и да се наложи да почакате. Все пак Internet Archive няма мощните сървъри на Google и други гиганти. За някои игри няма приложено ръководство, защото или е изгубено отдавна или такова не е било издадено. И все пак заповядайте на https://archive.org/details/softwarelibrary_msdos_games и може да се забавлявате с часове.
×
×
 • Create New...