Jump to content
BulForum.com

torbalan

Members
 • Content Count

  438
 • Joined

 • Last visited

About torbalan

 • Rank
  Pro

Contact Methods

 • Website URL
  https://cloud.degoo.com/drive-bzjbc4oh3feo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  European Union

Recent Profile Visitors

1298 profile views
 1. Огромна благодарност на юзера хуху. Много полезна информация сподели...мерси
 2. Знам, че на някои обявата може да им се стори смешна, но наистина търся презаписваем двд диск. Проверих поне на 10-на места и никъде нямат, освен в един магазин, където цената е нереалистично висока. Оказва се вече, че повечето фирми въобще не предлагат такива, а при малко други липсват наличности към момента. Ясно ми е, че скапаният стрийминг уби записването на данни върху оптични носители и като резултат производството на такива сериозно намаля. Като последствие на всичко това явно не останаха и хора, които да се занимават със записи върху оптични медии, ...освен мен
 3. Продавам въпросното апаратче, чиито функции са да дезинфекцира и освежава въздуха в помещението. Излъчва комбиниран поток от озон и отрицателно заредени йони (аниони). Някъде го наричат и озонатор за въздух, но този модел е комбиниран - както казах - и с излъчване на аниони. Има 4 различни режима на работа в зависимост от големината на стаята (от помещения по-малки от 5 м2 до такива над 30 м2). Рекламират го, че убива до 99 % от бактериите и вирусите в помещението. Пускан е само 2 пъти, но миризмата на озона ми идва доста неприятна и затова реших, че няма да
 4. Харесах си го... давам ти 10лв. за тва недоносче...
 5. Денчев ме вдъхнови да открия тази тема... Бих могъл да кажа, че книгата е перфектна за пътешественици и туристи - хора, които обичат да обикалят страната и да разглеждат забележителности. Включени са описания на 23 уникални музея в България... Издание 2010г., с лъскави гланцирани страници. Състояние 99/100. Корична цена - 8 лв. Аз искам 4.
 6. Сентинел-ът показа 1 лош сектор, но 99% здраве. Така че се насочвам към проца или паметта. Между другото в Биос-а има опция за latency на Рам паметта с две опции 2 или 2.5. Предполагам, че по-ниската стойност е по-добрия вариант. Нали не бъркам ?
 7. Появи се много неприятен проблем с компютъра. След 4-5 часа работа, или с други думи казано след като загрее повечко, започват едни микро-насичания или микро-забивания. Както движа курсора на мишката и за 3-4 сек. изведнъж спира на място и това започва да се повтаря на всеки 3-4 минути. От къде може да е проблема ?
 8. Само 6 лв., в магазина вървят двойно.
 9. Ъпдейт: позиция №1 - 16 лв. позиция №2 - всяка по 16 лв. (в комплект вървят за 27лв.)
 10. позиция №1 - 18 лв. позиция №2 - всяка по 18 лв. (двете за 30лв.)
 11. Още една невероятна изненада от Epic Games - Civilization VI е безплатна! Извън тази невероятна промоция, Civilization VI е на двойно по-висока цена от хита на миналата седмица GTA V. След като миналата седмица имаше промоция на GTA 5, днес популярният магазин за игри надскочи себе си, като пусна безплатно хитовата Civilization VI. Играта едва ли има нужда от представяне, но именно това е последното попълнение от епичната поредица стратегии. Създайте своя империя, подобрете културата си и се състезавайте срещу най-големите лидери в историята, за да изградите цивилизация, която
 12. Понеже видях, че коментирате Револют, реших да го разгледам и попрочетох туй-онуй. Основният ми въпрос към момента е: задължително ли трябва да инсталирам приложението през гугул плей /дават някакъв линк/, за да получа безплатна първа карта ?
 13. Ако остана само с основната Paysera сметка, ще мога да извършвам плащания към онлайн търговци или да превеждам средства към Пайпал, така да разбирам ?
 14. Здравейте, продавам следните компоненти, свалени от дефектирал лаптоп НР 4720s: 1. Процесор Intel Core i3 CPU M330 @2.13 GHz, 3MB L3 cache - 20 лв. 2. 2 плочки памет Hynix - 2 GB всяка; DDR3, PC3-8500 dual channel , работна честота 1066 MHz; - всяка по 20лв. В комплект вървят за 35лв. двете.
 15. Поразгледах ги. Определено са доста по-добре от Икард. Доколкото видях, зареждането на картата може да стане и на каса в банката, не е задължително да е с превод по сметката. Като недостатък отчитам невъзможността за комунални разплащания, иначе за пазаруване в интернет става. Не разбрах добре каква е разликата между издавания IBAN и възможността за последващо издаване на VIsa с разплащателна сметка. Този IBAN не означава ли, че вече такава сметка е създадена ?
×
×
 • Create New...