Jump to content
BulForum.com

baron

Members
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

About baron

 • Rank
  Напреднал Член
 1. Сакън ... ще му резнат главата и ще ги чака поне 2 седмици ... пък и не съм убеден дали опъват картини ... Казва се подрамка .. Много зависи от това как е отпечатана самата картина за да стане в този вид.
 2. http://www.lighttapebg.com 0,5 мм дебела пвц плосткост, която свети равномерно навсякъде и може да се печата върху нея. Струва майка си и баща си отделно трябват разни адаптори които се защипват за плоскоста да я захранват (те трябва да се крият някъде в рамката). Това което си гледал ти най-вероятно е печат на канаваца опънат на дървена подрамка с подсветка отдолу. Може да се направи в всяко принт студио ... само ти трябва да си измислиш подсветката.
 3. Ако первазите се подават малко от стената профили за рамки за картини би трябвало да станат. Провери в някое ателие за рамки за нещо което може да ти свърши работа
 4. Обръщаш по лице и с по широко хартиено тиксо лепиш като застъпваш лентите ...
 5. Аз ползвам М&М Милицер и Мюнх БГ ООД много точни и коректни - звъниш и питаш. Ще ти трябват габарити, тегло на пратката както и пощенски код от където ще се вдига за да ти дадат точна цена. (032) 67 61 30, (032) 67 61 31
 6. http://www.plovdiv.bg/item/taxes/%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%B7%D0%B0/
 7. Незнам колко е бил преди, но това са новите числа от сайта на общината Всеки може да си направи простата сметка и да види с колко му е дигнат. до 37 kW включително от 0.34 до 1.02 лв. за 1 kw 0,48 лв. за 1 kw над 37 kW до 55 kW включително от 0.40 до 1.20 лв. за 1 kw 0,61 лв. за 1 kw над 55 kW до 74 kW включително от 0.54 до 1.62 лв. за 1 kw 0,85 лв. за 1 kw над 74 kW до 110 kW включително от 1.10 до 3.30 лв. за 1 kw 1,85 лв. за 1 kw над 110 kW от 1.23 до 3.69 лв. за 1 kw 1,90 лв. за 1 kw Втората колонка е в какъв диапазон може да варира данъка, а третата колонка е колко е в Пловдив в момента. Не става въпрос дали сме жалки или не. Всички до сега кметове са олигофрени. Тотев и той е мега олигофрен, но поне няква работа се върши. Незнам колко от вас знаят, че Славчо Атанасов е започнал политическата си кариера като охрана на кметството в Тракия.
 8. 15 лв. отгоре върху досегашния данък ще плащат собствениците на апартаменти в Пловдив с данъчна оценка от 50 000 лв. Причината е, че данък сгради скача от 1,5 на 1,8 промила през 2013 г. Поскъпва и налогът върху колите, реши общинският съвет в Пловдив на заседанието си на 20 декември. Увеличението е между 15 и 33% в зависимост от мощността на двигателите. Някой бил чул, че някой бил казал на филанкишията за някви си 40% ... дай вече кмета ще сваляме ... Аз от 30 и кусур години за сефте тази и миналата година виждам снегорин в стария град ...
 9. Пресечката в ляво преди пешеходния мост (ако идваш от главната) и първият нотариус в ляво на 2рия етаж (след 10 часа)
 10. Входа на Аджисана от към стария град (ул. Изток) от лявата страна на улицата
 11. Някой да има идея къде изработват месингови табелки за врати/пощи?
 12. На мен ми се случи същото ... лятото никви грижи но как стана студено и взе да прави магарии ... от веднъж взе да загрява аха аха и да прегрее ... смених термостата и всичко се оправи. Моят съвет е сменяй термостата, и да не е той ще се набуташ само 30-тина кинта.
 13. baron

  World Of WarCraft

  Сорка .. ама .. Галериите и Музеите са тази вечер ... и на мен сега ми се е паднало да им съдирам кожичките на художниците .. Вчера кат се прибрах ама хич не ми се цъкаше .. Кви фат епикс налапа оная ламя ?
 14. baron

  World Of WarCraft

  Ам че тя играта си е красива ... купи си читава видеокарта, читав монитор, опъни игрицата на макс и после кажи че е грозна .. Грозна беше преди 4 години когато на хюмънката задника беше огромен и квадратен .. сега си е направо супер. Лубчо ние с ФоД АКю40 го опънахме за има няма 2 месеца и то 1 месец правихме опити на Цутун и не можехме да го бутнем заради лаг/кю и тнт .. И тогава игрицата беше супер изи .. а пък сега си е направо разходка в парка Пак ще дам примера с китайците дето изчистиха целия БТ с тиер 3ките на миналия експанжън. Свиквайте .. ще става все по-лесно съдейки по голямото гомно ТоК. Тва не е нормално да пуснат нова инстанция и с ПЪГ да направиш 1 шот на бос, който никога през живота си не си виждал. Ама така е .. щото тъпите американци, които за странична дъска на кочина не стават само реват, че им е трудно.
 15. baron

  World Of WarCraft

  Братле скачай при нас, мани я тая орда .. грозни са .. и за сметка на това им миришат краката . По моя преценка на Burning Legion играят около 60-70 БъГъ-та али и малко по-малко хордичка, така че има с кой да цъкаш п.с. Любо а пица кога ?
×
×
 • Create New...