Jump to content
BulForum.com

Divaka

Members
 • Content Count

  1886
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Divaka

 1. Някой знае ли как се изключва "режим спестяване на енергия" на нокия Е52?Вчера ми падна батерията и попринцип като се включи към зарядното и режима сам се изключва,но този път не иска...

  Благодаря! :)

 2. Няма да намериш, тиквениците фалираха или ги препродадоха или купиха или кой знае какво. Преди 2-3 месеца се разправях с тях, защото имах телефон в гаранция от тях. Имат само някакъв сервиз в София, където извършват гаранционна дейност.

  Ясно...Четох,че много хора са изгоряли с нечитави телефони,с неясен произход от МСвят,ще бягам надалеч от тях. :)

 3. Сега прерових пак каналите и наистина съм приятно изненадан! :) Има я ТВ+,както и евроспорт 2,HBO,HBO Comedy.Тук е момента да изкажа моите поздравления към ентри! :)

 4. Вчера обикаляха по апартаментите от Cable Evrocom net,да зарибяват с някакви нови оферти интернет+цифрова+телефон за 30 лв.Като нета бил 20 мегабита,телефона 75 безплатни минути към всички домашни телефони и след тези 75 минути се плаща по 4 стотинки/мин,телевизията над 100 канала(като тази бройка изобщо не ме вълнува).Като за другите телевизори-аналогова с 60 програми.Някой чул ли е за тази оферта?И има ли отзиви за качеството на услугата?Бях на евроком и се отказах и реших,че повече няма да се върна при тях,но сега при тази оферта се замислям...Сега съм на Ентри,договора ми изтича след 2 месеца и не смятам да го подновя и започвам да търся алтернативи.

  Ако имате и други решения предлагайте. :) Условието е телевизия+нет до 30 лв (ако има и телефон още по-добре,ако не ще пускам глобул или мтел за 5 лв).

  Благодаря предварително! :)

 5. Проблемите са същите и при мен(кв.Каршияка)-накъсвания на картината,качеството в проценти е паднало на 60 %.Рестартирах приемника,но без резултат.

  Сега говорих с подръжката,дано проблема бъде решен скоро.

 6. Днес следобед гледах по //www.myp2p.eu/ Ман С-Арсенал - никакви проблеми, тази вечер гледах Еспаньол-Реал М - също без проблеми....даже толкова гладко вървеше, че запонах да се дразня :laughing:

  Благодаря Ви!

  При мен засега всичко е наред,гледах Реал М.Успяли са да отстранят проблема навреме (21:00 ч.) :D

 7. Няма достъп вече до Диема фемили,фокс крайм,наше кино...Обадих се в Ентри и ми казаха,че пускането им било промоционално.А това не беше обявено никъде.Щом като вече ги нямам,не трябва ли таксата да падне,тъйкато вече нямам набор от 90 програми(както пише,че се включва в цената),детските също щели да бъдат одрязани след 1 седмица?Не че ги гледам,но плащам за тях.

  Никой не ме беше предупредил,че тези и тези програми ще бъдат промоционални!А мисля,че е коректно да се известяват хората,за да няма учудени после!Сега от 13 лв,става 15-16,за същата услуга.

  Ако знаех,че след 2 месеца ще загуба 10 програми и да се налага да доплащам щях да преосмисля избора си към този кабелен оператор!Не съм за 2 лева,дразни ме тази игра на дребно.

 8. Здравейте,имам следния въпрос.

  Имам интернет чрез кабелен модем,но нямам компютър и ще си взимам най-рано след 2 месеца...Та въпроса ми е,ако взема Вирелес рутер,ще мога ли да ползвам интернета чрез телефона(Нокия Е51)?

   

  Може и да препоръчате марка рутер...Аз съм набелязъл TP-Link

   

  Благодаря предварително! :)

×
×
 • Create New...