Jump to content
BulForum.com

slick

Members
 • Content Count

  614
 • Joined

About slick

 • Rank
  Plovdiv

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

718 profile views
 1. Това дали те устройва: Модел: GA-B75N Мини АТХ - висок клас с всички портове. Второ и трето ген. процесори. вградено видео 24-pin connector 2х ЛАН 2х HDMI (+ DVI) 2x USB 3.0 7.1 audio MINI PCI-E + отделен PCIE стандартен (3.0) SATA 3.0 за ССД XMP за клокърска памет Това дъно го имам с i5-3470 + 8GB ram 1600. Имам и Gigabyte мини кутия за него - модел: GZ-S1BPS-000
 2. Поне 5 пъти съм сменял карта, нито веднъж не съм плащал. Влизаш в кой да е офис и заяваш, че картата е дефектирала, и че примерно губи обхват и че е проверено и с друг апарат и 100% е от нея. Просто им го декларираш и до там. Самата смяна става за по-малко от минута. А и сегашните карти са 3-в-1: нано, микро и стандартен размер. Последно сменях карта в а1 офиса на Мол Марково Тепе.
 3. Проблемът не е в картата, а в кофти 4г мрежата на а1. В Пловдив като цяло мрежата им е доста назад от вива и теленор. В София 4г на а1 е добра. Дори в метрото имам по-добър обхват отколкото в центъра на Пловдив. А разликата между 3г и 4г си е огромна и всеки, който е свикнал на истинско 4г ще намрази телефона си ако почне перманентно да ползва 3г. Ако идеш в а1 за смяна на картата, им кажи, че е дефектирала, а не че просто искаш да я смениш, защото ще ти вземат 10 кинта, ей така, за добър ден.
 4. Всеки мрънка без да провери и без да пита. Прав е продавачът да не си го иска. Ако toncho е купил този компютър от Steven, то закупеният процесор никога няма да тръгне, защото дъното поддържа САМО Sandy или т.н. второ поколение. Не следваше ли поне да провериш този момент?
 5. "Антенките" на рутера нямат нищо общо с обхвата. Изисикването е - каквото предава, такова и да примеа. T.e, ако рутерът е с '3 антенки' (3T3R). то и клиентът трябва да е с толкова за да усвои максимално конкретната технология. Въпросният рутер поддържа рипийтър, но реално няма смисъл от него. Вземи си един репийтър или по-евтин рутер с такава функция, Обхватът ще скочи с 60%+
 6. Оригинален от Dell, стабилизиран. 12v,3a със стандартна овална букса 5.5 на 2.5мм. -- 15лв Имам същия и от 14v ако ти трябва, отново марков същата цена.
 7. Айде, теориите за конспирации тръгнаха. В нормална борба за топката и загуба на равновесие Рамос и Салах падат и Слах си контузва ръката. Игра, която се играе с крака умишлино да контузиш ръка?????? Всеки гледа някви си дреболии и измислни глупости и никой не отбелязва факта, че това е третият пореден финал (и купа) за Реал и четвърти за последните 5 години. Ако някой си мисли, че това е случайно или лесно да си смени лекарствата.
 8. Кво значи на "друг", той не е описал за кой сокет е. Не е янсо и дали има долна скоба за захващане?
 9. Маркова гигабайт кутия за 35лв: https://www.gigabyte.com/Chassis/GZ-M1#kf Идеална и за дълга геймърска карта. 35лв
 10. "Смазано" бил той... влиза си във форума (снощи и сега преди по-малко от два часа), чете си и нищо. Наглост на квадрат.
 11. Ами няма, моя плейлист юзъра и паса са ембеднати в УРЛ-то. Така или иначе стана ясно как е действал тоз, мусю. Явно, че пари няма да връща. Ми поне ако има малко акъл в тиквата, ще купи реселър акаунт от друго място, по-надеждно, с парите, които е събрал и да раздаде на ужилените да не му сменянт физионмията някой ден. Както са изнервени хората, колко му е да ми кипне на някой с по-малко задръжки...
 12. Зависи кой му е доставчик точно и дали доставчикът не е reseller на reseller-а на reseller-а.... Зависи и как е устроена системата, на кредити, на конекции , на акаунти... - Така или иначе някой по веригата не е харесал нещо и е взел мерки.
 13. От всичко излиза, че е бил reseller (посредник), надвишил е многократно позволената квота и са му забили заслужен бан. (Сигурно не случйно отначало каза, аканутите са само 6) @ Lucky Luciano - няма нужда от награди, то мисля става ясно какво е положението. Поне се разнибити хипотезата, че е "админ" и че евнетуално има проблем с техниката.
 14. Аха, ся видях, на втория сркийншот. Не е янсо, обаче колко са акаунтите и колко хора ползват едни и същи акаунти. - Казах горното, понеже моя ИПТВ провайдър си е с url:username&passowrd .....ts
×
×
 • Create New...