Jump to content
BulForum.com

Judge Dredd

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

About Judge Dredd

 • Rank
  Новобранец

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Аз стигнах до същия извод На мен ми изгряха с не си спомням вече и много добре - с някакво обяснение за капацитетите и прочие глупости - дето от '98 влача активно На НетМетъра се вижда шейпър като слънце Не може ония 3-мата да влачат денонощно и поне веднъж да не видиш поне 8 мбита. PS. Доживях да видя 1МБ/с на торент , ама пак ще мина на по-ниската тарифа
 2. @razr777 Ами освен накъсванията с тях нямах други дертове, пък ако платиш за 6 месеца нета излиза 15лв. на месец за уж 10мбита ( реално 6 ). Устройва ме Пинга на спийдтеста толкова ли е висок към ПД ? В смисъл такова закъснение ли вкарват Войса и рутера? Направо ме закопа с този резултат А моя е правен когато мрежата е била по-малко натоварена @viiipeer_ - нямам такова намерение. Целта на поста беше друга. А и тези картинки не показват как реално ще бъде при теб нета, нито какво е качеството му, защото на ЕК през повечето време си ковях 6Мбит-а, ама като пуснех БФ2 ми идеше да ги
 3. Чиста случайност Сега се движи около това: Конвертора е директно включен в ланката. Дотук най-голямото което видях е 40Мбит. Дали има някой друг да не ползва изобщо VoIP и рутер ? Ползвам и ЕК кабел, като бекъп - преди беше основен. Нищо общо в онлайн игри. Лично аз съм доволен.
 4. The AnGeL имаше в предвид че имаше увеличение от 6 на 8мбит-а още май месец мисля, а после и на 10 - септември. Въпреки това + тарифата и при мен остана на 6. От съпорта ми наговори някакви глупости и се отказах да се занимавам с тях. До 6-те мбит-а нямаше проблеми със смяната да става атоматично. Като изтече срока - минавам на долната тарифа.
 5. При следващото плащане минавам на интро и без това Евроком ми е резервен нет Слава богу Тъкмо ще компенсирам качването на кабелната. При 1 към 4 мбит си заслужаваше, както и при 1:6 и 2:8, ама при 6:10 вече няма смисъл, да не говорим че сигурно ще е 6:6.
 6. Може би, защото все още е 6 мбита за минима+, пардон интро+ - явно почти са уцелили имената: вътрешно и вътрешно+
 7. Има - всички останали абонати на Евроком Не знам остана ли някой с неспомената майка, откакто ги купиха шопите
 8. Как ще ти пуснат - нали трябва отнякъде да вземат за това увеличение И аз чакам 8 мбит-а от май месец, ама нанайси феродо. Поне онлайн-а да не им беше толкова в гъза
 9. Не. Така е откакто ги купиха шопите и минаха на динамични - повече от година. Лагване, прекъсване, дропване и прочие
 10. Той си е шит всяка вечер, ако се играе онлайн и не само вечер.
 11. Миналият месец 1.7.7 си работеше. От нета е отвсякъде От Замундата се сваля, когато му скефне
 12. Нищо чудно да ограничават броя на конекциите Плюс това смятам че са ме оставили на 6мбит-а и може да не съм само аз. По този начин гледат да намалят натоварването на мрежата. Ония "телефонисти" нищо няма да направят, особено ако е "новата фирмена политика" .
 13. - минима+. 6 мбит-а си ги държи, но над 6 - забрави. Отговора беше че ако съм си мислел за шейпъри - нямало такова нещо и че ще получа 8 мбит-а като си оправят линиите.
×
×
 • Create New...