Jump to content
BulForum.com

sharkbg

Members
 • Content Count

  291
 • Joined

 • Last visited

About sharkbg

 • Rank
  Майстор

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. И кой ще се навие на тази оферта http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/internet_svyrzanost/fiber_net_optichen_internet/vivacom_fiber_net_50 ? Карай си каруцата и остави кой каквато иска мрежа да изгражда. Изцекпа ще нарича, ах че. И за какво оптично покритие, като няма оптика до дома. БТК да си опишат реално какво им представлява мрежата. Споделена оптика, и то оптика до вашата изба.
 2. И какво те бърка теб това? Какво го бърка клиента че си има чисто влакно точка точка и другите не се използват. Факт е че предлагат по-добрата технология. Доставчикът е избрал този вариант и работи по него в полза и на клиента. С кое не си съгласен? Че не се хвърлят на сляпо във всички градове и села ли?
 3. Всеки, включително и ти играем ролята на фенбойс Той ги започна тези размисли относно 24-ките. Всеки оператор сам решава каква мрежа ще изгражда. За 25 лева офертата беше с телефон, изваден заради многото мрънкалници или бяха подведени. Офертата им за 30 лева е с телефон и телевизия. Където имате възможност изберете Кулбокс или Н3. Казаха ви го хората много пъти. Но крайният избор си е изцяло ваш.
 4. И защо се вкарваме сега в такъв диалог? Имаш ли нещо данни по този въпрос дали е на печалба или на загуба? И какво означава печалба за едни, и какво за други? За едни печалба може да е нищо под няколко милиарда, за други нищо под няколко милиона, или под няколко стотин хиляди, може и десетки. Точно тези които се препродават за не знам вече колко пъти перат пари и източват здраво. АйТиДи имат и друг бизнес нали? И за частните си абонати я карат с леки стъпки. Явно така ги устройва. Утре БТК ще ги продадат за пореден път и как може да бъдеш сигурен на къде ще тръгнат и какво ще променят. Всеки има своята политика на разбиране и развитие. При БТК изглежда е: наливай абонати - продавай, наливай абонати - продавай, наливай абонати - продавай. И отделно никой не те притеснява за договори.
 5. А за броя абонати, които БТК имат каква е? Не знам защо говорите от името на който и да е доставчик. Всеки сам преценя каква технология ще използва и дали ще е в интерес и на клиентите си или само в интерес на собствениците си.
 6. Не знам теб какво те засяга това, че било скъпо. Избрали са възможно по-добрата технолия и работят по нея. Безмислено удоволствие? Защо? Дай да се върнем във втори век, искаш ли? Който го устройва ги използва, който не пише глупости. Да наречеш това иновативно и добро предложение "изцепка от класа" и "безумие" не знам как да го определя. Глупост може би. Навсякъде ли в града е оптика до дома или само до мазетата? За БТК.
 7. Тоест, защото някои се опитват да минат тънката и наричат иновативното "изцепка от класа". Добре
 8. О стига. Нали трябва да се застраховат по някакъв начин за пред малоумната ни държава. От какво се притесняваш. Някой ако са му направили забележка след преместване на устройство от една стая в друга поради ремонт да каже. То е ясно че никой няма да позволи да му се бърника по оборудването. Другото се отнася за техен сървър
 9. Възможно е само интернет. Но се изисква оптиката да влиза в тяхно устройство.
 10. Има разлика между оптиката на едните и на другите.
 11. Трябваше да се пусне игра с точни резултати както онази от 2010 година независимо какви ще са наградите. Просто за забавление, беше хубава игра тогава.
 12. Колко да са тези няколко часа. До колкото помня са се сринали около 16:00 часа като проблемите са продължили цяла нощ, дори и на следващия ден. Като абонати е трябвало да се обаждат че все още имат проблеми за да им бъде възстановена услугата. Пазете се далеч от Мтел и Близу.
 13. Съгласен съм с Попов. Могат да вземат някой кадър от Мегалан, и без това надали са доволни от случващото се под шапката на Мтел и скоро това ще избие някак си. Последния моля ти се от уважение към всички вземи да се саморазкараш.
 14. В сайта на Мтел не влизам, че току виж съм се озовал с два договора за по две години за мобилни услуги Аз ги разгледах тук https://www.megalan.bg/internet_pon.html
×
×
 • Create New...