Jump to content
BulForum.com

Milanski

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Milanski

 • Rank
  Новобранец
 1. Здравейте.Ще пуснете ли News7 в HD формат ?
 2. Здравейте.Интересувам се предлагате ли приемник, който може да се свърже с LCD монитор с VGA и DVI видео входове. Идеята ми е да си ползвам един LCD монитор, като телевизор. В къщи имам два модела от вашите приемници NETA и GlobalTeq, но и двата имат само Scart изход и чинчове.Извинете ме, ако някъде вече е отговаряно на подобен въпрос.
 3. Благодаря за поредната бърза реакция от Ваша страна. Свързах лаптопа директно към кабела и резултата е следния: Явно рутера е правил проблема (някакъв неизвестен за мен модел WR04 ), но понеже когато свалях торенти скоростта си беше нормална не съм го заподозрял Ще пробвам да му дам един хард ресет, за да видя дали ще може да се оправи.
 4. Интернета ми е на план Икономичен и от доста време даунлоуда е толкова слаб.Мислех, че е нещо временно, но си продължава така. Иначе при сваляне на торенти, когато има повече сийдъри си достига даунлоад 1,4-1,5МБ. Намирам се на Филипово, ако е нещо, което е само при мене да се обадя и да кажа точния адрес ?
 5. Здравейте, надявам се да помогнете за следния проблем.Миналата седмица, ако не се лъжа на 17 ноември мина някакъв ъпдейт по приемниците. след това на доста канали започна едно леко насичане на картината, а понякога и на звука.Тази събота се обадих за проблема дойде едно момче чуди се от какво може да е и накрая предположи, че е от доста силния сигнал.Смени входящия сплитер с такъв с по голямо затихване на сигнала каза, че не е сигурен дали е от това и си тръгна.Разбрах, че е имало някакъв проблем централно през уикенда,затова изчаках.Днес пак се обадих казаха, че проблема е решен, но при мен насичането продължава.Моля за компетентно мнение , защото утре като пратят същото момче и пак започне да се чуди от какво е не виждам смисъл.Надявам се на Фуриозо за решение на проблема.Благодаря предварително.
 6. Не е ли време да помислите за пускането на един SMTP сървър? Ползването на WEB базирана поща лично за мене е много неудобно още повече,че с това много бихте улеснили и фирмините си клиенти. Лично аз в офиса в ,който работя не бих си представил как ще изпращаме пощата си постоянно през WEB.
 7. Furiozo , благодаря ти за бързия и конкретен отговор. Дано корейчетата да се оправят по-бързо
 8. Благодаря за съвета ,звъннах и от края на миналия месец съм абонат на N3. Три цифрови приемника плюс ЛАН 15 Мб. До тук добре,но забелязвам един проблем,който е доста дразнеш за мене.Звукът на доста канали "изостава" от картината изоставането не е голямо ,но се забелязва.Първо помислих ,че сигналът ,който получавам е такъв,но после забелязах ,че при превключване на каналите на някои програми в началните няколко 5-10 секунди звукът "изостава" след което се синхронизира с картината,което ме навежда на мисълта ,че това е проблем ,който идва от цифровия приемник.Освен това има и програми в ,които колкото и да изчаквам звукът не може да "настигне" картината -примерно Пловдивския Евроком и TV100. Моля за съвет (може би от furiozo , виждам ,че той е специалиста там) ,ако е от цифровия приемник както аз си мисля дали има нещо в настройките ,което може да се коригира ,ако не е от това моля кажете ми какво е решението на проблема. Приемниците ми са GLOBALTEQ GCR 370CX. Благодаря Ви предварително.
 9. Отдавна мисля да се откача от Еврокома и сега съм на ръба с офертите на N3, НО ... имам един въпрос. Защо няма прилежен опис на програмите ,които влизат в съответните пакети(това с анимираните лога на телевизиите ,които минават по екрана е красиво ,но неефективно) освен ,ако не е направено с цел !? Аз например няколко пъти гледах втренчено преминаващите лога от дясно наляво за да видя има ли ги Диемите,Ринг... (телевизии,които дават основните футболни мачове в БГ и Европа) и не ги видях Извинете ,но без Диемите все още ще трябва да се ядосвам с тези от Еврокома :)
×
×
 • Create New...