Jump to content
BulForum.com

vikktorpenchev

WRZRU Moderators
 • Content Count

  962
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by vikktorpenchev

 1. Някой има ли представа какво е EcoSmart на бойлерите Gorenje. Питам за нещо друго, освен Редакция: Оправих се, добре че са руснаците и google translate ето инфо (от GTrans), ако някой има намерение да закупува бойлер Gorenje:
 2. По въпроса с вратите, кой прави алуминиеви врати за баня по размер в Пловдив?
 3. В родилното по време на раждане могат да присъстват както бащата, така и съпругът....
 4. Предлагам ти и този online антивирусен скенер - доста съм доволен от него и когато имам някакви съмнения, веднага прибягвам до него. Безплатен е и не инсталира нищо: Eset online-scanner
 5. Съобщенията май не се пазят в Google. Телефоните се пазят, ако си пуснал опцията за постоянно синхронизиране. Най-добре провери на contacts.google.com какво има там на твоят профил. Huawei имат едно приложение - phone clone, пробвай го. Всичко са си написали с картинки така че няма как да объркаш.
 6. На мивка фат, мисля че се води гранит, излизат кафеникави петна. Някой има ли идея какво е това и от какво се получава. Махат се с търкане със сода и/или оцет, абразивен прах, но по-късно пак се появяват.
 7. ей тук е обсъждано, виж дали няма да намериш отговор на въпроса си, пък може и нещо допълнително
 8. В днешни дни какви са добрите избори за бойлер? Би лайт на Тези някой ползвали? Харесва ми новият им белисимо бойлер ама е 500 лв. Красив е ама пък е 2200 кв. Пише еко, ама Клас Б има и за 300 лв.
 9. Точно за това говоря и аз - булевардно осветление VS. квартално осветление. Има една игра, която започнах да играя преди няколко месеца - Cities Skylines. На мен ми изглежда достатъчно реалистична да си мисля, че ако някой от управниците поиграе няколко месеца, ще прозре много грешки в инфраструктурата. За логото на 2R - и аз мислих върху това веднага щом го видях. Според мен ги вземат на преференциални цени, вероятно по-ниски от тези "на едро". Но има и друга причина - възможно е само 2R да имат достатъчно голям склад, че да успеят да изпълнят поръчката. Има и 3-та, която ми се иска да не е вариант - собственикът да е роднина на някой общинар. Попаднах на протокол за ремонт на осветление в Калояново. Забележете, че присъства само 1 представител. Изненадващо, това е представителят на фирма 2Р: http://new.kaloianovo.org/attachments/article/31/Протокол №1 от 12.04.2016 год., Приложение №1 и Приложение №2.pdf ето още нещо, което намерих за община Пловдив: https://www.plovdiv.bg/wp-content/uploads/2013/05/Протокол-от-работата-на-комисията.pdf Тук ми прави впечатление (освен това, че използват Wordpress), че документът е качен 2013 година (според URL-то), а в документа пише, че е подписан 29 октомври 2014 г.
 10. .... и без много акъл - някой наслага улични лампи до терасите и прозорците на блока. Обаче не сложиха някакви като за локално платно или междублоково пространство, а сложиха от същия вид като на булеварда. Еми една лампа спокойно осветява стаята.... стаите, защото те са от всички страни на блока.
 11. Ламбите са от 2R Новото осветление по бул. Марица също е от там, даже на някои от стълбовете съм забелязвал тяхното лого Аз още не съм минавал от там, ама Тотев изреди няколко неща, от които си спомням нещо за отводняване. Октомври месец ще има избори за кмет. Масово Тотев го плюят. Какво е вашето мнение и какви други алтернативи виждате?
 12. Fantastic Beastests.... Grinderwald - очаквах много повече. Намесиха в историята толкова много хора, приказваха толкова много, че стана като политическа драма. Obey - историята, сюжета, камерата, филтрите..... всичко е като все друг английски филм на подобна тема. Не видях нищо ново и не бих го препоръчал. Zombie Hunter - типичен за жанра си, но кофти сценарии. Blood drive е много много по-добър и пак има всичко което този жанр изисква - цици, кръв, секс, зомбита.
 13. Instant Family - също по действителни събития, но комедия. Забавен е, но като във всяка американска комедия има и драма.
 14. Какво ви е мнението за евтините гуми (под 100 лв), които примекс предлагат? Преди 2 години взех от там зимни Kelly и съм доволен... в сравнение със старите, но аз нямам и база за сравнение.
 15. Как да си починем с 90 мин сън - нещо, което смятам за полезно. Такова рядко се среща във вестниците
 16. Тази сутрин се случи нещо странно на един лаптоп - никакво входящо устройство не работят. Нито вградените, нито въшните. Всичко, обаче, работи в BIOS, проблеми не са открити. Поблъсках си главата със system restore, който естествено не успя да възвърне нищо и стигнах до Disable driver signature enforcement от менюто за аварийно пускане на Windows (под Safe Mode също не работи нищо). Въпроса ми е какво означава това, е всичко работи при "Disable driver signature enforcement" и как да го оправя, понеже горното не ми говори нищо. Лаптопа е Lenovo T430, ако има значение. Ако проблемът е с драйвърите - каква програма препоръчвате за целта? Не намерих някакъв последен ъпдейт, който да ънинсталирам, въпреки че съм сигурен, че причината е там, понеже сутринта като станах, компютърът беше включен.
 17. Ако майчинството се гледа 12 месеца назад, какво става ако осигуровките през тези 12 месеца не са на една и съща заплата? И може ли да се доплати за стари месеци, за да се изравнят всички?
 18. Не знам дали е коментирано, но ще го оставя за всеки случай тук: https://trafficnews.bg/traffic-tv/imam-talon-no-niamam-nego-evro-1-2-3-6-kakav-danak-shte-133828/ Отново нищо в улеснение на обикновеният гражданин.
 19. Някой знае ли какво означава тази икона: снимка
 20. Гледам онлайн банкирането относно една поръчка от емаг, която е за стока от ардес, която в същия ден беше отказана, но платена. Първо се очудих, че парите отиват директно към Румъния. При тази транзакция за стока от 441 са взели 446. Ако 5 лв е цената на транзакцията в чужбина, това трябва да е опоменато, а аз не го видях. После при връщането на парите, в сметката виждам че влизат 335 лв. Ако отново 5 лв е транзакцията, то тя не трябва ли да е за сметка на емаг. Защо аз ще плащам и двете транзакциите? И в крайна сметка банката ли трябва да търся или емаг? П. С. Другото нещо, което ме очуди е, че емаг не работят на принципа на ебей примерно - да изпратят парите на вторите страни (в случая ардес) чак когато стоката е получена от крайния клиент. Те в случая са само един буфер, парите минават през тях и веднага заминават. Тъпо.
 21. Green Book - по действителни събития. Номиниран за Оскар в 5 категории. Препоръчвам го, хубав е.
 22. Много запазена кафе машина с кашон. Елементите са алуминиеви. Намира се в Пловдив. Цена: 150 лв Продадена. Цена: 160 лв
 23. Пълен комплект с гаранция 1 година. Без драскотини и с много запазена кутия. Подходящ е и за подарък. Цена: 240 лв Продаден Цена: 250 лв.
 24. Спомням си преди няколко години, че имаше в YouTube мини игрални филмчета на тема Mortal Kombat и бяха писали, че са като въведение към филм. Нещо като разширени трейлъри. Някой да е чувал нещо за този проект?
 25. Widows - толкова много сцени без смисъл. Бавно и мудно действие
×
×
 • Create New...