Jump to content
BulForum.com

vikktorpenchev

WRZRU Moderators
 • Content Count

  1021
 • Joined

 • Last visited

About vikktorpenchev

 • Rank
  Metal Militia
 • Birthday 01/29/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://victorpenchev.com
 • ICQ
  213921637
 • Skype
  victor.penchev@outlook.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

732 profile views
 1. Витамикс са над 1000 лв не само в България. Бюджета на @sasshko e 200-400лв. Аз бих взел някакъв, какъвто @djaba предложи, или от Lidl. Нали става въпрос за експериментиране, все пак? Ако се окаже, че не ти допада... Искам да си взема безжично зарядно за Mi 9, обаче се чудех дали мога да използвам зарядното от телефона (mdy-08-EI) и да не купувам тяхното за 20 лв
 2. Мерси. Значи още ще се мъча да я накарам да блокира пак.
 3. Цяла сутрин режа едно видео и се опитвам да вкарам субс вътре. Може ли видеото да е дефектирало и за това да става на такива квадратчета или кодека е оакан?
 4. Ще пробвам да отговоря на всичко. След като поработи малко, днес отново даде син екран с грешка knode_exception_not_handled. Към този момент няма инсталирани допълнителни драйвери, освен тези, които Уин сам си е сложил. Беше натоварен.... някакъв клип на малък екран и малко транскодинг на 40 секунден клип. Махнал съм сега картата, виждам през remote connection, че компютъра работи, но сега не знам как да включа вграденото видео, което вероятно е изключено от биос. Reset CMOS не помогна и за двата проблема. Не виждам андути кондензатори. Вентилаторите въртят. Рамта я тествах вчера с windows diagnose и нямаше проблеми. Нея не съм я свалял, така че би трябвало да няма проблем с нейните конектори. Видеото е сложено добре, щраква всичко. Не знам пастата дали е адекватно количество. В понеделник ще ида до изота да взема нова паста. Каква нова видео карта ще препоръчате? Иска ми се да е нещо малко по-добро от това, но да е в рамките на 200 лв. Към момента се опитвам да пусна вграденото видео и да натоваря нея. Edit Тръгна. Вграденото видео. Написа, че има проблем с биос, което е нормално според мен, след като съм махал батерията. Натиснах f1 по инструкция и пак спря. Май проблема е по-сериозен.
 5. Имам, малко вратичка е калпава
 6. Ползвам qBittorent и в общи линии съм доста доволен. Има много удобни неща, но повече от година вече получавам грешката Stalled на някои торенти, независимо дали се свалят или качват. Какво ли не съм пробвал от инфо в интернет, но в общи линии мисля, че той сам решава кога ще се оправи и кога не. Някой изобщо ползва ли го като мен или всичко са го зарязали вече и какво ползвате? Основното, което ползвам в qBittorent-а е webUI и Feed-а, но второто напоследък отпада, след като инсталирах radarr и sonarr.
 7. Петъчно реших да разгледам "Набиращи популярност" в YouTube. THE FUCK! https://www.youtube.com/feed/trending И си мисля, как може тези неща да набират популярност. Кой се интересува от такива неща, че набират популярност? Кой смята тези, които се правят на забавни, за забавни? Съсипаха я тая държава
 8. Като я премести, защо не написа отговор
 9. да, и аз това се сетих, докато писах че проблема може да е в тях. имаш предвид, че може да съм разместил някой кондензатор?
 10. Няма картина никъде, няма сигнал изобщо. Нито на vga нито на hdmi. Пишейки това разбирам, че драйверите нямат роля. Температурата в момента е 35, Уиндоус приложения, без игри или видео.
 11. Мисля, че проблемът е в драйверите. От там тръгна - след ъпдейт на adrenalin софтуера на radeon. След като вчера тръгна, сложих драйверите, които AMD ми предложиха и го оставих. След известно време монитора /видеото пак бяха спряли. Влязох през телефона, махнах AMD settings и тръгна. Сега съм в задънена улица, мисля да пробвам това, което Windows е инсталирал, след като рестартирах.
 12. Значи пастата не е чистава и вентилатора изперква от въртене в опит да охлажда?
 13. Сигурно вече си мислите, че се подигравам с вас, но докато си говорим и след поредния тест дали ще тръгне - тръгна. Веднага дадох uninstall на драйверите - рестартира и гледам, че пак има драйвери. Интересува ме къде да видя каква е температурата на видеото, за да наблюдавам евентуално дали проблема не е в пастата, която сложих и да не прави хубав контакт, да загрява и за това да излезе синя екран от преди няколко часа?
 14. R7 250 Не че не мога, но не виждам екран. Сещаш ли се как да пусна вграденото в дъното карта без монитор?
×
×
 • Create New...