Jump to content
BulForum.com

vikktorpenchev

WRZRU Moderators
 • Content Count

  1413
 • Joined

 • Last visited

About vikktorpenchev

 • Rank
  Metal Militia
 • Birthday 01/29/1986

Contact Methods

 • ICQ
  213921637
 • Skype
  victor.penchev@outlook.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

2077 profile views
 1. Много топло ми стана Пт този коментар. Много хубаво. Браво.
 2. Тъкмо си търсех причина да си купя един часовник.
 3. първо умря акумулатора. Пуснах ток, запали и после хептен спря да пали. за грозното качество на мачовете по Диема - дават ги и по Диема спорт 2 hd
 4. И аз това забелязах днес и се чудех дивната не беше ли HD?
 5. Да. Обтягащ механизъм за пистов ремък, водна помпа и някаквиви дреболии за още маса пари. Общо почти 800.
 6. Проблема с непаленето се оказаха някви ремъци и водна помпа и почти 800 лв. Значи няма отечка на ток. За сега. блаогдаря. В даден момент може да ми потрябва. За сега установих къде е проблема.
 7. Имах големи очаквания за Books of Blood, но останах леко разочарован, макар да имаше известна доза напрежение. Случайно пуснах един филм от видептеката на eOn. My Daughter is Missing. Убасен сценарий, по-детско е и от Маями 5:0 и всякакви подобни.
 8. Ако визираш мен, по-добре @netrootbgда ми затрие профила. На моя принтер в stand by свети само една ламБа в stand by и то в различен от стандартния цвят. О, ся се сетих, че предния ми Монитор като заспи светеше в жълто. Зелено когато работи и не свети, когато е изключен. Толкова много техника е минала през ръцете ми и такова нещо като тва кирливо зарядно никога не съм виждал. И другото, така и така съм на мушка, не мога да си представя, че за някой може това нещо да е логично.
 9. Човек, не мога да те разбера. Или имаш нещо пряко против мен или гич не разбираш Пт майтап.
 10. Старая се да гледам в мойта паничка, не в чуждата.
 11. Има ли някаква връзка едното с другото? Сори, мен, не можах да се сдържа. п п. Пък и като стане въпрос за злобарки и наострям уши п п с. Още не съм го дозавил
 12. Това започва да излиза извън контрол. п.с. и аз харесвам кратките постове.
 13. Прави кафе, капучино, може да работи с кафе на зърна и със смляно кафе. Оригинален кашон. Запазен външен вид. Подарък 1кг кафе lavazza и 1 филтър за водата в резервоара. Снимки: https://imgur.com/a/RaDH0Xp Цена: 550 лв Намира се в Пловдив, лично предаване и изпращане с куриер за сметка на купувача.
 14. Аз сложих мултимедия и започнаха тези утечки. Препоръчахаме ми един Пламен в Ауто ПАБ. На там съм се запътил, стига да успея да я запаля.
×
×
 • Create New...