Jump to content
BulForum.com

vikktorpenchev

WRZRU Moderators
 • Content Count

  1284
 • Joined

 • Last visited

About vikktorpenchev

 • Rank
  Metal Militia
 • Birthday 01/29/1986

Contact Methods

 • ICQ
  213921637
 • Skype
  victor.penchev@outlook.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1526 profile views
 1. От няколко дена в The Verge пишат отношно pre-order-ите на ps5. Яко са омазали нещата. Amazon са продали бройки, за които дори Sony не могат да гарантират, че ще произвдат. И най-лошото е, че освен Amazon, има още много ретейлъри, които също имат доста бройки pre-order. Аз съм съм се насочил към новия Xbox, но е много вероятно покрай черния петък да взема стария.
 2. Исках да кажа, че набутват пратките където има място. Може да се е случило да я набутат в самолет.
 3. И на мен ми се е случвало. До колкото разбирам всичко зависи от това кога и къде ще намерят място да набутат пакета в някой кораб, който е към твоята дестинация. Т.е. малко като случаен превоз.
 4. Не се съгласявай на отстъпка. Aliexpress ще ти върнат парите. Те се намесват когато между продавач и купувач няма консенсус. Имаш право на 3 връщания на пари без основателни причини. Това ми е само по спомен. Има разлика между fast charge и quick charge. Всеки от тях е стандарт и има отделни степени на бързо зареждане. Мисля, че вече има и super charge. Ще си получиш парите, според мен, но ситуацията е доста спорна.
 5. Аз ползвам една мишка на Logitech, точно тази опция не съм я използвал, но знам че има такава възможност: https://www.logitech.com/en-us/product/options/page/flow-multi-device-control
 6. 089 824 4466 Димтров, свърши добра работа. Доволен съм.
 7. Тониране на стъкла и какъв е стандарта за проценти?
 8. Трябва ми хладилен техник за диагностика възможно най-бързо. Доматите и краставиците ще увяхнат Въпроса е да поръчвам ли нов хладилник или да търся начини да запазя продуктите, докато се отремонтира хладилника.
 9. [ Не се препоръчва за бременни жени ] Бременна жена и мъжът й след ехографска снимка Докторът: Имам една добра и една лоша новина, с коя да започна? Жената: С добрата; Докторът: Синът ви ще може да паркира на места за инвалиди.
 10. Я вижте http://livebgtv.stream/bg.json дали няма да ви тръгне? Тука има 90+ цифрови канала и са безплатни, и са на български. Т.е. българските версии на чуждоезичните канали. Редакция: това може да се гледа на таблет, примерно, или на лаптоп, щом телевизора ви е стар. Ако има hdmi може през лаптоп.
 11. О, благодаря. Обявата е стара, реших да пробвам дали все още няма интерес. Не знаех за тази оферта. Благодаря. Изтривам обявата
 12. Къде в Пловдив правят качествено тониране на свестни цени? Какви са препоръчителните проценти затъмняване, които биха направил съня на едно бебе по-спокоен?
 13. Използвах малко връзки и разбрах, че е фиш от 2018. От тогава са ме спирали. Ще си трая още 1 година.
×
×
 • Create New...