Jump to content
BulForum.com

vikktorpenchev

WRZRU Moderators
 • Content Count

  944
 • Joined

 • Last visited

About vikktorpenchev

 • Rank
  Metal Militia
 • Birthday 01/29/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://victorpenchev.com
 • ICQ
  213921637
 • Skype
  victor.penchev@outlook.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  InDesign, DTP, Illustrator, Photoshop, Word, Powerpoint, Framemaker, Articulate, Metal, Hardcore, Metalcore, Deathcore, фотография, Nikon
 1. vikktorpenchev

  Тема за кратки въпроси

  Някой знае ли какво означава тази икона: снимка
 2. vikktorpenchev

  Онлайн пазаруване

  Гледам онлайн банкирането относно една поръчка от емаг, която е за стока от ардес, която в същия ден беше отказана, но платена. Първо се очудих, че парите отиват директно към Румъния. При тази транзакция за стока от 441 са взели 446. Ако 5 лв е цената на транзакцията в чужбина, това трябва да е опоменато, а аз не го видях. После при връщането на парите, в сметката виждам че влизат 335 лв. Ако отново 5 лв е транзакцията, то тя не трябва ли да е за сметка на емаг. Защо аз ще плащам и двете транзакциите? И в крайна сметка банката ли трябва да търся или емаг? П. С. Другото нещо, което ме очуди е, че емаг не работят на принципа на ебей примерно - да изпратят парите на вторите страни (в случая ардес) чак когато стоката е получена от крайния клиент. Те в случая са само един буфер, парите минават през тях и веднага заминават. Тъпо.
 3. vikktorpenchev

  + Гледах...

  Green Book - по действителни събития. Номиниран за Оскар в 5 категории. Препоръчвам го, хубав е.
 4. Много запазена кафе машина с кашон. Елементите са алуминиеви. Намира се в Пловдив. Цена: 150 лв Продадена. Цена: 160 лв
 5. Пълен комплект с гаранция 1 година. Без драскотини и с много запазена кутия. Подходящ е и за подарък. Цена: 240 лв Продаден Цена: 250 лв.
 6. vikktorpenchev

  Mortal Kombat

  Спомням си преди няколко години, че имаше в YouTube мини игрални филмчета на тема Mortal Kombat и бяха писали, че са като въведение към филм. Нещо като разширени трейлъри. Някой да е чувал нещо за този проект?
 7. vikktorpenchev

  - Гледах...

  Widows - толкова много сцени без смисъл. Бавно и мудно действие
 8. Мислех си одеве като минавах по булеварда как така има зелени таксита като уж законът беше всички да са жълти. Какво е изключението при зеления цвят?
 9. vikktorpenchev

  Тема за кратки въпроси

  Не съм проверявал, просто жената каза, че не работи
 10. vikktorpenchev

  Тема за кратки въпроси

  Не мога да отговоря пряко на въпроса ти, но искам да ти кажа, че служители, които раздават безплатни Винетки по инвалидност в държавна служба казаха, че връзката между апи и сайта е меко казано прекъсната. Имаш Винетка, но сайта не може да прочете информацията. Така че.... това е.
 11. vikktorpenchev

  Тема за кратки въпроси

  Наложи ми се да изкъртя една пощенска кутия. И сега търся вратичка за нея. Къде мога да питам? И някой сеща ли се за вариант как да я укрепя отвътре, т.к. от влагата горната част е почнала да слиза надолу. А тя е вградена в стената, заедно с още 60 кутии
 12. vikktorpenchev

  Nintendo 2DS

  Продадена.
 13. Това е добре. Но има ли как да се интегрира с google. Аз използваме maps защото като търся нещо и първият резултат съдържа телефон, работно време и улица, която отваря maps.
 14. Мен повече ме дразни как напоследък родителите прекаляват с... правата си. Едно дете прекарва повече време в училище, отколкото вкъщи с родителите си. Трябва учителите да имат право да възпитават. Естествено не говоря за побой, ама на мен са ми дърпа ли ушите в училище и въпросният не беше съден, публично унижен, уволнен или канен в сутрешен блок да разкаже позицията си. А може и това да са свързано с качеството на обучение. Убеди ме да го пробвам. Мисля, че единственото което знам за here, освен че е на Microsoft e, че може да работи без Интернет. Но не съм сигурен.
×