Jump to content
BulForum.com

vikktorpenchev

WRZRU Moderators
 • Content Count

  981
 • Joined

 • Last visited

About vikktorpenchev

 • Rank
  Metal Militia
 • Birthday 01/29/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://victorpenchev.com
 • ICQ
  213921637
 • Skype
  victor.penchev@outlook.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Hardcore!

Recent Profile Visitors

634 profile views
 1. Номера там се оказа на софийска фирма. От там се обадиха в Пловдив и след няколко дена ми се обадиха. Дойдоха, взеха монитора. Пробутах им и един стар телефон, който е с нови части.... ама така и не можах да го сглобя Дадоха ми ваучер от 2 лв
 2. Дай ми го моля да пробвам твоята версия.
 3. Така правя и излизат "????" и не ми е понятно защо.
 4. Защото става спам, ама със сигурност аз като гледах, а това беше в рамките на последния месец, пишеше изчерпана наличности и аз реших, че няма да се преиздава. Виж в озон е pre-order. Може да са решили, че покрай сериала ще изкарат пари. Аз я видях въпросна книга в коментарите в замунда.
 5. Извинявам се, последно като гледах навсякъде беше изчерпана наличност.
 6. Искам да прочета тази книга, но наличността е изчерпана. Някой виждал ли я е онлайн или в книжарници за стари книги?
 7. За няколко секунди помислих, че има вариант за ремонт Преди време някой ми беше помогнал с един текстов документ, който излиза на ???? при мен. Сега имам същия проблем и ще се радвам на помощ Това са субтитри за Fyre, които съм правил с OmegaTranslate, но има още работа по тях, за която мисля да използвам SubtitlesWorshop. Но той не иска да ми покаже тези субтитри правилно.... Fyre.2019.1080p.WEBRip.x264-[YTS.AM].srt
 8. Не знаех, че имат давност. Това ми е полезно, сега поне знам евентуална причина за случилото се. А за Sam Drivers нещо?
 9. При непредвидени обстоятелства монитора падна върху ръбъ на лаптопа. В следствие се появиха черти и затъмнен ъгъл. Купих нов, какво да правя стария?
 10. нали Lenovo имат някакви апп-ове за проверка на драйвери. Не открива нови, но не знам конкретно от коя дата са. Аз и не знам кой драйвер е проблемен. На тоя Sam Drivers може ли да се разчита? п.с. не ми е толкова важно, защото лаптопа стои постоянно на Sleep, но е дразнещо как изведнъж станаха unsigned като всичко си беше нормално няколко години.
 11. A Maniac на Netflix с Emma Stone и онзи пълничкия, който често играе с Adam Sandler някой гледал ли е?
 12. Windows-a е 7 Уж всички драйвери са ъпдейтнати. П. С. Поради някаква причина нямам известия и за това чак сега виждам отговора ти.
 13. Като каза google, някой пробвал ли е chrome remote desktop?
 14. Решение: Изведнъж се сетих за Teamviewer и си помислих, че понеже се занимават много дълго в тая област, че ще се оправят по-добре от Microsoft. Прав бях, Teamviewer успява да изпрати кирилишки сигнали и те се визуализират успешно като такива на windows 10. Teamviewr vs Microsoft = 1:0 самият факт, че RD Client е производство на Microsoft, а не могат с него да използват Windows на 100%, говори много. Понякога е по-добре да правиш едно нещо, но качествено, отколкото много неща, колкото да ги има.
 15. Microsoft имат официален клиент за Android, който работи перфектно. Дисплейът на телефон може да бъде тъч скрийн за Windows, но може да се контролира и мишката. Клавиатурата също работи. Работи и с bluetooth клавиатура, закачена за Android. Но не мога да накарам кирилицата да работи. Въпросът ми е някой успявал ли е и с кое приложение. Някакви идеи?
×
×
 • Create New...