Jump to content
BulForum.com

vikktorpenchev

WRZRU Moderators
 • Content Count

  959
 • Joined

 • Last visited

About vikktorpenchev

 • Rank
  Metal Militia
 • Birthday 01/29/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://victorpenchev.com
 • ICQ
  213921637
 • Skype
  victor.penchev@outlook.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Hardcore!

Recent Profile Visitors

428 profile views
 1. Предлагам ти и този online антивирусен скенер - доста съм доволен от него и когато имам някакви съмнения, веднага прибягвам до него. Безплатен е и не инсталира нищо: Eset online-scanner
 2. Съобщенията май не се пазят в Google. Телефоните се пазят, ако си пуснал опцията за постоянно синхронизиране. Най-добре провери на contacts.google.com какво има там на твоят профил. Huawei имат едно приложение - phone clone, пробвай го. Всичко са си написали с картинки така че няма как да объркаш.
 3. На мивка фат, мисля че се води гранит, излизат кафеникави петна. Някой има ли идея какво е това и от какво се получава. Махат се с търкане със сода и/или оцет, абразивен прах, но по-късно пак се появяват.
 4. ей тук е обсъждано, виж дали няма да намериш отговор на въпроса си, пък може и нещо допълнително
 5. В днешни дни какви са добрите избори за бойлер? Би лайт на Тези някой ползвали? Харесва ми новият им белисимо бойлер ама е 500 лв. Красив е ама пък е 2200 кв. Пише еко, ама Клас Б има и за 300 лв.
 6. Точно за това говоря и аз - булевардно осветление VS. квартално осветление. Има една игра, която започнах да играя преди няколко месеца - Cities Skylines. На мен ми изглежда достатъчно реалистична да си мисля, че ако някой от управниците поиграе няколко месеца, ще прозре много грешки в инфраструктурата. За логото на 2R - и аз мислих върху това веднага щом го видях. Според мен ги вземат на преференциални цени, вероятно по-ниски от тези "на едро". Но има и друга причина - възможно е само 2R да имат достатъчно голям склад, че да успеят да изпълнят поръчката. Има и 3-та, която ми се иска да не е вариант - собственикът да е роднина на някой общинар. Попаднах на протокол за ремонт на осветление в Калояново. Забележете, че присъства само 1 представител. Изненадващо, това е представителят на фирма 2Р: http://new.kaloianovo.org/attachments/article/31/Протокол №1 от 12.04.2016 год., Приложение №1 и Приложение №2.pdf ето още нещо, което намерих за община Пловдив: https://www.plovdiv.bg/wp-content/uploads/2013/05/Протокол-от-работата-на-комисията.pdf Тук ми прави впечатление (освен това, че използват Wordpress), че документът е качен 2013 година (според URL-то), а в документа пише, че е подписан 29 октомври 2014 г.
 7. .... и без много акъл - някой наслага улични лампи до терасите и прозорците на блока. Обаче не сложиха някакви като за локално платно или междублоково пространство, а сложиха от същия вид като на булеварда. Еми една лампа спокойно осветява стаята.... стаите, защото те са от всички страни на блока.
 8. Ламбите са от 2R Новото осветление по бул. Марица също е от там, даже на някои от стълбовете съм забелязвал тяхното лого Аз още не съм минавал от там, ама Тотев изреди няколко неща, от които си спомням нещо за отводняване. Октомври месец ще има избори за кмет. Масово Тотев го плюят. Какво е вашето мнение и какви други алтернативи виждате?
 9. Fantastic Beastests.... Grinderwald - очаквах много повече. Намесиха в историята толкова много хора, приказваха толкова много, че стана като политическа драма. Obey - историята, сюжета, камерата, филтрите..... всичко е като все друг английски филм на подобна тема. Не видях нищо ново и не бих го препоръчал. Zombie Hunter - типичен за жанра си, но кофти сценарии. Blood drive е много много по-добър и пак има всичко което този жанр изисква - цици, кръв, секс, зомбита.
 10. Instant Family - също по действителни събития, но комедия. Забавен е, но като във всяка американска комедия има и драма.
 11. Какво ви е мнението за евтините гуми (под 100 лв), които примекс предлагат? Преди 2 години взех от там зимни Kelly и съм доволен... в сравнение със старите, но аз нямам и база за сравнение.
 12. Как да си починем с 90 мин сън - нещо, което смятам за полезно. Такова рядко се среща във вестниците
 13. Тази сутрин се случи нещо странно на един лаптоп - никакво входящо устройство не работят. Нито вградените, нито въшните. Всичко, обаче, работи в BIOS, проблеми не са открити. Поблъсках си главата със system restore, който естествено не успя да възвърне нищо и стигнах до Disable driver signature enforcement от менюто за аварийно пускане на Windows (под Safe Mode също не работи нищо). Въпроса ми е какво означава това, е всичко работи при "Disable driver signature enforcement" и как да го оправя, понеже горното не ми говори нищо. Лаптопа е Lenovo T430, ако има значение. Ако проблемът е с драйвърите - каква програма препоръчвате за целта? Не намерих някакъв последен ъпдейт, който да ънинсталирам, въпреки че съм сигурен, че причината е там, понеже сутринта като станах, компютърът беше включен.
 14. Ако майчинството се гледа 12 месеца назад, какво става ако осигуровките през тези 12 месеца не са на една и съща заплата? И може ли да се доплати за стари месеци, за да се изравнят всички?
 15. Не знам дали е коментирано, но ще го оставя за всеки случай тук: https://trafficnews.bg/traffic-tv/imam-talon-no-niamam-nego-evro-1-2-3-6-kakav-danak-shte-133828/ Отново нищо в улеснение на обикновеният гражданин.
×
×
 • Create New...