Jump to content
BulForum.com

sorattta

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About sorattta

 • Rank
  Новобранец
 1. Няма страшно другата година пак има 1-ви Април. Те хората май са го казали на руски (увеличение нет)
 2. Jonas, голям образ си, почти нищо не ти разбрах от писането, опитах се да фантазирам тук там. Ама тва е сигурно, защото съм пийнал леко. Ша та замоля да слагаш поне запетайки че тва голямото изречение ми идва в повече
 3. Тия шопи явно имат неизчерпаем ресурс от вициве. След Април , ама година казаха ли?!
 4. И аз днес направих тази магия с прехвърлянето на ДЦЦ. Излиза така, че пакет кабелна, цифова и нет на 25лв тарифа, ми идва с 10-на лева по евтино от скапания нет на екк барабар с комиксовата им кабелна. За отказването, една пача от офиса ми каза , че като върна модема всички "любовни" връзки са ми приключили с екк, така че утре вечер ще им го стоваря с най-голямо удоволствие. По принцип е добре да отидеш да им кажеш, че са ти много скъпи на сърцето ама и на джоба, за да не се циганят после за тия дни дето не си им платил.
 5. Аз им писах поне да кажат едно "Благодаря" на човека от който са взели снимката, но наглостта им стигна до там, че даже ми изтриха и мнението. Както и да е , все едно не им знаем драсканиците и репортерите.
 6. Кви скорости , кви 5 лева, те че нищо няма да направят, няма. Мани ми така ме е яд, че лангейм нямат покритие в "Смирненски" (по-точно на моята улица) ,че ще си изям измръзналите уши. Ама няма да ги бъде тия евроком , поне при мен. Май ще са DCC и да попитам те обвързват ли с някви договори?
 7. Още само 20 дни и после дано фалирате с въже на врата, боклуци.Само 20 дни.Най-мизерната нова година ви пожелавам еврокомски shit.
 8. Честито tedy. Още един месец , само още един месец и аз ще кажа СБОГОМ
 9. Също 30 и кусур лева Евроком - безценно!
 10. Горкия направо те съжалявам , наистина, ама и аз не съм от тези дето ще видят слънце скоро, защото и аз съм с предлатен пакет до Февруари. От там нататък не искам и да чувам за тия, а по добре ще е да фалират ,нацяло да ги няма. Не за друго, ами защото ми омръзна от нагли дървени шопи. Блазе им на всички ,които са се махнали навреме.
 11. И аз не мога да влезна в този сайт, въпреки че съм на евроком. Не че ми е притрябвал, но е много странно това, така си пазят клиентите , като не ги допускат до разни торент сайтове. Още малко ще е.
 12. Raptor, ще можеш ли да ми кажеш точно коя серия Whistler е антирадара, защото са много с различни цени? Благодаря за информацията, защото и аз искам да си взимам някъв по-добър.
 13. kkk, можеш ли да ми обясниш изхода от следната ситуация. Предплатил съм пакет кабелна и интернет до края на годината. Лошото е, че съм предплатил за интернет на достъпна+, а както знаеш за нея няма увеличение на скоростите , а се плаща повече. Има ли възможност да се прехвърля преди да изтече този период? Песимистично съм настроен и се съмнявам ,че може да стане което е най-абсурдното нещо.
 14. Добре де, аз едно нещо не мога да разбера, аз ли съм тъпънара или Евроком!?Май аз съм. Днес лелята на гишето ми каза ,че след като съм си предплатил до края на годината не мога да променям плана, сигурно се досещате на кой тарифен план съм. Да точно ,Достъпна+. Ей това е България плащаш повече, получаваш 2 (два) пъти по -ниска скорост от тези които плащат по-малко. (Да ни е честито ). Попитах я лялата дали ако искам ще дойдат да ме изключат веднага отговора беше "Разбира се". БГ любов ли бе да я опишеш.
×
×
 • Create New...