Jump to content
BulForum.com

jizabel

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About jizabel

 • Rank
  Новобранец
 1. Ами да ви кажа и на мен това ми се случи вчера. Спряха ми нета и като се обадих ми казаха че не е платен за април заедно с кабелната и HBO. И понеже не бях ходила аз, а баща ми, а той после не можа да намери бележката се наложи да ги плащаме пак. И аз си мислех че може би баща ми се е заблудил и не е платил ама сега разбирам че просто са ни прецакали много яко.
 2. Aз пък като ходих до Евроком да си сменям тарифата на Оптима дори не подписах договор. Момичето на касата направо го смени на компютара без да ми дава никакви бланки. Поне на касовата бележка пишеше оптима,да да се надявам че всичко е ОК. В крайна сметка утре ще се разбере.
 3. Извинете че повтарям въпрос , който е зададен по горе, но все пак се интересувам дали увеличението на скоростите е сигурно или е само възможност. Аз съм на тарифа Д+ и плащам 30 лв. на месец. Преди да вляза в този форум дори и не знаех че тя вече не се предлага и има нови тарифи. И сега се чудя дали утре или други ден да не ида и да премина на оптима. Но нещата малко ми приличат на риск печели , риск губи. Или ще получа 2 пъти по бърза скорост и ще плащам 2 лв. по малко, или ще си намаля скоростта и доколкото разбирам няма опция да се върна на Д+ след като мина на оптима! Моля
×
×
 • Create New...