Jump to content
BulForum.com

mynkow

Members
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

About mynkow

 • Rank
  Член
 1. Здравейте, имам N3 Lan + TV. Живея на квартира и ми се налага да напусна града. Договорът не ми е изтекъл. Възможно ли е да се прекрати договорът по взаимно съгласие?
 2. За тези, които искаха подробно как са вързани компютрите и проблема с интернета. Рутер Sweex, няма никакви проблеми с него. Минал е през 3 доставчика, както и тези компютри, които ползвам. Нормална локална мрежа. Единият комп е вързан с кабел другия winxp е на wireless. нет-а постоянно пада и всеки път трябва да рефрешвам като луд за да отворя една страница.
 3. Не не, викам, че като спра нет-а посредством изключване или рестарт на рутера няма проблем. Обаче ако нет-а спре защото не достигам Gateway или поради друга причина извън жилището ми има проблем. Сега сложих ръчни настройки на мрежовия адаптер, а не да ги получавам от DHCP и довечера ще пиша дали се е оправило.
 4. Неустойка?!?, аз си плащам да имам нет а не да пада когато си поиска. На другия компютър съм с XP и там нямам проблеми. Въпросът е защо при евроком нямах такъв проблем, а тук имам? PS: Support-a естествено казва, че това е проблем на OS. И че няма когика да е от тях. Лично за мен има логика защото до сега този проблем не е съществувал с еврокомци. Edit: Сега симулирах спиране на интернет като рестартирам рутера. Познайте, всичко е наред. Нищо не гърми и работи нормално.
 5. От няколко дена съм на този доставчик. Скоростта е бърза, но имам странен проблем. Първо нета прекъсва, спира за 1 секунда. Когато играя Online веднага ме dissconnect-ва. Докато бях на евроком загуба на няколко пакета поне ме оставяха в играта. Второ, когато прекъсне нет-а всички програми спират да работят. Skype exit-ва. Firefox спира да отваря странцици. А бе много е дразнещо. По-дразнещо от скапания нет на Евроком. Искам да поясня, че се занимавам с компютри над 10 години така че съм сигурен че е от нет-а а не някакви вирусчета. Преинсталирах бози, форматирах, нищо не помага. Ползвам Win7 При това положение мога ли да разваля договора, защото това си е мъчение?
 6. Ей, както показва картата с поктитието сте на 50 метра от 6-ти Септември 40 и за един месец не можахте да го пуснете това кабелче. Хайде стискам палци да е скоро. Поздрави.
 7. Моля споделете какви са цените на тенис кортовете/час в Пловдив. Къде?
 8. На мен не ми е проблем, че си ми сложил warn еди колко си %. На мен ми трябва информацията, която беше в темата. Разбирам, че си пропуснал последния пост, но кажи дали е възможно да се върне темата или поне информацията? DONE: Благодаря RaptoR
 9. @Midex : Искам обяснение защо затвори и после изтри моята тема след като получи този email: subject: заключване на тема неоснователно body: https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=68781 това е темата къдетo си продавам копютъра. Някой от вас си мисли, че изкуствено вдигам темата, но забележете, че темата е пусната повече от 7 месеца. Тогава се продаваше компа цял и сега реших да го пусна на части. Какво трябваше да направя, да спамя с нова тема????? Последният отговор, който съм написъл е, че компютъра се продава на части, има и нови цени. Моля да отключите темата веднага. Благодаря! ПС: Имаш ли си на идея колко време съм си играл да я напиша? Не може с лека ръка да затриваш труда на хората. Свържи се с мен и кажи, че ще изтриеш темата, да го обсъдим. Ако не си платил GSM сметката ти пращат съобщение, че предстои спиране на телефона. Така е и с други услуги. Като си станал модератор си върши работата както хората.
×
×
 • Create New...