Jump to content
BulForum.com

gado

WRZRU Moderators
 • Content Count

  10113
 • Joined

 • Last visited

About gado

 • Rank
  hairball
 • Birthday 08/18/1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Жълтата подводница
 • Interests
  The life, the universe and everything

Recent Profile Visitors

2442 profile views
 1. Айде аз да ти го обясня още малко по0-така! Ти какво би предпочел? Да си отидеш след 2-3 давене със собствения си мукус или да си отидеш след месеци мъки от сепсис в следствие на декубитални рани, щото някой те е ползвал за морско свинче!? Стига вече глупусти, щото ще ви еВа и тъпите номера! С оня, канадския мисир в рамките на по един пост успяхте да се превърнете в еманацията на венеца на божието творение. П.п. Бахти!
 2. Мъдра жена... Ама няма жени, дето да я чуват....
 3. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО мъдро изказване! А аз като един изявен пацифист да попитам... Що трябва да ги мъчат старците като опитни мишки, щом така и така няма да доживеят до евентуални странични ефекти след 5-10-15 години? И още един въпрос по отношение на премъдрата мъдрост, дето нямало смисъл да се слага на деца и млади хора. Не знам какво ви позволяват да четете там, ама в началната фаза на заболяването, болният е приносител, без значение дали и в каква степен ще се прояви в последствие развитието. Тоест, от момента в, който вирусът започне да се репликира в теб, ти започваш да го ръсиш навсякъде. И това няма никаква връзка с възрастта ти! П.п. Щото явно и ти имаш проблем с гугълирането когато не ти изнася, ето ти малко за Доц. Мангъров. Човек не ангажиран политически. Човек не произнасящ се ултимативно по въпроси свързани с хирургията. И единственият чийто глас се чуваше в някаква степен, запазил хладнокръвие и говорещ от гледна точка на чисто професионалната си компетенция. Обърни внимание на специализациите му. После ако ти се занимава, погледни и специализациите на пъпешите от НОЩ. Няма да коментирам повече
 4. Отмениха си го като пичове. Ама обратната страна на Ангел по случайност не се е осведомила....
 5. Ангел. Приключвам с теб, понеже не ми даваш избор, освен да реша, че наистина си глупав. Ъъъ... А може би се сещаш, че към момента май единствено турците са дали заявка, че са успели да изолират (тазистрашнанапасттозиужасТтозиаТ), ама и те не са сигурни съвсем... Та да си дойдем на думата. За какви ваксини си говорим, при условие, че дори още не е установено какво точно представлява тази молекула? Ще си преливаме кръвна плазма от оздравелите чак до второ пришествие (щото вече се изяснява, дето не се създава дълготраен имунитет). Или какво? Мангъров може и да не изглежда упрятно (като за милиардерска компания), може и да има говорни дефекти. Но наистина знае за какво говори човека, ако и преценката ми да е чисто дилетантска и почиваща на беглите ми познания от обща култура. А грижата по спасяването на давещите се е грижа на самите давещи се. Стига естествено корпоративните (демек "държавни") интереси да не се стараят да им отнемат и последната сламка за хващане. А грипът не трябваше да го пишеш безобиден без кавички.
 6. Това за бабите от твоя страна беше наистина тъпо сравнение. Викаш, много е яко, когато си дръпнеш на компютъра продукт, за който се предполага, че в общи линии трябва да прави нещо, ама е все още в... да речем, Тета версия. Щото са ти казали, че тва е якото нещо? Само дето тук не говорим за система с функции Инстал-Ънинстал и Ласт гуд ноун конфигурейшън. Дали започваш да топлиш какво е имал предвид Мангъров? Щото аз го разбрах човека още, когато преди дни излезе това му изказване. Само си задай въпроса защо все още няма ефикасна ваксина срещу "безобидният" грип. И това след десетки години развойна дейност. Ама се опитай да си отговориш честно и по съвест. И викам да приключваме въпроса. П.п. Тръпна в очакване да разбера от теб какво е мнението ми по въпроса за ваксината. Честно!
 7. Кай чесно! Баба ти врачка ли беше, че така изведнъж ти избликна какво е според мене? Аре прочети в скапания гугъл и не ми се прави на отворко, щото те водя с десетки години опит във вътрешно заводския хумор! П.п. Ангел. Тестовете от кога станаха да не са част от разработката, бе!?
 8. И да се опиташ да го скриеш този факт, пак ти личи. Попитай Гугъл какво представлява нещото, наречено вирус. После си понапъни сивото между ушите и съм сигурен, че ще се сетиш кой в случая говори глупости. Знам, че си голям фен на филмовите реализми, ама да ти кажа... Ваксина съвсем не се синтезира в рамките на 2-3 часа в палатка при полеви условия. Както обикновено става в американските филми за поредното спасяване на света. Таа... Мисълта ми е, че е добре да го четеш внимателно този човек, който няма никакви причини да не излиза с името и дипломите си. П.п. А, да... Та да ти кажа. Не си бил роден още, когато мен са ме ваксинирали срещу грип. И всяка година излиза поредната ваксина, също толкова недействаща, колкото и от предходната година. Започна ли да сещаш или да ти го река в прав текст?
 9. Човек, на когото Вярвам, понеже наистина знае за какво говори. И естествено Бащицата О, Господи Бойко мой, не пропуска нито един сгоден момент да покаже точно какъв прост и селяшки тулуп е....
 10. Ти виж газената тенекия на Тулупе какви ги бръщолеви за спуснатите от НАТО директиви, в опит да оправдае онова си насиране с - Много ще измрат. Яко ще измират. А сащовските '"правителствени ""полети, всъщност ще са платени за всеки, дето не се числи към умния или красив персонал. Тоест всеки нонесеншиъл поданик на поредния Урко, ще трябва да бърка в джобчето, че да има удоволствието да бъде ""спасеноттаябелодробна чума"" от собственото си правителство. Заеби! Ние поне БЦЖ си имаме, а ония даже и мозъчни клетки, отговарящи за функции извън церебралните си нямат. Най малкото, така и не разбраха, че Вождът им препоръча белината да се ИНЖЕКТИРА, а не да се пие!
 11. Интересно... Току що добавих в сървъра и Библиотека Музика. Кутийката прави малко чалъми, ама я намери и започна да си я просвирва без никакви ядове. А филмите неще и неще да ги пуска. Ангеле, всички филми от библиотеката си вървят през Плекс на компютъра ми!
 12. Няма липсващи файлове, бе! Всичко си е, каквото и в папките.
 13. Трай мирен! Вече сме в сезона на тортите. Та е нормално. Ама онази пачица наистина не я разбирам, още повече, че не и се вижда физиономията, поради което никой лично не би я обвинил като приносителка на зле изглеждащ задник.
 14. Сървърът е на машината, на която са и шернатите директории. А самият сървър е сканирал именно директориите, които съм задал като мрежови устройства (задал съм ги като такива за улеснение). Но пък като се замисля... Нямам спомен дали преди преинсталацият първоначално не ги бях посочил като обикновени папки в дяловете. А назначаването им като мрежови устройства не го направих заради експериментите ми с ВЛЦ в кутийката. П.п. После ще пробвам да укажа на сървъра да сканира конкретните директории в дяловете.
 15. Тая пръдла, вместо да се кефи, че и правят невзрачният гъз известен... Ама иначе в диско/чалготеката вероятно го дава за употреба срещу две водки Флирт и обещание за возене в лачена тачка.... Не ги разбирам вече лапетата. Честно!
×
×
 • Create New...