Jump to content
BulForum.com

martatel

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

About martatel

 • Rank
  Новобранец

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Пловдив
 1. При мен от няколко дни е така. На оптика съм и съм в Тракия. Миналия ден им звънях и казаха, че проблема не е при мен, а общ. След минути дойде, но е неприятно. Иначе от както ми сложиха оптика забравих за проблеми до сега. Надявам се проблема да е временен.
 2. Прегледах сайта на ДЦЦ, но не открих програмите които избъчват. Пишат, че са над 190, но бройката не ме интересува. Едва ли някой ще си прави труда да пише тук програмите, но моля някой запознат да каже излъчват ли ТВ+, Филм+ и Хоби. Също и колко и кои програми са full hd. Сега четя в една брошура и че предлагат оптика до дома със скорост 200 Mbit. Ползва ли някой такъв и как е. Стига толкова, че станах нахален.
 3. Благодаря на всички, попитах трима и тримата казаха - 250 лв. Най-вероятно ще оставя колата при Жоро на Рогошко шосе. Незнам кой как работи, просто приятел ми каза , че е доволен от Жоро и...
 4. Благодаря ти, утре ще проверя на място. Все пак, ако и някой друг знае да сподели за да събера две мнения поне.
 5. Колата ми е частично за боядисване, по-точно задна врата и заден калник. Няма за изчукване или китосване, а драскотини, но ме дразнят. Кажете някой майстор в Пловдив и цени нещо ако знаете за да се подготвя. Колата е св. сив металик.
 6. Вчера опъваха кабели до нас. Интересува ме телевизията им, най-вече имат ли HD пакет и кой е той. В сайта им не открих инфо за това. Ако някой е запознат да сподели. Благодаря!
 7. ок, няма проблем. Да, естествено е, че върви с картите.

  0889433096

 8. Здравей... Ако си съгласен да ми го запазиш за понеделника на, понеже тогава зимам пари ще го взема. Предполагам все още върви комплект със картите :) Ако си съгласен - пиши

 9. Булсатком "умря". От 3 часа нямам нет /тогава проверих/ и няма и на кой да се оплача, всички телефони са изключени или не вдигат. Добре, че комшиите са на други доставчици.
 10. Не вдигат регионалните телефони. Или закрит, или абоната не отговаря. Звъннах на националния телефон, от там ми казаха, че в Пловдив правили профилактика/яко ме пързулна/ . До половин час ако не се оправи се обадете пак.
 11. Положението пак се осра. Интернета ми е толкова "бърз" в момента, че чак спийд теста не го хваща. След доста чудене ми изписва - Просрочено време на връзката. Цяло чудо е, че отворих форума.
 12. Бесен съм! Това ми е супер нета от 34 mbs. Има ли начин да прекратя договора с тези, след като не ми доставят това за което плащам. Преди 10 г. нета беше по-добре.
 13. Много зле стана положението, а плащам за 34Mb/s . Другите са някъде по трасето. Преди 3 месеца се махнах от Евроком точно заради това, а тези са още по-зле, поне при мен. Ходих до офиса и им казах, но ефект никакъв.
×
×
 • Create New...