Jump to content
BulForum.com

DONTONI

Members
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by DONTONI

 1. Смешници - недоносени са тия от измисленото N3!!!!
 2. проблема е в прехвалените Инфомирски недоразумения, особено от модела 256 и нагоре, пьлни лайна!!
 3. Анджик де- тва имах в предвид, че N3 се създаде от бивши служители на Евроком.! Само дето някои кадьрни вече не са там
 4. Като се замислим- мая няма! Ама тия лумпени са вьрха на сладоледа, още от онова време като се наричаха Евроком- измишльотина!
 5. Живи и здрави! Нямаше да пиша ама ме дояда дето правят хората на балами, ама то като всиичко в БГ- агнешки главички!
 6. Само че тоя проблем сьс шибания им модул е от две седмици при агента и тоя проблем си стои и ша си стои, а на човека дето пише горе е още по-пресен, ама нейсе като сте мазохисти да стоите при тия шматароци, стойте си- дреме ми на ......
 7. Да го духат леваците- некадьрни- мошеннически от педераския N3!!! И да не сьм голословен- преди бях споменал , че тия идиоти имат проблем с телевизори Самсунг от 7 серия нагоре/ без значение коя година е произведен/ та ставаше вьпрос за двата канала MOVIESSTAR HD i LANDSCAPE HD за проблем в аудиото- накьсваше и при тоя моя човек дето е 7 серия от 2011г' - топ модела на Самса в продьлжение на три месеца през 20 дни тия некадьрници бяха викани да си оправят насраните модули- защото на човека както му работи и курец- няма никой в един момент! Свалят- чистят- на майка си оная работа и уж трьгва и накрая вече и тая гимнастика не баца!!! С най голямо нахалство му казват, да си смени модула с вьншна изпьрдяна кутия- ужасссссссссс!, или в сервиз да му оправят телевизора или да си закупил преходник за ка- модула. Аз му казах да си запише модела на ТВ и с измисления им модул да отиде в сервиза.....нямя да посочвам- да не стане реклама- абе смях голям, ония пичове се насрали от смях, като чули за думата преходник!!Закупил си от тях правилния модул и с това става моментално 50 лв. назад, слага го в ТВ и О- чудо пали и баца вече втора седмица. Помолих го сега пак да тества тия два ХД канала и естественно не на 100%, ама сега поне от време на време прихьлцва звука не като преди , но това не е решение! Много още мога да пиша за тия леваци и то подплатено с факти, ама вече не ми се занимава- добре, че се отьрвах от тях - дори и накрая не бяха коректни, ама нейсе- оня отгоре гледа! Та пич тия те гьбаркат. Те оправиха проблема с модулите за LG, ама насраха положението за Самса от високите сери и!!
 8. Шоу да става, Мен!
 9. Великая Рус , Майна и велик рьководител!! Откьде тя злоба вьв вас не знам, а ония педали - джендьри-мендьри и прехвалени , да им го н.....м! Нека всеки си гледка каквото му е кеф!! А на здраве по една " Путинка" или Белая Бреза"!
 10. В голяма грешка си- не са само филми за танкове и водка- досто съвременни филми и сериали на различна тематика има!!
 11. Канала си е с няколко нива по-добър от измислените там модни–педалски канали и др. да не ги изброявам!! Канала вярвам ще се върне на бял кон, но вече в HD качество!!
 12. Канала си е перфектен и като звук и картина/ за ХД варианта де/ и програмна схема! Супер сериали и игрални филми с бг.суб и научно-популярни!!!!
 13. Бравос!! Сега ако пуснете ХД версията на HMTV HD ще е просто супер, ама нещо се мьлчи по вьпроса!!
 14. ! Март е вече, а няма никакво инфо по вьпроса!
 15. Гледам, че някои се оплакват от сьпорта, не знам, преди две години близо когато ги напуснах не сьм имал ядове- единствено проблем за мен ми беше телевизията, дьрвените дистанциони и бавните кутийки. От 4 /четири/ дни както сьм се вьрнал отново при тях - естествено сега само с един бокс, за да не оставям майка ми без ТВ - нямам оплаквания от сьпорта, даже бих изказал суперлативи за вниманието, което ми бе оказано за един проблем, който вьзникна, но то не е по тяхна вина, а тьпия рутер/моя/ макар и скьп ми направи малко главоболия, но взаимно успяхме да решим проблема и дори имах контролни прозвьнявания дали всичко е - ОК!! Адмирации само за това!!
 16. Оооо много съм си спокоен аз , но това което казвам си е точно така и чети точно за кои телевизори идва реч и за коя серия и тогава коментирай или може би още при трима абоната които имам честа да познавам - понеже са ми в махалата , а единия ми е роднина, навярно и те си въобразяват, че има проблеми с въпросните канали за аудиото!! А относно оптиката пусни си "Вефа" и чуй кво пее радиото и тогава спори, че не е подвеждаща рекламата им! Жив и здрав да си щом те кефят, явно в началото когато бяха фактор си имал късмет. Да не ти изброявам двете им измекярски изпълнения към клиенти подали заявление за включване, абе не ми се коментира - ползвайте си ги със кеф!
 17. По смешен доставчик от тия на тоя етап - НЯМА!!! Преди бяха N1, ама сега - курец!! Закривай ги! За толкова години не можаха да направят като си пуснеш ТВ да излиза текст, за евентуални промени по пакета им, както някои други го правят, а трябва все да гадаеш! Поне форум като хората да имаха!! Да не говорим и с подвеждащата реклама- " Оптика-момптика" - обадете се в офисите и кво накрая- само за р-н" Северен "! Смешници!
 18. особено,че вече трети месец не могат да оправят звука на MOVIES STAR HD за Самсунг от 7 серия нагоре, а това се отнася и за канала LANDSKAPE HD, добре, че другия месец ми е последна вноска от тия измекяри!
 19. За мазния им лайньоч един голям гол фуй ша им дам, е бах ги и в измекярите!!
 20. Четеш между редовете и нищо не схващаш! Едната ми мисьл е, че те никога не са готови да заменят нещо качествено с друго, ама бозите им си бозеят!
 21. За огромно съжаление в БГ винаги качественните неща хващат къра / поне за мен беше много качествен канал /, мазньочите си вървят, а и ония хълцащите програми вече трети месец никво развитие - само лъжи от тия мошенници - предали сме на доставчика за проблемите със Самсунг - високите серии, ама курец- даже и последния път като се обаждах беше най-голямата издънка - тоя с който говорих остана учуден , че имало проблем с тия два канала!! Смешковци!! Радвам се, че след 2/ два / месеца ми изтича договора със тях и сбогом Гергино!!
×
×
 • Create New...