Jump to content
BulForum.com

viiipeer_

Banned
 • Content Count

  1591
 • Joined

 • Last visited

About viiipeer_

 • Rank
  Power User

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1286 profile views
 1. Остани си със здраве и си живей в илюзии... P.S. гроздето е кисело...
 2. К'ъв си ти че да ми кажеш каде да пиша и къде не. Н3 сега могат само да ми платят за им стана абонат, но на такава долна кабеларка - НИКОГА! А ти си стой с тъпите модули и си мисли, че имаш качество!
 3. Може ли да свържеш две думи в смислено изречение, защото така....
 4. Кога коаксиала пренесе толкова некомпресирани канали, ела ми се обади!
 5. Аре бегай ве смешник! Ходи на някоя друга циркова арена. Ти ми излезе с довода, че дават допълнително устройство рутер - за него казах че не го искам, а и не само аз - и да - то е комбинирано такова. Паляк с паляка ти!
 6. Ако аз съм безнадежден, то ти вече не знам какъв си.... Какво ми изопачаваш думите, или си смени дилъра, или не се заяждай! Първо пееше, че потребителите само на интернет - нищо не им сменяли.... сега се зачекна за това, че не съм "искал" устройството им. Понеже виждам колко бавен си - ще ти помогна..... Кой ги е карал да изибрат комбинирано устройство! Казах, че някои потребители НЕ ПОЛЗВАТ и не биха искали да ползват техния рутер, макар и комбиниран, кое не разбра?!?!?
 7. Точно така, сам го каза Чукча......
 8. Аз за коя говоря, тъп ли си, или на такъв се правиш? НОВАТА гигабитова услуга за 25лв.!!! ТОЧКА
 9. А ти сващаш ли? Че за едни е една и съща услуга и да не би при тях да НЯМА нов гигабитов порт?
 10. Ти нещо на философ се правиш явно? По начина по който съм я ползвал и преди! Да го бяха направили с допълнителна опция - по желание на клиента рутер - а не да ме карат да им изплащам устройството!
 11. Логиката на w00x, а и не само е много правилна!
 12. За какво ми е техния рутер, като мога да си ползвам моя,. който е в пъти по-добър? Не говоря за медията.
 13. Само че, това е по програма ОП....., така че пак не е валидно. Плюс това, не всеки иска да им ползва тяхното устройство. Ако наистина беше така, от Кулбокс щяха да го кажат още в началото, но увъртат с друг аргумент....
 14. И пак не е обосновано - ЗАЩО цената САМО на интернета НЕ Е помръднала, а ни плъзгате на тройната услуга с 5 кинта отгоре?
×
×
 • Create New...