Jump to content
BulForum.com

bezimenen

Members
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by bezimenen

 1. Ето този е лаптопа.

   

  Процесор: INTEL CORE i5-1135G7

  Рам: 8 GB

  Хард: SSD 512 GB

  Екран: 15,6 IPS

  Клавиатура: Подсветка и кирилизация

  Вграден Windows 10 Home (върнат до първоначално състояние)

   

  Актуални снимки. Почти няма следи от употреба.

  Закупен е на 12.02.2021 г. и е с гаранция и касова бележка.

   

  Цена: 1150, 1100 1050 1000 950 900 850 лева.

   

  За връзка на лично съобщение 

   

 2. Понеже не съм много сигурен в качеството, предпочитам да не го рекламирам. На личен ако те вълнува ми пиши да ти го кажа. В тракия е.

   

  Струва ми се, че е добър, ама не съм сигурен дали работи както трябва. Аз по принцип доверие на майстори нямам.

   

  Ами миналата година не пръска с пръскалка, а смени вентила, та може и тогава още да е изпускало от гумичките.

   

  Сега 2 седмици след ремонта изведнъж спря да духа студено, та по телефона още ме диагностицира - електромагнит на компресор. Пак отидох при него, смени го. Каза колкото пари му дам толкова, Реших 70 лева да му дам. Та се чудя дали нещо не прави нарочно, та пак нещо да се прецака. Ама поне всеки път си тръгвам с работещ климатик:) Дано да мисля грешно и вече всичко да е наред. Сега най ме вълнува дали е сложил точното количество фреон.

  Според него проблемите били последователни - изпускане на фреон, компресор, вентилатор:) Та сега чакам вентилатора:)

 3. В крайна сметка отидох при тоя от мината година. Близко е до нас. Наду системата с въздух и със сапунена вода установи, че уплътненията на маркучите са изпуснали. Смени ги, към 5 бройки. Според него тия за 50 лева пълнене сипват некачествен фреон. Неговият бил Италиански. Та 70 лева ми иска, но му дадох още 10 за здраве:)

   

  Не знам, ама докато бях там телефона постоянно му звънеше и поне 5, 6 клиента на място дойдоха. Изглежда доходоносен бизнес. Ще взема да се замисля за преквалификация:) Докато правеше мойта направи още 3 набързо, между другото:)

 4. Е то който има специални умения едва ли има някакви проблеми с намиране на работа и договаряне на заплата. Проблемът идва при местата с които почти всеки може да се справи.

  Има обяви, където никой не кандидаства, защото няма подходящ и такива с по 500 кандидата за 1 място. Е колко да им е заплатата и какви да са им условията, като интервюто е в столовата с накуп 30 човека за 50 места. Сезирам примерно АББ в Стряма. А за други пак там интервюто им е в офиса при удобно време за кандидата с кафе, вода и комфортна обстановка.

  Извода: Да се задълбочава в дадена област за която няма много желаещи.

  Като цяло ако се работи качествено и по-добре от останалите едва ли никой не те забелязва. Всеки иска ценни кадри.

  Поне така е в ИТ сферата:) Ама си иска яко учене.

 5. Нямах проблеми 4 години до миналата. То на какъвто майстор попаднеш. Диагностицира игличка, но сипа и оцветител (или поне така каза). Все не успявах да го намеря да погледне с цайсите. В края на лятото пак ми задуха топло. Сега го намерих и вика, че било късно да се види оцветител. Най-вероятно бил радиаторът. 150  за радиатор + монтаж + фреон няма да фърля без гарантирана диагностика. Та пресметнах, че тая кола ако я карам още 3, 4 години тамън по 35 лева (така процедирах със старата).

  А тоя майстор там на някой диагностицирал ли е правилно проблем? Гледам в офертата пише + диагностика + оцветител, ама гледат да приберат бързо обикновено парите:) В сайта има клип с указание как да се стигне.

  Едно време с другата ми кола при друг така, всеки път сипва оцветител и все не може да види къде свети:) Накрая ще си купя едни манометри и фреон и ще си сипвам, когато ми се наложи. Всеки се фали с хубава машина и инструменти и накрая.....

  По принцип в последно време започнах сам да си правя колата. Не стига, че цените станаха... ама и не се слагат качествени части и се работи не достатъчно качествено.

 6. Мерси. Като гледам цените горе долу към 50 лв. при по-евтините вървят, та може и да му се обадя ако не си намеря човек за 35 лв, хем ще ми направи диагностика и оцветител. Та като се замисля 15 лева си заслувават за диагностика и оцветител, както и зареждане с кантар:) Ама ако има диагностика няма да се стигне до пълнене, аз затова искам някой да ми сипе и да се приключва за това лято:)

   

 7. :lol: мале голям цирк,викаш "явна захабеност от носене",ама етикета на производителя си седи.няма грижи брадчет,писъл съм ти ЛС да ми я върниш,аз щи върна парите :) Са кажи пред целия форум колко лева те ущетих аз тебе и ти мене,и къде излъгах аз и къде ти.И пак кажи къф съм.

  Аз пиша случея за приключен :beerchug

  Еми за сега аз съм ощетен 30 лева:) ама като ми ги върнеш ще съобща, че си постъпил коректно и ще ти се извиня.

×
×
 • Create New...