Jump to content
BulForum.com

rakita

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

About rakita

 • Rank
  Новобранец
 1. https://www.olx.bg/ad/letni-gumi-dayton-touring-185-65-15-2-broya-CID360-ID7mP0h.html Останаха ми от бившата Корса.
 2. Какво ти миене,мокрят само асфалта,водата не се оттича поради задръстени или липсващи шахти и като изсъхне мръсотията пак си е на пътя. Най голямата простотия е когато сутрин е около 2-3 градуса и камиона минава та намокри пътя.
 3. rakita

  N3

  HD каналите са най накрая на списъка.
 4. rakita

  N3

  С HDMI изход и аз бих поискал, че не всички LCD-та са с цифров кабелен тунер.
 5. rakita

  N3

  Защото цъкам 3 пъти с мишката и плащам,супер удобно е от години всичко така си плащам,забравил съм какво е това да чакам в пощата на опашката да си платя тока или специално да търча да си платя телефона че да не ми го изключат.И не ми струва и стотинка.
 6. rakita

  N3

  Ще е ли възможно да се включите към плащанията през "ДСК Директ".
 7. rakita

  N3

  Furiozo благодаря за бързата реакция. Хрумна ми да си ъпдейтна драйвера на мрежовата карта и дойде ъплоуда.Ако по-нататък има проблеми ще докладвам.
 8. rakita

  N3

  Добър вечер Имам следния проблем ъплоуда ми от няколко дена е почти нула,нито торента сийдва,нито на speedtest.net показва нещо.Просто като стигне до тестване на ъплоуда замира до там и след 5 минути - "upload test error".В квартал изгрев съм.Подозирах рутера ми но и без него е същото.
 9. rakita

  N3

  Не наред е няма насичане на картината просто съм виждал на едни хора в съседния вход че всичко им е на 100% та затова питам.
 10. rakita

  N3

  Здравейте,не че имам проблем ама при вас такива ли са стойностите на цифровата тв като на снимката.Така ми са на всички канали и това ли са нормалните стойности?
 11. rakita

  µTorrent

  http://picbg.net/u/53360/36666/430109.jpg - ето така направи настройките и ще спре да ти пълни паметта.
 12. rakita

  N3

  HD пускат във всички магазини.Въпросът ми е дали качеството на цифровата ТВ е поне като на булсата защото се чудя дали да го спирам и да пусна кабелната.
 13. rakita

  N3

  Някой да има впечатления как е цифровата на голямо LCD (42" е моето) в сравнение с булсатком-а.
 14. http://www.activevirusshield.com - това е безплатно копие на Касперски 6,пращат ви активационния ключ на емейла ви с активация за една година.От няколко месеца съм с нея и нямам проблеми.
×