Jump to content
BulForum.com

nerak

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

About nerak

 • Rank
  Новобранец
 1. Много хубаво, ама в кършияка още няма сигнал.Вие къде сте ?
 2. Относно качеството няма спор най-доброто е вашето.Никой не е искал да пиратства до безкрайност,винаги съм си плащал даже и предплащал за месеци напред както тв така и нет,но след изпълненията от есента на миналата година спрях да плащам няма и да плащам.Възможно ли е да стана ваш абонат и да си включа приемниците от дцц плюс един от вашите.?
 3. Сподели подробно къде се е случило това ?
 4. Алооооооооо искам и на мен да ми се обадите
 5. Нищо няма да ви плащам аз договор с вас нямам.Имам с Цифрова Кабелна Компания с МОЛ Кирев от това следва че моите взаимотношения с вас приключиха.А техника ще върна само на Кирев при това ако той лично дойде да си я поиска.
 6. Изобщо не съм учуден точно в касата им на ул."Средец" стои една много проста и нагла жена,ако се беше държала както трябва сега щях да съм им платил и да не се занимавам с тях повече тук. Вътрешен е но надали ще ти отговори.В един друг форум отговаря само на това което му отърва.ПАК ВИ КАЗВАМ НИЩО НЕ ИМ ПЛАЩАЙТЕ ПОГЛЕДНЕТЕ СИ ДОГОВОРИТЕ.
 7. Ми да спрат да плащат като нас и ще е голяма веселба за моментните дерибеи.Дано да е така както казваш да не знаят кои са им абонати,но много ме съмнява да е така.Все пак с години сме плащали на старите каси и все си мисля че в тяхните компютри има информация.А колкото до договорите които сме подписвали Гологанов нямал достъп до тях били заключени някъде.
 8. Най правилната формула,но има много хора които ползват само кабелна телевизия и им е през дядовия за нета важното е да си гледат сериалите.
 9. И аз съм като теб.Нито техника връщам нито пари ще им дам.А колкото до оная проста твар във офиса на ул.Средец,която ми разправяше че ще ми се трупат задължения ще кажа, че аз договор с тяхната фирма нямам,имам с Цифрова Кабелна Компания с МОЛ Кирев.Чакам Н3 за нет а кабелна и цифрова ще смуча като кърлеж докато мога.
 10. Около мен има три отключени мрежи,но само две стават за ползване.Приемника може да се ползва и при друг оператор стига да му смениш софтуера.Фуриозо спомена за някой който е успял да си го направи.
 11. Вчера пак ходих до офиса на Гологанов,с намерението да си платя таксата като очаквах някакво обезщетение от тях.Кукиш.Понеже съм платил на Кирев за септември можели евентуално да не ми търсят такса за септември и сега за октомври да съм си платил цялата такса,после ми споменаха да съм им закарал модема да му вземат МАК адреса,нали тоя модем е от тях трябва да му знаят МАК-а,та мисълта ми е тия незнаят къде какво имат като техника.Нищо няма да им върна.Чакам N3 за нет,а кабелна ще смуча докато не дойдат да резнат кабела. п.с Касата им беше пълна с върнати приемници и модеми,явно хората бягат
 12. И аз смятам да не им я връщам докато не ми върнат парите,които съм платил за септември за нет и кабелна.И друго съм им измислил относно техниката,но ще си замълча за момента.
 13. Ей на маймуни на наприви тоя гол охлюв,кой вади wifi на джама,кой от една седмица е изкарал компа на терасата,кой чака Завръщането на джедаите мамата си еба....Наистина интересно ще кой ще им плати. Относно приемника това с кода май е временно,защото си мисля че кода и софтуера могата да си сменят от централата им.
 14. Ей сега се връщам от един от офисите на Гологанов и опааааа старата песен на нов глас.Понеже съм бил платил на касата на Кирев и нет нямало да получа докато не си платя и на тях.А някой знае ли как да сменя софта на приемника за да го ползвам при друг оператор?
 15. Вече стана една семица без нет,добре че има добри хора които си държат мрежите отворени около мен.Някой да знае нещо,защото на мен вече не ми вдигат телефона от офиса на новото ДЦЦ ?
×
×
 • Create New...