Jump to content
BulForum.com

w00x

Moderators
 • Content Count

  24673
 • Joined

 • Last visited

About w00x

 • Rank
  the rain on your parade
 • Birthday 02/01/1985

Contact Methods

 • MSN
  go.io@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2221 profile views
 1. Ако е хубав, не трябва да ти пищят ушите.
 2. Най-вероятно ще махат Месинджър приложението като цяло.
 3. Те пък защото преди това са били някакви колоси на обслужването. Никога не съм оставал впечатлен там от обслужване в частност. Заведение като заведение. Нямал съм оплаквания, но не е било нищо различно. Чакал съм по 20 минути да ми донесат меню.
 4. Ако просто се усили сигналът няма ли да стане?
 5. Изгубих си ключовете снощи и сега смятам да сменям единия от 3-те патрона на вратите. Какво трябва да гледам като спецификации освен дължината на патрона? Има ли нещо друго?
 6. Аз така и ме разбрах кои са тези устройства. Plameni си ги пази в тайна.
 7. Нетгиър със сигурност няма да взема. ТП-Линк и Шиоми обмислям в момента. Ще видя само да не вземе да се оправи тоя Нетгиър сега като му направих статичен канала на безжичната мрежа. Ще го изчакам 1 месец, а до тогава ще чета и ще се образовам.
 8. Ето затова. Wireless Details AC speed AC1200 Ако ще е така, по-добре да си бях останал на стария рутер. Имах доброто желание да взема Микротик, но те явно не познават концепцията на "среден клас". Защо да го свързвам с кабел, като мога да го свържа със същата скорост безжично? Не ми се връзва. Имам достатъчно кабели там, за да добавям още един. Нарушава се потока на въздуха с толкова много кабели и се създават джобове с топъл въздух. Аз гледам как да ги разчистя, а ти ми казваш да свързвам още. В началото като сложих този Нетгиър, страниците ми се отваряха осезаемо по-бързо на мобилните устройства. После всичко отиде по дяволите.
 9. Тоя без диска е $99. Този с диска е $199, но и процесорите им са различни. 99 доларовия е със същия процесор като на Кръстника AC86U. Другият е с двуядрен 1.4GHz Qualcomm..
 10. Не искам да достига 1Гбит, но просто не искам да имам 1Гбит връзка, а Плейстейшъна ми примерно да се връзва на 150-200мбит. Сега погледнах рутера на Xiaomi и ще взема да го обмисля и него. Имат си някаква къстъм OS, която го захранва. И е 1КГ. Ще успея да го закрепя на стената някак... мисля. Сегашния е 800гр и си седи без проблем и без видии. https://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_674329.html?wid=1433363#goodsDetail Не е особено скъп, така че ако не ми хареса, мога да го продам на някой, на който ще му върши работа.
 11. И с двете. 2.4 дропи потребителите и казва, че паролата е грешна, а 5Гхц губи скоросста. От 90/90мбит изведнъж става 7/90мбит. Аз гледам ревютата да са сходни като бройка, естествено. Нетгиър е много по-разпространен в САЩ отколкото тук. Ще разгледам опциите за отделни AP, ако не намеря надежден рутер. Само не мога да намеря нещо с добра скорост. Всичките стигат до AC 1200. Xiaomi са само на Китайски. А и аз искам да го сложа на стената, пък техните да много тежки и големи, и няма как.
 12. От изброените само AC68U и AC5300 се класират в това, което пиша. За първия пише същите проблеми. След няколко месеца работа, една от мрежите започва да изчезва или не позволява на устройствата да се свързват. Другите докладвани проблеми ги игнорираме. Каква е вероятността Асус да имат същия проблем като Нетгиър в същия ценови диапазон? Много скъпите Нетгиъри, които имат друг софтуер - нямат такъв проблем. За AC5300 също пише, че след няколко месеца работа, изведнъж дефектирал и мрежите изчезвали, но като цяло масово докладваните проблеми са различни от това, което наблюдавам като коментари за рутерите, които попадат в моя ценови диапазон. Главния проблем с него е, че след известно време спира, което си е проблем в качеството и аз лично бих го отдал на бройка. Няма го описан един и същи проблем отново и отново. Вярвам ти, че ти си нямал проблеми с твоите устройства. Факт е обаче, че проблемите са там при по-скъпите от нормално рутери, по някаква необяснима причина. Лотария е явно да ти се падне някой, който няма проблем. Може и от свързаните устройства да е. На майка ми телефона е старо Галакси С3. Може от него да е. Или от на баща ми стария лаптоп. Но пък защо не правеха проблем с предния евтин рутер тогава?! Не знам, предал съм се. А след като на гърба си съм изпитал проблема, вече съм мноооого предпазлив. Само като видя някой да описва моята ситуация и ми се изправя косата. Дори сериозно обмислям да дам 440лв за това Synology AC2600, защото нито един споменат проблем не е "2.4ГХц мрежата изведнъж отказва на устройствата свързаност" или "Даунлоудът на 5ГХз изведнъж пада до 6-7мбит.". За разлика от останалите. Мога да ти покажа цели теми обсъждаши един и същи тип проблем за всеки един от големите производители и устройствата им в среден ценови диапазон. Обикновено с характеристика "AC1900 до AC4000". Над тези скорости или хардуера, или софтуера се сменя, но проблемите, които потребителите докладват са различни, а не идентични за всички производители. До сега винаги съм слагал ръчно каналите на безжичните мрежи. Сега го бях оставил на автоматично, защото, нали уж рутерът е скъп и му имам доверие да се оправи сам. Сега я сложих ръчно, да видим дали пак ще покаже incorrect password на всички устройства след няколко дни. И адаптера преместих в разклонител, който отива директно в контакта, а не минава през UPS, да не е нещо той проблема. С това ми се изчерпват вариантите май. И без това чакам TP-LINK да си пуснат новите устройства на пазара или да намеря далаверска цена за Synology AC2600, че в САЩ е $199, а тук е 447лв. Някой пак е смятал с разваления калкулатор като е правел ценовите конверсии.
 13. Казах ти. Нещо не е наред някъде. Моя няма 160Hz. 80 е максимум. Един рутер, за който не виждам такива проблеми е Synology AC2600. В Amazon главно, но също така и във форуми. Ако напишеш модела на рутера + проблема - излизат много резултати. Вчера гледах една тема във форум за къстъм фърмуери. Човек питаше за мнения. Отдолу имаше няколко човека, които казваха, че дори с Asuswrt-Merlin имат проблем с безжичните мрежи. Други казваха, че нямат проблеми. Проблемите са там, но просто не са при всички. И нека уточня, че говоря за модели над определен ценови диапазон. Всичките ти рутери до сега ли са били такива? Евтините нямат проблеми, въпреки, че един колега с Асус за 60-70лв го рестартира веднъж месечно, но явно го приема за нормално и не му пречи.
×
×
 • Create New...