Jump to content
BulForum.com

w00x

Moderators
 • Content Count

  24555
 • Joined

 • Last visited

About w00x

Contact Methods

 • MSN
  go.io@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1362 profile views
 1. w00x

  PayPal

  Има някакво объркване. Пейпла ПРЕВЕЖДАТ пари по сметката ти. Не теглят пари. Ако искаш да заредиш пари в Пейпал акаунт от сметка - процедурата е друга.
 2. w00x

  PayPal

  Това може да питаш Пейпал. Аз съм нямал проблеми с тегнелето по този начин.
 3. w00x

  PayPal

  Обменям по курса на банката, а не фиксинга на БНБ. Разликата не е толкова голяма.
 4. w00x

  PayPal

  Моята банка няма комисионна за обмяна на валута доколкото съм видял.
 5. w00x

  PayPal

  Виж си тарифите на банката. Най-вероятно има минимална сума за таксата.
 6. w00x

  PayPal

  Като международен превод се таксува. Обменният курс е на банката. Изтегляне към сметката би трябвало да е по-изгодно за по-големи суми, защото нямаш лимит от 500 Евро за една транзакция както при тегленето към карта.
 7. w00x

  PayPal

  Пейпал не те таксуват като теглиш парите. Преводът се таксува от банката според тарифния план.
 8. Побългари ги и махни стъклото на фара, за да се охлаждат.
 9. Какъвто и телефон да вземеш сега (като операционна система) - размерите са еднакви. Андроид телефоните дори са по-малки от Айфоните. аз бих взел Самсунг С10е без да се замислям, стига разликата с С10 да не е минимална. По-малък е. Идентичен хардуер. Идентични камери. Няма я само телефото лещата, но кой я ползва така или иначе? Няма го извития екран, което за мен е плюс. Панелите уж са еднакви, но май не са и на С10 е малко по-добър от на С10е, но разлика ще видиш ако ги сложиш един до друг. Всичко зависи от цената. С9 изобщо не го гледай.
 10. Аз го гледах цялото. В началото, докато пътуваше към джамията, си беше пуснал Българска народна музика в колата. Не знам дали се споменава по новините, но искаше да изгори джамията. Имаше 2 туби бензин в багажника, но беше забравил нещо и не успя. Не разбрах какво.
 11. w00x

  BulForum

  Много е бавно пак всичко. Един елементарен рефреш на главната директория ми отнема 4-5, че и повече секунди. Влизане в разделите ми отнема също 4-5 секунди.
 12. Виден е ясен. Хем нямаше да пише вече, хем бърза да порти. :D Ами трябва да призная, че ако трябва да ги приоритизирам: 1. Беше за експериментът 2. Беше за споменатото от теб 3. Беше за жената На мен ми беше ясно, че шансът да намерят жена е много труден. Аз го гледах като “Гаджета от пръв поглед” това предаване. Все пак съм реалист. :) И кво ѝ е на бг-мама? Жените си обсъждат предаването без предразсъдъци. И аз си обсъдам редом с тях. :D Assassin-a няма ли да го питаш какво е правел там, че да ме намери? :D Пък и виж как се жегнаха като им казах, че имам вътрешна информация. Тва са хора с много свободно време и желание. Ровят профили на участници, търсят статуси, нама празно. :D Все едно на теб в момента не ти се обяснявам и то без смисъл. :)
 13. Интересно ми беше. Исках да си създам някаква емоция. И мога да ти кажа, че щяха да ме изберат ако бях от София. Просто аз им казах на последния кастинг, че е абсурд да се преместя там за 5-те седмици на предаването и няма как да работя от разстояние.
 14. Аз за България говорех. В САЩ ги заключват.
 15. Как? --------------- Епа записах се за участие и ме докараха до последния етап, ама не ме избраха. Какво ми се подигравате ся? Аз ако исках да се крия щях да си сменя ника. Не случайно не написах нищо тук. Щото ви знам кви сте.
×
×
 • Create New...