Jump to content
BulForum.com

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Коронавирусът прилича на искуствено създадено расово биологично оръжие.
 4. CPU cooler цокъл 115x A700, Intel brand, свалено от некво sff, обаче ми е в повече даже като дълбока резерва. Може да трампя едно такова за нова sata писачка, ама черна само. Те такъв е. По-фешън е от типичните боксови, но си е сравнително посредствен.
 5. Продавам HP Compaq dc7800 без HDD и RAM. Процесора е E8400. Кутията отвън е понадрана и ожулена. Цена: 20лв. Нула89795483осем От Пловдив съм
 6. EMag започват да заприличват на куриерска фирма ЕвроТъп, с малоумните си обяснения и съвети... Няма такива дебили...
 7. Някой има ли машинка за фрапе? Колебая се между ръчна/стояща и разпенител. Мисля, че разпенитела е тъпо, защото пяната остава в машинката и трудно може да се прехвърли в чаша за консумация.
 8. Last week
 9. Продавам въпросния лаптоп, който е в много добро визуално и техническо състояние. Лаптопа е с 4 GB DDR2 памет, 160GB HDD и процесор Core 2 Duo T4200 2.0GHz. Лаптопа е с прясно инсталиран Linux Mint, но по желание мога да сложа и уиндоус. Батерията не държи. Цена 120 лв. 100 лв. Снимки Снимки Снимки Снимки Снимки Снимки
 10. Като търговец ги разбират - като сервизна дейност не бих казал. За това казвам ако са акумулатор/и, сменяш и готово, ако или не, няма какво да се занимава човек. За какво се ползва тая машина? Ако е за PC всеки един евтин китаец върши прекрасна работа.
 11. За 'кога' - доста отдавна... UPS-a е към 250-300 лева нов. Ако ремонт + батерия му се вържат наполовина, защо не...
 12. Тея в Еврогруп пък кога взеха да разбират от ЮПС-и......Отвори го, измери си акумулаторите с мултимер и ако са скапани си купи нови. Иначе го мятай в коша и си купи нов.
 13. Да, не са лоши ups-ите. Какви са му симптомите? Няколко у-ва сме карали при тях за ремонт (над 2kV), като се оказаха според тях с проблеми с инвертора и още нещо си. Части нямало и т.н.
 1. Load more activity
Авточасти Онлайн 24


×
×
 • Create New...