Jump to content
BulForum.com

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Аз сравних 2 статии и не виждам абсолютно никакво плагиатстване в реалния смисъл на думата. Кое визират като "изплагиатстване"? Че разследването е на същата тема?
 3. Ти си предубеден по някаква причина и смяташ, че тапите не трябва да струват толкова много, колкото по-големите слушалки. Това не е така обаче. Тапите могат да елиминират акустиката до най-голяма степен от уравнението, защото са ти точно до тъпанчето. Всичко останало има някакъв тип акустика, която влияе по един или друг начин на звученето. Дали е на стая, на ушна мида или ушната ти кал - все влияе. Моделите на Сони са "едва" 500лв. Това за безжични слушалки с всичката тази функционалност изобщо не е чак толкова много. Много е, но не е чак толкова много като вземеш предвид, че среден към висок клас жични слушалки са на двойна цена. Ако си вземеш хубави слушалки ще започнеш да ги използваш все по-често да слушаш музика. Дори и вкъщи пред компютъра или например вечерно време. Гледай на слушалките като на продукт и не се влияй от това дали са големи или малки. Само недей да си взимаш AirPods. AirPods Pro да, защото влизат в ухото изолират, но AirPods в никакъв случай. Иначе ще си слушаш метъла примесен със сръбския рап и ще се биеш по главата защо не си ме послушал. На твое място наистина бих погледнал Beats Powerbeats / Pro. Има добри мнения, а и са направени точно за по-активни занимания. Освен това са направени да работят безпроблемно с Айфон. Ако ти трябва бас на сегашните, може да пробваш да сложиш връхчета от мемори пяна. Уплътняват повече (създавайки повече бас), но някои хора ги намират за по-неудобни от силиконовите.
 4. Today
 5. Как да достигнат, като всичко е задушено... А и за да има свободни медии, един от най-важните фактори е да има опозиция, каквато в България отдааавна няма.
 6. То кадърните медии в България са единици и нито една не достига до масовата публика :(. Да се изфукам, че от години имам месечен абонамент за Бивол. Символична е сумата която им изпращам, но е без прекъсване вече няколко години.
 7. Проедно потвърждение, колко гнусни са българските медии като Босфор, Нова и прочее...
 8. Каската която си бях харесал първоначално, изобщо не ми стана. Дори и най - големият размер. Наложи се друга да си купя. Разни приятели я пробваха. Това което на мен ми стои стабилно и удобно, на тях им се върти като пумпал около главата... А като си меря обиколката, не съм с толкова голяма глава. А мотора го карам с висок клас тапи за уши, че не се търпи иначе... Не съм имал възможност на дълъг път с новите заглушители да пробвам дали може и без тапи вече. Надявам се съвсем скоро. Разгледах всякакви модели. От тези които са като тапи ми се струват малко абсурдни като цена. Гонят модела на Сони който бях написал. Някак си толкова пари за тапи... Още повече, че не знам дали има къде да се ползват. Доста ме съмнява. Явно ще следвам обаче съветите да не минавам към големи слушалки по отношение на фитнеса. Ще разгледам някакви други решения. Накрая сигурно ще си остана със сегашните. Благодаря на всички за съветите.
 9. Аз слушам и ползвам почти само тапи за музика,даже и за слушане на музика в каската за мотора известно време,преди да мина на блутут "каймака"в областа(SENA).Евтини жични на Сони,конични тапички и Poweramp,с качествен файл направо е болезнено,смятай на спортен мотор щом се чува за какво иде реч.Типа дето се пъха в ушния канал е най-изолиращ но и най-изморява,лично за мен по-отворения тип е за предпочитане.Ползвах за малко и блутуут слушалките на Самсунг,тия с кутийката дето са подобни на линка със Сонитата на Godfather,добър звук и като концепция не са лоши но като тичаш изпадат,тежички са...Еърподс на Епъл са най-точни като концепция,формата на главата е оптимална,само им трябва скоба за ухото,мисля че съм виждал да се продават като допълнителен аксесоар.Има доста фирми дето правят със същия или сходен дизайн,през деня карам колата с блутуут на плантроникс,не го усещам буквално съм отвикнал да говоря от телефона,и той е с глава като на еърподс и скоба зад ухото... Колкото до каската,може и да не ти е чак толкова голяма главата,просто различните фирми имат различна форма и концепция на черупките,един и същи размер са различно удобни :-)Аз смених доста каски докато си намеря "моя" модел...Shoei Gt-Air :-)
 10. На село е лесно. Има едно основно правило - с предимство е този от селото, а ако и двамата са - по-близкият роднина на кмета. Щото "М'чи аз все от тук си минавам" Обаче в града е сложна работа... тебешира на асфалта, престрояване, мигачи, знаци, светофари... заеби.
 11. Викат му Коч-маневра на това. П.п. Освен ако зад воланите не са седяли някои кипри Овчици-пачици. П.п.2 Малко ми замяза на дисциплината - Синхронно плуване на края...
 12. Ти ще имаш да вземаш! Тръмп е измислен специално, за да помогне на китайския вирус. П.п. Само, дето в измислянето на Тръмп са прескочили бая етапи проектиране и тестване, та се е получило нещо, дето.... Абе, по-хуу да не си го инжектираш... пък квото и да ти набиват в главата докато спиш, от маркетинговия отдел. Бих ти набил поне 100 лайка за това изказване, стига да имаше как. Но тъй, като властващите тукашни мисири са и ельоминати, не подволяват това право на нормалните хора. Въпреки, че от години има вяло брожение по въпроса. Ама нали. Вяло е, че ония са ельоминати. И изобщо... И евреите, и швабитге са съкс, щото са виновни за всичко, мамкаму!
 13. Ванка, тия май няма да са толкова подходящи за фитнес. Защо не пробваш вариант с Truly Wireless? От този тип са най-добре според мен за фитнес, могат да се комбинират и с лента на главата и така да ги ползваш във всякакви систуации.
 14. Британците да имат много здраве. Китайският вирус е измислен специално за да се попречи на Тръмп да вземе втори мандат.
 15. В София не е много по-различно. Налага ми се да ходя по-често тия седмици и шофьорите там са просто ужасни. Никаква толерантност. Тъй като реално съм турист съм малко объркан, особено в някакви по-сложни ситуации, в които продължаваш напред и се озоваваш върху трамвайна линия. Например. На никой не му пука. Ограничение 60, около мен карат със 100. Надминават отляво, отдясно. Бях дал десен мигач, за да влизам в пресечка, за която не знаех къде е и леко се престроявах в лентата, намалявайки за завой, когато се появи възможността. Някакъв решил да ме надминава отдясно със 70, свири ми, псува ме, щото видиш ли съм се престроявал и съм му "засекъл пътя". Той после си продължи напред.... Единствената ми вина беше, че погледнах огледалото само в началото на маневрата. Вчера карам по магистралата, вали порой. Зад колите се вдига мъгла от водата. Пътят мокър, възможности за аквапланинг навсякъде. Изведнъж за мен се лепна един с X6-ца и ми мига с фаровете да се махна. Аз предприех бавна маневра, защото все пак се движим със 140 и ако се престроя рязко, може да спра в канавката по таван. Онзи ме надмина и веднага мина пред мен, като аз в този момент не виждах АБСОЛЮТНО нищо пред колата. Само вода. Всичката вода, която хвърляше с колата си ми беше в предното стъкло, защото беше на 3-4 метра пред мен. Докато пусна чистачките на най-високата степен, за да видя какво се случва, минаха 1-2 секунди, през които аз бях ефективно сляп за пътя. Ако беше ударил и спирачките, за да ми се прави на отворен, щях да му се врежа в задницата. И това се случва в лек завой. После си продължи напред и се върна в лявата лента. Та.... не е Пловдив.
 16. Нищо странно не виждам. Всичко е нормално за движението в Пловдив ;). Поне нещо мига, че на много места и мигалки даже не ползват. Логиката е: за какво ми е мигач, като знам на къде отивам.
 17. Ем... единият е имал една идея, после му е дошла друга. Другия и той така..
 18. Неделята точно там ми присветнаха няколко коли. Грам нямаше да го отразя тоя знак. И куките се бяха скрили в една отбивка зад храсталаците. Баси кашоните...
 19. Весели чашки за кафе си търсят нов дом. Пито е кафе от тях с много любов. Чашите са осем на брой. Четири различни цвята. Капацитета им е 250 мл (до ръба). Нямат пукнатини и счупени частни. Външна следа от употреба нямат. Вътрешната част има следи от разбъркване с лъжичка. Удобни са за използване и по време на готвене. Цена 10 лв https://imgur.com/a/TFkYVLH
 20. Двулицева възглавница за бременни и кърмачки. Много симпатична, мекичка и удобна. Използвана е няколко пъти като гнездо за бебчето. Цена : 15 лв https://imgur.com/a/BBkQ3iW
 21. Електрическа парен стерилизатор с опция за претопляне на шишета и пюрета, както и готвене на пара. Уреда е в чудесно състояние. Използван е не повече от два месеца само за стерилизация на шишета и биберони. Уреда си върви със запазена оригинална кутия, в която й ще бъде изпратен на новият си собственик. Към комплекта има и мерителна чашка и неизползвани щипки. Цена : 30 лв https://imgur.com/a/UnG1AEB
 22. Използвана е само веднъж. Старателно почистена и стерилизирана в уред за стерилизация (продава се отделно) . Има три режима на работа, лесна за употреба, много удобна и нежна към гърдите(така казва жена ми). Неразлечима от нова, биберона към шишето не е използван. Цена : 70лв Снимки : https://imgur.com/a/8vZASdf
 1. Load more activity
Авточасти Онлайн 24


×
×
 • Create New...