Jump to content
BulForum.com

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Продадени части: предна броня, фарове (наличен още един с 1 Бош, с 1 счупено ухо), ляв халоген, рейка с дюзи, дросел, скоростен лост, мп3 плеър, долна помпа съединител.
 3. Продава се захранването от личния ми компютър. Захранването е без остатъчна гаранция и без кутия. Работи без забележки, няма шумове от вентилатор или други подобни. Може да видите спецификацията на захранването тук Намира се в Пловдив, Кичука. Може да бъде изпратено и с Еконт за други области. За контакт на ЛС. Цена 59 лв
 4. Пропуснали са да споменат агрегатното състояние.
 5. Не ви знам източника на ЕПГ, но за пореден път по Евроспорт дават Ски скокове... във вода
 6. продавам следната карта ASUS GeForce GTX 950 DirectCU II https://www.asus.com/us/Graphics-Cards/STRIX-GTX950-DC2OC-2GD5-GAMING/ работи без забележки /може да се тества преди да се вземе още е с пломбите на кулера , не е копала и подобни няма окомплектовка и гаранция цена 130лв за връзка тук или 0886 469784 само за пловдив за сега /лично ,може и лек коментар
 7. plameni

  Проблем с MDAC

  Пусни MDAC Utility: Component Checker Може да помогне с локализиране на проблема.
 8. Определено не. Но предполагам ще се съгласиш, че не винаги в парламента се приемат закони който да работят в полза на народа. П.С. Не ги знам какви са сега регулациите, обаче каквито и да са не им попречи на един комшия от втория етаж да си прекара кабела (не лично той де, а доставчика) първо на 50 см. пред 2 от терасите (не са негови) и после от уличната лампа през двора на съседа и хванат за неговия климатик (който е на неговата тераса).
 9. The AnGeL

  Проблем с MDAC

  Като гледам става въпрос по-скоро за твърде стар пакет, отколкото за твърде нов. В даунлоуд секцията на това... нещо, пише следното: Това за мен означава, че пакетът е вграден в Windows XP SP2. Само не знам защо са намесени програмистите в тоя пост.
 10. Нова цена: MB: Asus ROG Strix Z270 F Gaming Motherboard Socket 1151 (ATX, Intel, Kaby Lake, EX-Z270 4 DDR4 Memory, 3.1, M.2 USB Interface) 200лв.
 11. netrootbg

  Проблем с MDAC

  2019-та година сме. Последният SP за XP излезе преди 11 години! Ъпдейти не излизат от 5 години вече. Няма как да подкараш нови софтуери под XP. Вероятно въпросният софтуер използва неща които не съществуват изобщо в XP и няма как да тръгне.
 12. Ae, нали във форума има програмисти ? Нека ударят едно рамо. Трябва да инсталирам MDAC. За тези, които не знаят, това е Microsoft Data Access Components. Тегля от сайта на Микрософт последната версия, която излиза. Води се 2.8 SP1. При опит за инсталиране ми излиза съобщение, че сетъп-ът не поддържал инсталация върху тази ОС (в случая - моята, която е Вин ХР). Чудя се какво да правя ? МДАК-а ми трябва за една програма за достъп на база данни през интернет и е важно да се инсталира без грешки. Пробвах да го инстална под съвместимост за Вин 2000, уж се инсталира успешно, но въпросната програмка не тръгва после... Не мога да разбера логиката - сетъп-ът не иска да се инсталира върху по-новата ОС - Вин ХР, а при съвместимост за Вин 2000 не дава съобшения за грешка...?
 13. Предпочиташ това?
 14. По 2,3 и 4 лева. Само Ханкок и Джери Магуаяр,които са двойни DVD-та са по 6 лева. 0885 208043
 15. Всичко е продадено. Темата е за триене благодаря
 16. RaptoR

  Преглед на печата

  Те са 2-3 човека тука, които са силно промити... И ще мълчат пак като няма какво да кажат. Иначе ето какво казват компететни хора по този въпрос още преди два дни: помните ли истеричните писъци на платената измет и на неплатените полезни идиоти за химическата атака в дума? помните ли статусите им за изверга асад, който, за кой ли път, без всякаква логика, е избил със зарин де що има дете в сирия? помните ли неграмотните статии в клозетните медии на журналисти със слаби процесори и повярвали си инфлуенсъри, вдъхновени от клипове на ‘белите каски’ - медийното крило на ал кайда, за ‘злокобната трагедия’ в сирия? а помните ли, че вече осем години една шепа хора търсим и отстояваме със зъби и нокти истината? ето я. химическата атака в град дума е била ‘без съмнение’ инсценирана, по признание на шеф на BBC в twitter. асад никога не е хвърлял зарин върху хората в дума. убити няма. видеата и снимките на ‘убити деца’ са инсценирани. ======================================================== И още нещо интересно: когато казвам, че ме втриса от западния левичарски троцкизъм и модерните му каузи, търсещи благодатна почва и у нас - феминизъм, джендър стъдис, 72 пола и т.н., изобщо не се шегувам. автентичното ляво движение се самоуби в момента, в който подмени борбата за класова справедливост с идентичностния дискурс и се фокусира върху сексуалността на индивида. тази дама се казва сали милър гиърхарт, професор в университета в сан франциско, гей активист и видна феминистка икона. от години насам тя се е фокусирала върху два предмета - феминист стъдис и лесбиан стъдис. нейна е знаменитата теза, че ‘The proportion of men must be reduced to and maintained at approximately 10% of the human race.’ тоест, бройката на мъжете трябва да бъде редуцирана и поддържана в рамките на 10% от представителите на човешката раса. дамата е автор на множество трудове по темата и уважаван експерт, вдъхновителка на съвременния феминизъм и модерните му влъхви - дунапренените вагини. ашколсун викам аз на тоз феминизъм. п.с. и допълнението на ляпчев: тази идея на гиърхарт е вместена в по-широкия контекст на борбата срещу капитализма и пораждащия го патриархат. в този смисъл, крайната цел към която се стреми е осъществяването на така очакваната социална революция и изграждането на хармонично и справедливо общество. всичко това - посредством биосоциален инженеринг в планетарен мащаб.
 17. Yesterday
 18. Извода е: на всякъде където се намеси държавата, цените се вдигат.
 19. И регулация на изискванията към доставчиците...
 20. Инфлация, скок на заплати и т.н.
 21. Разбрах, грешката е моя. Като изключим Кууулбокс, въпреки че темата е за тях, защо всички оператори са си вдигнали бая цените?! Сравнение отпреди 2 години. Аз съм потресен
 22. charmock

  Преглед на печата

  Хайде сега всички, дето се плюнчихте и пинявихте кажете нещо за тая новина!?!?!? Химическата атака в Дума е била постановка, обяви журналист от Би Би Си.
 23. Има се предвид и промяна на информацията. Тоя дизайн е от преди 2018-та.
 24. Има се предвид този вид/дизсйн на сайта.
 25. Доколкото знам английски и успях да си преведа означава че това е годината, когато за 1ви път има защитена от copyright права информация на уебсайта. Не го е имало преди 2018 или дотогава информацията в него не е била авторска?
 1. Load more activity
×