Jump to content
BulForum.com

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Реално не вярвам N3 да не искат да предлагат HBO, но последните са педали и извиват ръце. Играят с големите оператори и се стараят да шунтират малките с непосилни условия. Както е ясно на повечето, пакетите за големите оператори са на драстично по-ниски цени, отколкото тези за малките /градски/ оператори. Ако пакета на телевизия X за N3 е на цена от /примерно/ 4лв. на абонат, то същият този пакет за оператор A1/Виваком е на цена 1.50лв. на абонат. Сами пристискат операторите и после пращат проверки, защото тези акции не са понеже някой си от ГДБОП или КРС е нямал какво да прави и си е казал:"Абе, дай да идем да видим тея какво правят", а защото са поръчани точно тези оператори, които са следени и един момент влизат и грабят техника. След това, съвсем случайно се оказва, че А1 и Виваком точно там, в тези градове, където бяха акциите, точно преди седмица са опъвали оптични трасета и след това техни агенти налазват хората по къщите, за да си предлагат техните услуги. Цялото това е добре режисирана история, за жалост поредна...
 3. Today
 4. Предполагам, че ще изчакат да утихнат нещата покрай проверките и пак ще го пуснат за постоянно. Иначе определено ще има отлив на клиенти, освен това ще трябва да намалят цената на пакетите. Най-добре да успеят да се договорят пак с HBO, няма начин да няма начин.
 5. Да, освен ако не решат да го премахнат от там
 6. Който е на Нитро/Нитро+ едва ли ще има проблем да прекрати. В сайта на ентри при логване в описанието на услугите си го пише:
 7. Това е интересното, че на едните е записан, на другите не. Преподписали са с няколко дни разлика, доколкото помня. Има ли го в договора, директно развалянка. То и да го няма, пак няма да имат против, убеден съм.
 8. Достъп до HBO записан ли е в тоя договор?
 9. Имаш съмнение, че ще откажат да прекратят договор?!
 10. Сподели после какво е станало.
 11. Всички HBO-та и Cinemax пак ги няма. Май е време да се разваля договора.
 12. Продавам бизнес клас лаптоп Fujitsu LifeBook S752 Процесор Intel Core i3-3120, 4GB DDR3, 320HDD. Лаптопа е буквално нов. Батерията държи много. Тих, студен, без никакви забележки относно външния вид и работата. Цената е 270 лева. За връзка ЛС или О89О231ОО7
 13. Здравейте, dahter, Устройството Icotera i6850 няма QoS функционалност, достъпна за крайния потребител. Колегите от техническа поддръжка имат дотолкова достъп до устройството, колкото да могат да съдействат на клиент при евентуален проблем и да видят какви устройства има закачени в мрежата. Относно смяната на firmware, не е достъпно и е недопустимо да се прави от клиенти. Потребителското име и парола могат да се променят, според желанието на потребителя. На този етап не е предоставена възможност за създаване на повече от една Wi-Fi мрежа.
 14. Дисковете са чисто нови, но нямат опаковки. За страната с Еконт, за региона на Пловдив може и лично предаване. Гаранция: не 3 дни мънибек за тест Цена за брой: 250лв тел: 0886036862 или на ЛС
 15. Благодаря на отзовалите се. Така или иначе оправих се чрез познат, който ми ги намери в Горубляне, по 30лв бройката. Утре ще ми ги докарат.
 16. Както винаги мисирщината ти е неописуема... 1. На снимката виждаме типичния пловдивски пейзаж от централната зона... 2. Петко като го знам всеки ден се завира в планински хендеци и му е крайно нужен камион за късопишковци! 3. На снимката е Тойота и поне мяза на нещо, не е с товарен отсек отзад за строителни бригадири да разкарват резачки, трамбовки и генератори (примерно). 4. Реднешките кютуци са изключително практични за централната част на на големите български градове - особено Пловдив. Изключително удобни са за движение в Капана, около съда и въобще по широките 4 лентови пътища в центъра! За София да не говорим - там е още по-весело! 5. Съвсем не на последно място идва веселбата с консумацията на гориво и данъците на камиона с параметри на трактор. Човек тъкмо те похвали и мисирката в тебе изкряква моментално да засере ситуацията...
 17. Yesterday
 18. Американските военни най-после проговориха за трагедията със загинал и ранени край Пловдив! В мирно време... 1 загинал и 3-ма пострадали.
 19. Уникален Мисир си, спор няма! Га тръгнеш с С-класа по такъв маршрут, изпей ми една мисирска песничка.
 20. Погледни и новата хибридна Honda CR-V. Седалките не са такива каквито искаш, но като кола лично мен сериозно ме замисля.
 21. Запазено телефонче, без забележки. Оригинална кутия, кабел и зарядно. Силиконов гръб. https://www.asus.com/bg/Phone/ZenFone-Go-ZB500KG/specifications/ Цена: 70лв За контакти на ЛС. Лично предаване за Пловдив. РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH 5.00 " РЕЗОЛЮЦИЯ 480x854 ПРОЦЕСОР 1.2 GHz Quad-core Qualcomm ВГРАДЕНА ПАМЕТ 8 GB RAM ПАМЕТ 1 GB СВОБОДНА ПАМЕТ 2.9 GB ЗАДНА КАМЕРА РЕЗОЛЮЦИЯ 8MP ПРЕДНА КАМЕРА РЕЗОЛЮЦИЯ 2MP ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА ANDROID ВЕРСИЯ 5.1 DUAL SIM
 22. Мсат правят така, през деня не вървят, вечер ги пускат спортните канали.
 23. Може би погледни също и Tiguan Allspace (ака дълга база) и Seat Tarraco. Цените им са много близки, Та който даде повече глезотии май ще бъде правилния избор.
 24. Ти ся искаш да ме откажеш, нали... Без майтап - много полезно инфо, за което благодаря!
 25. Дето вика перчема - Sounds good, doesn’t work :). Договпрът, който Шкода ще ти предложи да подпишеш ще е финансово и бирократично неизгоден за теб. Най ще си на сметка ако си го вземеш от Бг и си договориш отстъката за лоялни клиенти. едит - сега видях, че Кодиаците освен в някакво село в Чехия ги асемблират и в Украйна и в Русия използвайки заводите на Еврокар и Газ. Така че като ходиш до дилъра, поразрови се и виж откъде идват брпйките за България.
 26. Точно това ми трябваше. Мерси. Днес го получиха и го пуснаха. Да видим какъв ефект ще има. А ми трябва понеже в гаражите ми покрай наводненията влезе малко вода. Не са били наводнени, просто на места имаше като локвички. Проблемът е, че не мога да махна сега влагата. Вентилацията която имаме за газовете ще е сложно да я включа постоянно за да я изтегли. Отделно и звука не е много приятен. Тези от сайта изпращат уловителите с куриер. Цената е 15 лева в посока и е фиксирана. Ако е над 10 дена, доставката и връщането е за тяхна сметка.
 27. Ужас. Срещу това наистина няма да помогне втори имобилайзер. Най - много да трябва просто да разглобяват много, но когато са на спокойствие това изобщо няма да е проблем. Все пак рано или късно ще го намерят където и да е скрит.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...