Jump to content
BulForum.com

gazara

Sign in to follow this  
  • entries
    8
  • comments
    0
  • views
    6926

3 ключови предимства на електронните магазини за обувки?

Sign in to follow this  
turbogazar

43 views

Истината е, че дамите, обичащи да обикалят до отмала многобройните физически магазини за обувки не са толкова много, колкото предполагаме. Днес всеки иска да си спести време, а понякога и срещата с огромна тълпа купувачи. За щастие имаме възможност да го направим, благодарение на онлайн магазините.

Броят на родните онлайн магазини за обувки се увеличава с всеки изминал ден, а за чуждестранните дори няма какво да говорим – там числеността е главозамайваща.Причината се корени не само в голямото търсене на тази група продукти, но и в значително по-лесния за търговците начин на предлагане. Много сайтове използват така наречения дропшипинг, за да стартират.

 

Без да се замисляме сериозно, можем да посочим 3 ключови предимства на онлайн обувния магазин пред физическия, и те са:

 

1.      Удобен достъп в цялата страна

 

Всеки търговец си мечтае за огромна клиентела, но когато си физически позициониран, няма как да обхванеш цялата страна. Можеш да го направиш единствено ако си базиран в Интернет, където стоките ти са достъпни за всички, и то не само в страната, но и в чужбина. Ползата от стратегическото местоположение е и за купувачи и за продавачи. Търговията е нещо добро, когато двете страни са си взаимно полезни.

 

Хората от отдалечените райони на страната (отдалечени от столицата имаме предвид) вече не са в неизгодна позиция. Те също могат да се сдобият с чифт качествени маркови обувки, при това без да молят някой пътуващ до столицата или чужбина да им ги закупи. Електронните магазини не затръшват врати под носа ни в определен час. Можем да прегледаме каталога им и в един през нощта.

 

2.      Асортимент, какъвто физическият магазин не може да предложи

 

В интернет сайтовете обувките се предлагат в невероятно разнообразие от марки, дизайни, номера и разцветки. Не се заблуждавайте, че всички те имат огромна складова база, в която държат стотици хиляди чифта обувки, боти, ботуши, маратонки, чехли, сандали, при това мъжки, дамски и детски. Макар понякога и това да е вярно, по-често става въпрос за дропшипинг метод на продажби.

 

За нас като клиенти няма особено значение, дали търговецът/магазинът предлага собствена стока или тази на по-голям играч на пазара. Стига моделът да ни харесва и цената да ни устройва – кликваме на бутона „Поръчай” и сме готови. Разнообразието е изключително важен фактор. На всички ни е неприятно да си тръгнем с празни ръце от обувен магазин, защото не откриваме търсения модел, липсва нашият номер или цената е твърде висока.

 

3.      Много по-изгодни цени

 

Нямаме идея как го правят електронните магазини, но цените на техните обувки са значително по-ниски от тези във физическите търговски обекти. Едно от обясненията е липсата на високия наем, който логично се начислява към цената на продуктите. За нас купувачите причината за ниските цени също е без значение. Достатъчно скъпо ни излиза чифт кожени ботуши на голям бранд, за да плащаме и безбожен наем за обект, който не стопанисваме, реално.

 

Друг безспорен плюс е възможността да следим намаленията и промоциите. В реалността това е много трудно, но в интернет е по-лесно от детска игра. Дори не е нужно ежедневно посещение на сайта. Достатъчно е да се абонираш за бюлетин и ще получаваш на електронната си поща информация за всички текущи ценови промени.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...