Jump to content
BulForum.com

Фитнес

Sign in to follow this  
  • entry
    1
  • comments
    0
  • views
    5590

CUT 4 HER+ - фет бърнър, разработен специално за жени

vrati

2542 views

CUT 4 HER+ е специална хранителна добавка. Тя спада към групата на фет бърнърите, но има много по-комплексно действие, оказващо положителен ефект върху общото здравословно състояние на жените. Тази хранителна добавка е дело на италианската компания 4+ Nutrition, което е достатъчен атестат за нейното високо качество и ефективност.

 

Какво съдържа CUT 4 HER+ ?

 

CUT 4 HER+ е продукт за изгаряне на мазнините с напълно различен състав от този на конвенционалните препарати за отслабване. На първо, тук присъстват единствено растителни екстракти, подбрани и съчетани прецизно, така че не просто да действат, а да работят в симбиоза, допълвайки своето действие с това на останалите съставки.

 

Тази изцяло женска формула залага на екстракти от гурана, йерба мате и гугул, като основни активни съставки. Те имат свойството да стимулират липидния метаболизъм, т.е. изгарянето на мазнините, а добавеният към състава олеум има за цел да активира въглехидратния метаболизъм. Благодарение на тези екстракти се подобрява обмяната на мазнини и захари, приети с храната.

 

Активна част от формулата на CUT 4 HER+ са също екстрактите от зелен чай и люти чушки, познати със своето антиоксидантно и термогенно действие. Зеленият чай е мощен източник на полезни микро и макро нутриенти, който поддържа здравето на клетките, като се бори с оксидативния стрес, причинен от свободните радикали. Капсицинът, съдържащ се в лютото чили е доказан термоген, който повишава телесната температура и по този начин благоприятства горенето на мазнини.

 

Наличието на кофеин, извлечен от гуарана показва, че това не е само термогенен фетбърнър. CUT 4 HER+ има термогенно и стимулиращо действие, което го прави особено подходящ за жените, които са решени да премахнат излишните мазнини по най-правилния начин – чрез спорт. Кофеинът има свойството да тонизира и да дава енергия и в същото време да ускорява обмяната на веществата. Той, също така активира нервната система, подобрявайки умствената концентрация и вниманието.

 

Допълнителна полза от приема на CUT 4 HER+ е осигурена чрез добавянето на екстракт от Commiphora Mukul, по-известен като Гугул. Той е източник на гугулстерони и е добавен, за да стимулира обмяната на веществата. Тази специална комбинация от растителни екстракти има стимулиращо и тонизиращо действие, като в същото време се грижи за изгарянето на мазнините и притежава доказано анти-ейдж действие.

 

Важна част от добавката е специалният комплекс на 4+ Nutrition - Olivo plus, който е продукт, базиран на маслиновото олио. Зехтинът, както сме свикнали да наричаме маслото от маслини е богат на Омега 3 мастни киселини, необходими за поддържане здравето на кръвоносната система, както и доброто състояние на кожата, ноктите и косата.0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...