Jump to contentPhoto
- - - - -

CUT 4 HER+ - фет бърнър, разработен специално за жени

Posted by vrati , 08 December 2016 · 2442 views

CUT 4 HER+ е специална хранителна добавка. Тя спада към групата на фет бърнърите, но има много по-комплексно действие, оказващо положителен ефект върху общото здравословно състояние на жените. Тази хранителна добавка е дело на италианската компания 4+ Nutrition, което е достатъчен атестат за нейното високо качество и ефективност.

 

Какво съдържа CUT 4 HER+ ?

 

CUT 4 HER+ е продукт за изгаряне на мазнините с напълно различен състав от този на конвенционалните препарати за отслабване. На първо, тук присъстват единствено растителни екстракти, подбрани и съчетани прецизно, така че не просто да действат, а да работят в симбиоза, допълвайки своето действие с това на останалите съставки.

 

Тази изцяло женска формула залага на екстракти от гурана, йерба мате и гугул, като основни активни съставки. Те имат свойството да стимулират липидния метаболизъм, т.е. изгарянето на мазнините, а добавеният към състава олеум има за цел да активира въглехидратния метаболизъм. Благодарение на тези екстракти се подобрява обмяната на мазнини и захари, приети с храната.

 

Активна част от формулата на CUT 4 HER+са също екстрактите от зелен чай и люти чушки, познати със своето антиоксидантно и термогенно действие. Зеленият чай е мощен източник на полезни микро и макро нутриенти, който поддържа здравето на клетките, като се бори с оксидативния стрес, причинен от свободните радикали. Капсицинът, съдържащ се в лютото чили е доказан термоген, който повишава телесната температура и по този начин благоприятства горенето на мазнини.

 

Наличието на кофеин, извлечен от гуарана показва, че това не е само термогенен фетбърнър. CUT 4 HER+ има термогенно и стимулиращо действие, което го прави особено подходящ за жените, които са решени да премахнат излишните мазнини по най-правилния начин – чрез спорт. Кофеинът има свойството да тонизира и да дава енергия и в същото време да ускорява обмяната на веществата. Той, също така активира нервната система, подобрявайки умствената концентрация и вниманието.

 

Допълнителна полза от приема на CUT 4 HER+ е осигурена чрез добавянето на екстракт от Commiphora Mukul, по-известен като Гугул. Той е източник на гугулстерони и е добавен, за да стимулира обмяната на веществата. Тази специална комбинация от растителни екстракти има стимулиращо и тонизиращо действие, като в същото време се грижи за изгарянето на мазнините и притежава доказано анти-ейдж действие.

 

Важна част от добавката е специалният комплекс на 4+ Nutrition - Olivo plus, който е продукт, базиран на маслиновото олио. Зехтинът, както сме свикнали да наричаме маслото от маслини е богат на Омега 3 мастни киселини, необходими за поддържане здравето на кръвоносната система, както и доброто състояние на кожата, ноктите и косата.