Jump to content
BulForum.com

Cooolbox

Members
  • Posts

    327
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1228 profile views

Cooolbox's Achievements

Майстор

Майстор (4/9)

  1. През последните два месеца работим по основна промяна в дизайна на мрежата, което налага промяна на IP адресите фиксирани по DHCP на бизнес услугите терминирани в някои от техническите ни центрове. За повече информация: https://www.cooolbox.bg/blog/novata-100gbps-cooolbox-mrezha/
  2. Считано от 12.07.2023 за всички абонати на пакетни услуги за дома cooolHome & cooolMax скоростта на международен upload се покачва от 100 Mbps на 300 Mbps.
  3. Новата coool мрежа е тук! Стартираме последния етап от кампанията по подмяна на оборудване, за да преминем изцяло към Nx100Gbps опорна мрежа. Научете повече за предстоящото обновление: https://www.cooolbox.bg/blog/novata-100gbps-cooolbox-mrezha/
  4. Здравейте, Изоставането на субтитрите идва от медията/предаването. След направена проверка, можем да потвърдим, че изоставянето се наблюдава и в необработения стрийм, който получаваме от източника.
  5. Здравейте, Бихте ли споделили ден, час и предаване, за да направим проверка от наша страна?
  6. Здравейте, Продължила извънредно профилактична дейност от страна на Нова Броудкастинг Груп е причината за липса на сигнал в телевизионната програма през изминалата нощ между 01:00 и 09:30 сутринта. Сигналът е възстановен.
  7. Здравейте, @exabyte Увеличението на скоростта за международен ъплоуд до 300 Mbps е само за потребители на cooolNet. Въпреки това не би следвало да имате влошаване на параметрите на която и да е услуга. Моля да се свържете с колегите от отдел Техническа поддръжка, за да открием причината. Телефон 0800 45 845, опция 1. Обаждането е за наша сметка.
  8. Здравейте, Скоростите са обновени и би трябвало да може да се възползвате от до 300 Mbps международен upload. Бихте ли направили отново проверка и да ни споделите резултат?
  9. Здравейте, @wolf На този етап цената на телевизионната услуга coool.tv остава непроменена - 19,90 лв/месец.
  10. Здравейте, @plameni - Благодарим Ви за отправената препоръка. Имаме предвид персонализирането на уведомителни съобщения, но не можем да се ангажираме със срок кога ще можем да го изпълним технически. @MPABKATA_Z- Текущият международен upload за услуга cooolNet e на максимална скорост от 100 mpbs. Ще се увеличи на 300 mbps считано от 01.06.2023г. Покачването на тази скорост е част от промяната в индивидуалните договори за услугата и не кореспондира пряко с увеличаването на цените.
  11. Здравейте! Вече може да се възползвате от опцията timeshift за програмите: HGTV, Travel Channel, Food Network и CNN International. A за малките зрители сме предвидили Disney Jr., Baby TV, Cartoon Network и Cartoonito. Пълния списък с всички програми може да откриете на: https://www.coool.tv/tv-packages-list/ Приятно гледане!
  12. Здравейте, @Benq Опцията, която предлагаме на потребителите си, за да не се налага всеки месец да мислят за фактурите от Cooolbox, е “Автоматично плащане”. Имате възможност да я активирате по всяко време през профила си в клиентския портал My Cooolbox.
  13. Здравейте, @charmock Връщането на телевизионни предавания чрез опцията timeshift е въпрос на допълнителни права, които се договарят с праводържателите на съответната програма. Ще имаме предвид предложението Ви при следващите преговори.
  14. Здравейте, @mIRCata Възможността за връщане на канали назад, е въпрос на допълнителни права. За да направим проверка и запитвания дали такива могат да бъдат добавени, е добре да посочите конкретните канали, които Ви интересуват. Здравейте, Захранванията са най-слабото звено във всяка една система. Най-често повредите при тях са породени от колебания в електрическата мрежа. В подобни случаи на описаните по-горе, колегите ни винаги са на разположение да съдействат. Съветваме Ви да се свързвате с отдел Техническа поддръжка на тел. 0800 45 845, опция 1.
  15. Здравейте, @mIRCata Благодарим Ви за обратната връзка. Ще направим проверка по споделените наблюдения.
×
×
  • Create New...