Jump to content
BulForum.com

Няколко амулета, изработени от кости на тибетски як


Recommended Posts

Бях решил да изненадам за Нова година няколко от моите познати, които си падат по източните изкуства, но май ще оставя изненадата за другата година...

 

Няма много за обясняване - гравирани амулети, изработени от кости на тибетски як. За ориентация в големината - средният на снимката е около 6-7 см., онзи отдясно...със сантиметър по-малко. Цената на всеки е 6 лева.

 

 

3a7c3a0d47fd263c.jpg - Снимката не е актуална - наличните неща (доста повече на брой) са на линка с големите букви малко по-долу в поста.

 

 

П.П. Чакам още 2 пратки, които закъсняват, но ги очаквам по някое време - там би трябвало да има още няколко подобни на тези от снимката.

 

 

Едит: Вторият амулет отляво-надясно вече го взе Salida.

 

Едит2: И орелът най-вдясно вече не е наличен (запазен за irix).

Едит3: Третият зъб в средата също вече не е наличен (в една от закъсняващите ми пратки трябва да има подобен, но кога ще дойде...не е ясно).

 

 

Едит: Ето актуализирания албум с всичко налично.

 

Актуалните цени в момента са:

- Металистки кръстове - 4 лв./бр.

- Амулети - 5 лв./бр. (за съфорумци, купували неща от мен и преди - 4 лв./бр.)

- При закупуване наведнъж на 3 бр. амулети - цената е 4 лв./бр. (за съфорумци, купували неща от мен и преди - 3 лв./бр.)

 

/Обявата важи за Пловдив, но по куриер вече съм изпращал амулети в няколко други града/

Link to comment
Share on other sites

Добавям няколко амулета "зъби от вълк". Така бяха обявени, когато ги купувах и като ги гледам, почти си приличат, но тъй като вече имам опит с тибетски амулети, а и ме съмнява да са изтрепали толкова вълци заради зъбите им....по-скоро са сполучливо изработени реплики пак от кости на тибетски як (въпреки, че на задната страна на картончето декларират, че каквото пишело било това)...а те в оня район иначе си имат доста тибетски якове и си ги ползват по предназначение. ;)

 

Цената на всеки е по 2 лв.

 

 

0de446f23a2b2085.jpg

 

 

 

П.П. Между другото какъвто и да материалът - зъб или кост, много е як! Току що се опитах всячески да счупя един от зъбите - не стана.....реших да рискувам и опитах същото с един от големите медальони от първия пост - и него не можах да го похабя, а много се постарах. :bgrin:

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Днес правех разчистване вкъщи и случайно открих една торба забравени амулети и медальони, които дойдоха с пратки в началото на годината, когато бях доста зает да се занимавам със снимки и продажби. Добре, че ги намерих сега, защото такива медальони според мен са по-подходящи за летния отпускарски период, отколкото за зимния. :punk

 

За да не се пълни темата с отделни постове на това или онова, ето направо линк към албум със снимки, където са всичките медальони.

 

Всичките неща на снимките, вкл. и металистките кръстове, са изработени от кости на тибетски як, които са доста здрави (след някои проби за чупене от моя милост :bgrin:) и съм ги закупил от азиатски сайтове. Понеже са единични бройки, няма да пиша в темата кое е продадено, а ще го отразявам направо в албума със снимките.

Цената на всеки един медальон е 5 лева.

 

Ще пиша в темата само ако има конкретен въпрос за нещо или аз самият искам да дам допълнителна информация.

 

 

 

П.П. За да избегна въпроси, относно точка 12Б от правилата - тази точка беше допълнена единствено с цел да улесни работата на модераторите, за да следят по-лесно темите, а тази тема така и така се налага да си я поддържам сам. wink.gif

 

Link to comment
Share on other sites

Къде трябва да дойда за един амулет?

 

На ЛС ще се разберем по кое време и къде ни е удобно да се видим. Само кажи своевременно кой точно си си харесал, понеже на ЛС някои съфорумци вече си запазиха каквото искат - аз гледам да отразявам на снимките кое е продадено и кое - запазено, но понякога може да закъснея малко с корекцията и та да не стане така да си харесаш нещо, дето вече са го запазили. ;)

Link to comment
Share on other sites

 

Запазил съм ти го, но това ме подсети друго - за всеки, който по някое време (без значение кога) е купувал нещо от мен, цената е 4 лв....просто ме подсетете за това ако ще взимате нещо.

Другото нещо, което искам да кажа - носете ми точни пари, че срещам трудности на място с развалянето на парите.

Link to comment
Share on other sites

1. При взимане на 3 амулета наведнъж, цената за всеки става 4 лева (а за споменатите в по-горния пост съфорумци - 3Х3 лв.:beerchug).

 

2. Цената на металистките кръстове се редуцира на 4 лв. бройката (при закупуване на единична бройка).

 

 

 

- Забележка: понеже напоследък вкъщи е малко като дядовата ръкавичка, в едно чекмедже намерих още няколко амулета, които всъщност се явяват дубъл на някои от амулетите на снимките и по тази причина някои, които бяха с надпис "ЗАПАЗЕНИ", вече са без надписа, просто защото имат и втори екземпляр. Пиша го за тези, за които ги бях запазил - да не се притеснят като видят амулета си без надписа. ;)

 

- Забележка 2: Това, че свалям цената и правя бонуси съвсем не означава, че амулетите по принцип струват толкова или пък са с по-лошо качество - дори първоначално обявената цена е под стойността, на която аз съм ги закупил и това всеки може да го провери лесно в нета. Причината е, че покрай едни поръчки миналата година събрах доста повече бройки, отколкото ми бяха поръчани и вместо да стоят, реших че е по-добре да ги разпродам, пък макар и на половин цена, а каквото остане...има на кого да го подаря. :))

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Запазвам си зъба най-отляво! :)

 

Не гледайте снимката в първия пост - към наличните неща води линка под нея. По случайност най-левият амулет все още е на разположение и ти го запазвам.

 

 

Гледам,че темата е доста стара,има ли нещо в наличност?

 

 

Всичко, което е налично го отразявам в албума - някои от продадените неща направо изтривам, на други пиша "Запазено" или "Продадено" и по някое време и тях ще ги изтрия. В първия пост има линк с големи букви, който води до албума. Тъй като темата наистина е доста обширна и объркана - ето отново същия линк и тук:

 

 

Актуализирания албум с наличните неща

 

Актуалните цени съм добавил най-долу в първия пост.

Link to comment
Share on other sites

Запази ми ,моля те,тези четирите:

http://picbg.net/pic1.php?u_id=53804xlsXU&f_id=42566&i_id=511605

http://picbg.net/pic1.php?u_id=53804xlsXU&f_id=42566&i_id=511763

http://picbg.net/pic1.php?u_id=53804xlsXU&f_id=42566&i_id=511613

http://picbg.net/pic1.php?u_id=53804xlsXU&f_id=42566&i_id=511599

 

Ще ти пратя данните за Еконт на лични,защото съм от София,но ще помоля да ги пратиш в петък,за да съм сигурна,защото не е много ясно заплатите в петък ли ще ги преведат или във вторник другата седмица.

Link to comment
Share on other sites

Запази ми ,моля те,тези четирите:

 

Наложеният платеж ще ти е 15 лв. + още един бонус. :))

 

----------------------------

 

(Нека тези, които ми пишат на ЛС, да не се чувстват неудобно и да ми припомнят ако са взимали през годините нещо от мен, защото е напълно възможно да съм забравил.)

Link to comment
Share on other sites

Запази ми белия леопард, ще ти пиша на лично да се разберем

 

Съжалявам, ако имаш предвид този, в по-горния пост dessyteneva вече си го запази (третия линк в поста й) - днес нямах много време и не съм го отразил в албума със снимките (вече го направих). :(

 

П.П. А то всъщност май не е и леопард, а тигър - сега го забелязах, че не е на петна...

Link to comment
Share on other sites

Отговарям с нов пост, понеже темата е най-отгоре. Тъмният леопард е наличен, има и тъмен тигър, който май го няма в албума. Нека продължим на ЛС и там да се обясняваме.

Link to comment
Share on other sites

Ако кръстовете са само 4 ги искам всичките :rolleyes:

 

Имаш ги за 15 лв. :))

 

П.П. Трябва да проверя дали нямам още някой, понеже имам спомен, че май снимах 3, но от някои имаше по 2 бр. (това, при положение, че ти трябват повече от 4...ще продължим на ЛС)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...