INCINERATOR, on 07 February 2010 - 22:32, said:
Аз ... че на комшията ми като му гледам BMW х3-ката и не ми се струва над 5см по-високо от моя Авенсис а пък Авенсиса ми идва отвратително нисък.
PlayMate, on 07 February 2010 - 10:53, said:
Защо направо не си вземеш Хонда Акорд - същото ще стане

Щото бих взел двигателя примерно... Но пък като го спомена Акорда и отвътре много ме кефи
RaptoR, on 07 February 2010 - 23:01, said:
Не могат да пръднат на АУДИ все още, камо ли на японците. И преди тъпите коментари ...
Ей сега те изядаха с парцалите
host, on 08 February 2010 - 00:00, said:
Уникална красота!!! Хиляди пъти по-красиво от кое да е BMW... Но всеки си има вкус, сигурен съм че за друг ще са по-красиви BMW-тата
host, on 08 February 2010 - 12:43, said:
btw днес този сняг е УЖАСЕН! На Сакъзов така навява постоянно, че няма грам смисъл да чисти човек ни колата си (ако е спряна), ни нищо.
Няма да споменавам, че нито платното, нито тротоара е чист.
Да, Сакъзов е някакъв ужас,но с така спрелите коли ако техните собственици не почистят наоколо няма да стане по-чисто защото машина не може да мине оттам да почисти.
Бр. Миладинови за сметка на това е значително по-добре а аз имам удоволствието да имам гараж отзад и комшията леко беше разчистил снега и излезнах абсолютно безпроблемно и не съм барал нищо. Какъв кеф че си направих автоматична врата миналата година - предни години такова копане беше докато разкарам буците сняг сега само цъкнах копчето и с малко газ излезнах. И гумите въпреки че не бяха нищо особено (в смисъл само 160-170 кинта едната а не 400+) пак се държаха много добре и не съм буксувал...