INCINERATOR, on Jun 30 2009, 13:19, said:
Явно завалиите не са чували за дизелов двигател

С тези цени на бензина там мислиш ли че някой ще го вълнува особено? Верно напоследък взе да ги вълнува но как мислиш се кара 5-литрово добиче на бензин? Понеже имам наблюдения над средния разход на няколко подобни - 28/100, а в калифорния бяха едно 40% от автомобилите такива или поне моите впечатления са че близо половината са разни големи SUV-та със среден разход 17mpg...
zlobil, on Jun 30 2009, 16:59, said:
Не се чудете защо дядото не харесва Г-клас а харесва приус.... той даже и шкембе чорба не обича....

Аз и дробчета не обичам.
Между другото отпред Приуса не ми харесва отпред, но отстрани ми е симпатичен а ме впечатли тръгването му. Дотам... малка кола е и нейния багажник ми е крайно недостатъчен. Няма да си взимам подобен автомобил за ужас на всички природозащитници
Иначе ако някой ще ми подарява кола и има неограничен бюджет - на някое
S65 AMG V12 biturbo изключително много бих му се зарадвал - има едно такова бяло спира в една пресечка близо до нас. Вероятно няма да го карам много но по официалните празници може да го вадя да му се порадвам
host, on Jul 1 2009, 01:18, said:
Стига вече с това недоразумение!!!!
Предполагам нямаше предвид AMG-то
Така е защото гледате конските сили и сте състезатели, а мен ме вълнува повече комфорта и да е максимално стабилна на пътя... а и да има голям багажник - както Робърт ДеНиро се беше изразил "виж я тази какъв багажник има - 2 трупа можеш да събереш вътре"
За s65-цата и аз я заглеждам като минавам от там, а беше ли забелязал как зверски бе огънал предна дясна джанта собственика в някоя дупка

явно той не е от "празничните" хора

Аз бих я карал по празници за да си я пазя а и защото след като ми е подарък очевидно и консумативите ще ми идват леко нанагорно (да не кажа пък каското колко ще ми харесва да го плащам но каквото е - това е).
--------------------------------------
Друго обаче не мога да разбера аз - КАК Е ВЪЗМОЖНО да имаш такава кола и да я държиш на улицата. Виждал съм я спряна до градинката и в една от уличките. Не мога да си обясня как така този човек няма гараж и колата я оставя където свари. Все пак тази кола струва повече от нашия апартамент... всъщност вероятно повече и от 2 такива взети заедно + гаражите. Та по каква логика човек който може да си купи такава кола няма гараж в която да я държи... Освен да е някакъв ексхибиционист за да иска да я показва и да радва хората от махалата...
This post has been edited by djadomraz: 01 July 2009 - 01:59