Спрете се малко - не съм казал че е най-великата кола нито имам намерение да им броя 60,000лв. Опонирах на host и raptor2721за икономичността на М3 и въпросния тест, а на Krank за рибешкото изказване понеже беше малко пресилено.
НО, ако ще давам толкова пари предпочитам да дам още малко и да взема а4 quattro по ред причини, като начало защото ми харесва повече а quattro-то е съвсем друга работа относно безопасност и т.н. Да, зарадва ме как тръгна от спряло положение но това не е единственото което бих искал от една кола.
И да, Krank, бих карал G-класата С ГОЛЯМ КЕФ по ред причини, въпреки че я имам за ултра грозна на външен вид, вътре обаче си е ок а това е по-важно а има и далече по-важни характеристики заради които Г-класата е добър избор. И все пак е грозна кат' тухла на външен вид, не мога да си кривя душата

Ама какво ти пука ако вътре е 6+, стабилна и здрава кола е.
Не исках да коментирам дали е екологичен Приуса, всичко зависи какво и как правиш, ако го караш в LA ще спестиш и то доста а ако си я зареждаш с къщи ще е супер. Повярвай ми там смока от колите е просто уникален - другаде такава "мъгла" не си виждал и то разпростряна на площ от стотина километра в диаметър а вероятно ще се съгласиш и ти, че американец който до вчера е карал огромен джип трудно ще се качи на Микра или Поло а хибридите бяха "фьешън" защото и държавата учавства в цялата работа по "екологизирането" на мисленето като въведе отделна лента за коли в които освен шофьора има още 1 човек поне или са хибриди. Та ето 2 причини - икономия + по-бързо прибиране в къщи без да трябва да караш сульо и пульо от работата
Някой може ли да ми изчисли процентната разлика между 10.4(за ръчка) и 11-13 на 100 автоматик?
Около 20% е. Зависи процента спрямо 10-тката или 13ката ще го смяташ (т.е. процента дали нагоре или надолу)
host, on Jun 26 2009, 15:18, said:
Кажи впрочем защо си я е купил твоя прител - не се заяждам интересно ми е, понеже аз никога не бих си помислил за тази кола.
Защото е Гъзария с голямо "г" (според него) и го кефи. Просто заради хибридния двигател внесе ПЪРВАТА такава в България почти година преди нашенците да почнат да я продават тука. По същата причина си взе от онези джаджи (забравих името) като велосипед но с 2 големи колелета отстрани и платформа с дръжка по средата и ти стъпваш отгоре и като се наведеш напред тръгва и колко по-наведен напред си толкова по-бързо се движи. Сетих се - Segway му беше името на въпросното "транспортно" средство.
Нещо подобно на това:
This post has been edited by djadomraz: 26 June 2009 - 14:59