Тайната на дюнер-кебапа?
Posted 28 May 2007 - 04:12
Posted 28 May 2007 - 16:07
...тия работи дет аз не ги знам никой не ги знае, щото аз знам всичко. така твърдят другите, не аз, щото съм и скромен, колкото съм и хубав.
Ходенето всъщност е поредица овладени падания напред.
Posted 28 May 2007 - 16:52
- Сини сливи.
- Що са червени?
- Щот' са зелени.
Posted 28 May 2007 - 16:54
Posted 28 May 2007 - 16:57
Posted 28 May 2007 - 18:10
Posted 31 May 2007 - 12:31
Posted 18 June 2007 - 01:13
Много си прав човече.В Германия доста често съм ял дюнер кебап, който няма нищо общо с лайната, които продават тук!!! Веднъж направих глупостта да ям такова произведение от реномирана нашенска верига - хем ми стана лошо, хем беше отвратително, хем никакво месо нямаше в него!
Аз също съм ял в Германия, добри са там ги правят предимно турци и са с много месо и лук без прословутите картофи с които пълнят нашенският дюнер.
Ял съм и в Испания много месо домати и зеле/няма картофи/.
Ял съм и в Гърция, там ми харесаха наи _много Цяло шишче месо/сувлаки/ с картофи, но соса е мама мия ,не знам точно какво съдържа, но има вкус на горчица и още нещо .Не е като нашият ,които според мен съдържа кисело мляко и чесън на прах и има отвратителен вкус.
Както виждате всяка държава има различни дюнери и различни вкусове и които не е опитал другите си мисли че нашите са върха на сладоледа
Дано ви се удаде възможност да излезнете из Европата за да видите, че нашите са жалка имитация на Дюнер
Дано съм бил полезен
Edited by Eagle, 18 June 2007 - 01:24.
Posted 18 June 2007 - 03:17
Това за циганите ме уби.а за другите държави-доста цигани правят дюнери там
Да не си ходил та знаеш.
Или просто си чешиш пръстите и трупаш постове
Аз специално в Гърция не съм видял такивал.Там гърци съм виждал.
В Испания, някакви индиици и араби продават, но чак пък цигани не съм зърнал.
Не, че нямат такива ,но са много мърэеливи и събират само старо желязо.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users