BulForum.com: кой какъв Mercedes има? - BulForum.com

Jump to content

• (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

кой какъв Mercedes има?

#1 User is offline   Grosmaster 

• Депутат
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Members

Posted 26 May 2007 - 12:41

Хайде в тази тема, всеки да напише какъв Mercedes притежава.
Можете да слагате снимки, да давате инфо и всичко свързано с вашата кола.
Вие сте на ход ;)
продавам: Fiat Brava 1.4 12V - НА ЧАСТИ

• (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Other Replies To This Topic

#41 User is offline   zlobil 

• BodyBuilding
  • PipPipPipPipPipPipPip

Posted 21 June 2008 - 21:15

abe razbiram 4e vseki si hvali negovoto i 4e purata imala naj hubava voziq ama sam se vozil v novata S klasa i v purata i opredeleno nqma mqsto za sravnenie S klasat bie po vsi4ki paragrafi

#42 User is offline   Grosmaster 

• Депутат
  • PipPipPipPipPipPipPip

Posted 21 June 2008 - 21:28

View Postspot_ex, on Jun 21 2008, 21:28, said:

Ще кажеш, че "аватара" вози по-добре от S-ка ? По-добре недей, бате, по-добре недеееееййй.. :huh: :wir То хубаво всеки си има вкус, ама има някои истини, дето не могат да се отрекат, просто не могат!

И кои са тези истини бе пич? :blink:
Да не мислиш че това на аватара ми е някоя 190-ка :D

View Postzlobil, on Jun 21 2008, 22:15, said:

abe razbiram 4e vseki si hvali negovoto i 4e purata imala naj hubava voziq ama sam se vozil v novata S klasa i v purata i opredeleno nqma mqsto za sravnenie S klasat bie po vsi4ki paragrafi

Васко от пура до пура има разлика, вече не са първа младост и почти неостанаха читави и подържани коли за съжаление :(
Нормално е яко си се возил в някой дръгел с малък мотор, да не ти е харесала возията спрямо новата 221-ца (кола на 2-3г.)
Изобщо по този въпрос може да се спори много и да се пише, но няма смисъл да се комнетира точно тук ;)

#43 User is offline   gogo_yanev 

• Член
  • PipPip

Posted 22 June 2008 - 12:00

View PostGrosmaster, on Jun 21 2008, 20:07, said:

Това че ти не си ме видял с него, незначи че това от аватара, не ми седи в гаража ;)

Еми ето го селския манталитет на повечето българи :D ще си купи мерцедес.. ще го държи в гаража и ще кара форд фиеста набор на слънцето... :D

#44 User is offline   Grosmaster 

• Депутат
  • PipPipPipPipPipPipPip

Posted 22 June 2008 - 16:42

View Postgogo_yanev, on Jun 22 2008, 13:00, said:

Еми ето го селския манталитет на повечето българи :D ще си купи мерцедес.. ще го държи в гаража и ще кара форд фиеста набор на слънцето... :D

Тя фиестата е по-млада от него бе, ако трябва да бъдем точни, но не е там работата, ти си много далеч от нещата ;)
Ти като си голям гражданин к'во караш?

This post has been edited by Grosmaster: 22 June 2008 - 16:45

#45 User is offline   WoW_Lo6iq 

• Гуру
  • PipPipPipPipPip

Posted 22 June 2008 - 16:56

Кара колело :D
С блага дума и оръжие се постига повече , отколкото само с блага дума!( Ал Капоне)

Posted Image

#46 User is offline   Grosmaster 

• Депутат
  • PipPipPipPipPipPipPip

Posted 22 June 2008 - 16:57

View PostWoW_Lo6iq, on Jun 22 2008, 17:56, said:

Кара колело :D

Точно :lol:

#47 User is offline   spot_ex 

• Майстор
  • PipPipPipPip

Posted 22 June 2008 - 17:38

View PostGrosmaster, on Jun 21 2008, 22:28, said:

И кои са тези истини бе пич? :blink:
Да не мислиш че това на аватара ми е някоя 190-ка :D

Пура, цигарета, фишек, както щеш си я наричай, само че не я сравнявай с S-ка. Сигурно "белия мерцедес" много си го обичаш, както и аз много си обичам моята Форделина, ама стига глупости.. Не случайно возията на S-ката е призната за най-добра! Или може би не са вземи под внимание твоето бижу като са сравнявали някои топ-модели?! :blink: :huh:

(WoW_Lo6iq @ Jun 22 2008, 17:56) *

Кара колело biggrin.gif

И колело да кара, и ролери да кара, и пеша да ходи, и в къщи да си стои, ТИ защо отговаряш вместо него? Чакай да видим първо той какво ще каже, пък след т`ва коментирай.. Малко култура, г-н Маргарит, малко култура :lol:

Или по-добрия съвет - просто изчакай.. Изчакай съвсем малко време, пък тогава да си чешим езиците коооолкото искаш :punk
Няма любов - има задоволство, самозаблуда, стремеж към материално състояние и социално влияние, но не и любов.... Тати беше прав - искала си ме само заради Форд-а!!!

#48 User is offline   Grosmaster 

• Депутат
  • PipPipPipPipPipPipPip

Posted 22 June 2008 - 18:33

View Postspot_ex, on Jun 22 2008, 18:38, said:

Пура, цигарета, фишек, както щеш си я наричай, само че не я сравнявай с S-ка. Сигурно "белия мерцедес" много си го обичаш, както и аз много си обичам моята Форделина, ама стига глупости.. Не случайно возията на S-ката е призната за най-добра! Или може би не са вземи под внимание твоето бижу като са сравнявали някои топ-модели?! :blink: :huh:
И колело да кара, и ролери да кара, и пеша да ходи, и в къщи да си стои, ТИ защо отговаряш вместо него? Чакай да видим първо той какво ще каже, пък след т`ва коментирай.. Малко култура, г-н Маргарит, малко култура :lol:

Или по-добрия съвет - просто изчакай.. Изчакай съвсем малко време, пък тогава да си чешим езиците коооолкото искаш :punk

Каква простотия каза не е истина само, пурата небила S-ка :lol:
Гледай малко и се образовай ;)

#49 User is offline   spot_ex 

• Майстор
  • PipPipPipPip

Posted 22 June 2008 - 18:56

View PostGrosmaster, on Jun 22 2008, 19:33, said:

Каква простотия каза не е истина само, пурата небила S-ка :lol:
Гледай малко и се образовай ;)

Евала, аферим, машала.. А ти въобще помниш ли тоя спор от коя точно S-ка тръгна? За коя точно S-ка говорим? И че си сравняваш твоята пурета с онази другата въпросната..? Къде съм казал, че не е? Може би трябваше да членувам S-ката, че да не става двусмислица? Аз ли не пиша правилно или ти не ме четеш правилно? Виж им годините, пак те питам - как така успяваш да ги сравняваш? Сигурно нещо се е променило по окачване... примерно, не мислиш ли? И как пък реши, че старата вози по-добре от новата? :huh:

Въобще това индивидуалните "вкусове" и "разбирания" са много, ама много странна работа.

This post has been edited by spot_ex: 22 June 2008 - 19:14

Няма любов - има задоволство, самозаблуда, стремеж към материално състояние и социално влияние, но не и любов.... Тати беше прав - искала си ме само заради Форд-а!!!

#50 User is offline   gogo_yanev 

• Член
  • PipPip

Posted 22 June 2008 - 19:35

:)

This post has been edited by gogo_yanev: 22 June 2008 - 19:39

#51 User is offline   z-man 

• Гуру
  • PipPipPipPipPip

Posted 22 June 2008 - 19:59

пурата е най-върховния мерцедес правен някога,това което е била за времето си новата S-ка няма да бъде никога за настоящето.нормално е повечето младежи да не я оценяват и да и се присмиват,защото тя е кола за истински ценители.
If I had my way I`d cut
The calluses off your, off your breaking heart
If I could get past the sternum.
Cauterize those wounds with every kiss I could give to you.
I`m holding your heart in my hand,
The reason it still beats.

#52 User is offline   Grosmaster 

• Депутат
  • PipPipPipPipPipPipPip

Posted 22 June 2008 - 21:08

View Postspot_ex, on Jun 22 2008, 19:56, said:

Евала, аферим, машала.. А ти въобще помниш ли тоя спор от коя точно S-ка тръгна? За коя точно S-ка говорим? И че си сравняваш твоята пурета с онази другата въпросната..? Къде съм казал, че не е? Може би трябваше да членувам S-ката, че да не става двусмислица? Аз ли не пиша правилно или ти не ме четеш правилно? Виж им годините, пак те питам - как така успяваш да ги сравняваш? Сигурно нещо се е променило по окачване... примерно, не мислиш ли? И как пък реши, че старата вози по-добре от новата? :huh:
Въобще това индивидуалните "вкусове" и "разбирания" са много, ама много странна работа.

Ти някога виждал ли с 126-ца, 140-ка, 220-ка или новата 221-ца отдолу че да ми говориш? :blink:
Ако не си спри, или ще ми кажеш че хидравличното окачване е върха на техниката :lol:

#53 User is offline   spot_ex 

• Майстор
  • PipPipPipPip

Posted 23 June 2008 - 09:58

View PostGrosmaster, on Jun 22 2008, 22:08, said:

Ти някога виждал ли с 126-ца, 140-ка, 220-ка или новата 221-ца отдолу че да ми говориш? :blink:
Ако не си спри, или ще ми кажеш че хидравличното окачване е върха на техниката :lol:

Спирам.. Съз Злобил в една друга тема бяхме говорили, че само дървени философи в тоя форум.. Аз не мислех така, но вече съм убеден. Съжалявам само, че си изгубих времето.. Остани със здраве!

#54 User is offline   gogo_yanev 

• Член
  • PipPip

Posted 23 June 2008 - 18:44

View Postspot_ex, on Jun 23 2008, 10:58, said:

Спирам.. Съз Злобил в една друга тема бяхме говорили, че само дървени философи в тоя форум.. Аз не мислех така, но вече съм убеден. Съжалявам само, че си изгубих времето.. Остани със здраве!

и аз съм на това мнение
евала адаш!

#55 User is offline   Grosmaster 

• Депутат
  • PipPipPipPipPipPipPip

Posted 23 June 2008 - 19:08

View Postspot_ex, on Jun 23 2008, 10:58, said:

Като няма какво да кажеш по темата спирай и аз съм на това мнение ;)

View Postgogo_yanev, on Jun 23 2008, 19:44, said:

и аз съм на това мнение
евала адаш!

Ти пешеходеца мълчи, поне докато тати не ти купи така мечтаната 124-ка с газ :lol:

PS: И нека някой мод разчисти спама темата ;)

This post has been edited by Grosmaster: 23 June 2008 - 19:11

#56 User is offline   jozo 

• Speed Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip

Posted 23 June 2008 - 19:27

Специалистите по Мерцедес я ми къжете буквата или номера определя класа на колата?Карах 190Е и се возих и смея да твърдя че е ужастно тясно отзад.....И кой подяволите измисли тая ръчна спирачка с педал.....И ква е тая задна скорост да скубя лоста нагоре и назад до 2-ра....

This post has been edited by jozo: 23 June 2008 - 19:33

Posted Image

#57 User is offline   gogo_yanev 

• Член
  • PipPip

Posted 23 June 2008 - 19:32

View PostGrosmaster, on Jun 23 2008, 20:08, said:

Ти пешеходеца мълчи, поне докато тати не ти купи така мечтаната 124-ка с газ :lol:

PS: И нека някой мод разчисти спама темата ;)

и се обади човека с мерцедеса в гаража ... :punk

This post has been edited by gogo_yanev: 23 June 2008 - 19:33

#58 User is offline   Grosmaster 

• Депутат
  • PipPipPipPipPipPipPip

Posted 23 June 2008 - 19:40

View Postjozo, on Jun 23 2008, 20:27, said:

Специалистите по Мерцедес я ми къжете буквата или номера определя класа на колата?Карах 190Е и се возих и смея да твърдя че е ужастно тясно отзад.....И кой подяволите измисли тая ръчна спирачка с педал.....И ква е тая задна скорост да скубя лоста нагоре и назад до 2-ра....

При по-старите, номера определя класа, а буквата след него това дали е бензин или дизел, но 190-ката си е С-класа (201), след нея вече започват буквено означение както и на по-високите класове.
За тестонията спор няма, и в новата С класа е същата работа ;)
Ръчната с педал е супер и аз така си мислех в началото, но се свиква и бих казал че е доста добре измислено.

View Postgogo_yanev, on Jun 23 2008, 20:32, said:

и се обади човека с мерцедеса в гаража ... :punk

Като знам ще кажа, ти като нищо незнаеш по-добре мълчи и не се излагай ;)

#59 User is offline   gogo_yanev 

• Член
  • PipPip

Posted 23 June 2008 - 19:45

Като знам ще кажа, ти като нищо незнаеш по-добре мълчи и не се излагай ;)
[/quote]

хора слушайте Grosmaster той е най-компетентния в този форум...
най-много да стигнете до неговото ниво на развитие.
успех! :)

#60 User is offline   jozo 

• Speed Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip

Posted 23 June 2008 - 19:50

View PostGrosmaster, on Jun 23 2008, 20:40, said:

При по-старите, номера определя класа, а буквата след него това дали е бензин или дизел, но 190-ката си е С-класа (201), след нея вече започват буквено означение както и на по-високите класове.
За тестонията спор няма, и в новата С класа е същата работа ;)
Ръчната с педал е супер и аз така си мислех в началото, но се свиква и бих казал че е доста добре измислено.

Ахам сега разбирам.Аз си мислих щом е Е значи ще е Е класа, а старите са по друг тертип :) Значи това е С клас бензин (двигателят беше 2.0 надлъжен разбира се).
Еми задната седалка е незнайно защо направена във формата на V.Нестига че главата ми опира в тавана ами съм и свит през корема.....Мястото за краката е оскъдно.Колата изглежда голяма пък в Рендето е по-широко отзад.
Ми незнам стори ми се адски странно.Дърпам "смукач" пък се усвобождава ръчна..... :lol: :lol: :lol:

This post has been edited by jozo: 23 June 2008 - 19:51

Posted Image

• (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users