Въпроса за препоръчано писмо...
Posted 21 December 2005 - 12:27
Posted 21 December 2005 - 13:49
-----------------------------------
Posted 21 December 2005 - 14:18
Преди да мина изцяло на интернет комуникации пусках доста писма до USA и Европа. Беше ми направило впечатление, че писмата от там-> до тук идват доста по-бързо, отколкото от тук->натам.
А ти иначе не го ли налепи с разни екстри - бърза поща, въздушна поща и др.....не че ще има някакъв ефект ама все пак...
Според мен тия десетина дена трябва да са достатъчни дори и за "бавна" доставка.
Продавам медальони с капсуловани скорпиони, паяци и пеперуди
Eсли человек идиот, то это надолго!
Posted 21 December 2005 - 23:17
Сега ако мога да използвам темата да попитам скоро пак ще пращам такива писма ,как да процедирам точно, няква по специална опаковка като за диск нещо.. дедазнам ,някой да ме посъветва.
Ако съм пропуснал препинателен знак вземи си от резервите: .....,,,,,,,?????!!!!!::::;;;;----""""""(())
| My Facebook | Основи На Модерната Електронна Музика | Kajona³ - Open Source Content Management Framework |
Posted 21 December 2005 - 23:44

Posted 22 December 2005 - 00:23
Слагаш си диска в малкото пликче, за да не се драска и изнамираш отнякъде от онези найлончета, където имат балончета с въздух и после в плика. Аз поне тук не съм виждала от пликовете, които са отвътре целте такива. Не съм много сигурна дали можеш да декларираш самото съдържание на плика със стикер, че вътре има например подарък или някакво друго съдържание, различно от хартия.Аз скоро изпратих дата диск до щатите ..мина ми през акъла да е препоръчано писмо но от пощата ми казаха че така се бавило повече, послушах ги, писмото непристигна..
Сега ако мога да използвам темата да попитам скоро пак ще пращам такива писма ,как да процедирам точно, няква по специална опаковка като за диск нещо.. дедазнам ,някой да ме посъветва.
-----------------------------------
Posted 22 December 2005 - 11:39
Posted 22 December 2005 - 22:55
Аз съм пращал до Португалия и са пристигали в този перид от време.
Предплагама, че Германия е по близо (даже съм сигурен в това) така че може и по бързо да пристигне.
Posted 23 December 2005 - 11:38
Edited by intense, 18 June 2006 - 20:28.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users