re6ih da pusna edna primerna trenirovka na nqkoi muskolni grupi, zaradi fsi4ki fenove na fitnesa koito oba4e nqma kade da trenirat. taka eto q i neq :
trenira se 3 dni v sedmicata az li4no prez svobodnite dni v koito ne treniram drugite si muskoli nablqgam na koremnite
programata e podhodq6ta za na4inae6ti ( hora koito se zanimavat po-malko ot godina)
GARDI ako imate lejanka ste po4ti gotovi ako imate i naklonena lejanka 6te istenski kasmetlii ako nqmate takiva ne6ta vinagi mojete da popitate vse 6te izmislq ne6to koeto da var6i po4ti sa6tata rabota

za dolnata 4ast na gardite mojete da pravite kofi4ki vinagi ima kade v nqkoe daskalo naokolo v nqkoi park ili ne6to takova uprajnenieto e sa6to i perfektno za tricepsa
za gornata 4ast na gardite mojeta da izpolzvate pulolvera mislq 4e dori i na stol 6te ospeete da go pravite ( ne zabravqite da di6ate i to dalboko) 6te vidite efekta

za srednata 4ast na gardite vi ostavat licevite opori
BICEPS zna4i edinstvenoto izvestno mi uprajnenie koeto mojete da pravite bez tejes sa nabiraniqta vinagi ima kade no spored men vseki moje da si nameri i nqkakva tejest nezavisimo dali 6te e za edna raka ili za 2 posle namirate i kade da si oblegnete laktite i eto go i skotovoto vdigane

TRICEPS toi si e mn dobre narovaten ot licevite opori no ako iskate i drugi eto : kofi4ki ili kofi4ki na lejankata ili i na dva stola sa6to stava( ako nqkoe oprajnenie ne vi e qsno pitaite 6te odgovorq na vsi4ki ) ili otnovo namirate edna tejest i vdigate zad vrat i po dvata izvestni vi na4ina 1 s izdarpvane na dlanta napred i 2 s izdarpvane na dlanta v strani dvete uprajneniq natovarvat razli4ni 4asti na tricepsa
ili drugoto koeto mojete da pravite e da zastanite na 4elna stoika do stenata puskate raceti si do glavata i zapo4vate da se povdigate na tqh i da puskate
GRAB za nego sa dobri i licevite opori no edna malka hitrost za po dobro natovarvane na garba mojete da si postavite raceta na nqkolko tuhli primerno a krakata na stol ->tova povi6ava natovarvaneto nad grabnite vi muskoli drugo koeto mojete da pravite e nabiraniq zad vrat-.dobre e i za ramenete vi
KRAKA tuk ne moga da kaja ni6ti4ko za hora koito nqmat dopalnitelni tejesti ako nqkoi se se6ta ne6to mola da me dopalni
emi tova samo moga da vi kaja tova sa ob6ti uprajneniq i 6te vi svar6at rabota kolkoto da izglejdate i da se 4uvstvate dobre